Sta je potrebno da drzavljanin Crne Gore predje granicu (iz Srbije u Crnu Goru) sa motorom registrovanim na srpske tablice. Da li mi treba ista vishe od medjunarodnog ovlascenja izdatog u Srbiji, odnosno da li mi se moze to ovlascenje izdati s'obzirom da nisam drzavljanin Srbije.
Prelazak granice
-
Oliver
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki Bandit 1200
Prelazak granice
Zdravo ljudi, imam jednu dilemu i interesuje me vase misljenje:
Sta je potrebno da drzavljanin Crne Gore predje granicu (iz Srbije u Crnu Goru) sa motorom registrovanim na srpske tablice. Da li mi treba ista vishe od medjunarodnog ovlascenja izdatog u Srbiji, odnosno da li mi se moze to ovlascenje izdati s'obzirom da nisam drzavljanin Srbije.
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Re: Prelazak granice
Iako i dalje ne znam ko te zvao ovdje, ipak imam moralnu obavezu da napisem po nesto s obzirom da si kolega basket 'baller' 
Drugar mislim da ti je najpametnije da nazoves granicni prelaz i pitas, i ja bih zvao bas onaj preko kojeg mislis da dolazis ovamo. Na zalost ne mogu da ti nista konkretnije reci.
A zasto pitas, jesi nesto trgovao mozda?
Za kraj citiracu opstepoznatog mislioca i osobu sa mnogo talenata, Kopljaronija dela Twingili: "To understand life in it's fullest you have to pick diligently and roll without boundaries."
Drugar mislim da ti je najpametnije da nazoves granicni prelaz i pitas, i ja bih zvao bas onaj preko kojeg mislis da dolazis ovamo. Na zalost ne mogu da ti nista konkretnije reci.
A zasto pitas, jesi nesto trgovao mozda?
Za kraj citiracu opstepoznatog mislioca i osobu sa mnogo talenata, Kopljaronija dela Twingili: "To understand life in it's fullest you have to pick diligently and roll without boundaries."
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Ako sam dobro, državljanin si Crne Gore i misliš da uđeš sa motociklom registrovanim u drugoj državi (liše CG)
To je carinski prekršaj i jedini mogući način vožnje takvog motocikla (automobila, kamiona, autobusa, ...) je ako imaš radnu dozvolu neke strane države (ili ako je vlasnik vozila sa tobom kao suvozač).
Međunarodno ovlašćenje ne igra nikavu ulogu i ono služi za druge svrhe (drugim rečima, bespotrebni trošak)
To je carinski prekršaj i jedini mogući način vožnje takvog motocikla (automobila, kamiona, autobusa, ...) je ako imaš radnu dozvolu neke strane države (ili ako je vlasnik vozila sa tobom kao suvozač).
Međunarodno ovlašćenje ne igra nikavu ulogu i ono služi za druge svrhe (drugim rečima, bespotrebni trošak)
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Mog brata nijesu pustili da udje sa autom koje je u Njemackoj bilo registrovano na NJEGOVO IME i na carinske tablice i koje je prijavio za carinjenje nego je morao naci nekoga sa radnom dozvolom da mu ga prebaci preko "kineskog zida".
Moj ti je savjet onaj Srbijanski gasterbajter
Moj ti je savjet onaj Srbijanski gasterbajter
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
-
Freeman
- Grijač guma

Po mom misljenju, najbolja ti je varijanta (ako si rijesio da uvezes motor iz srbije) da uzmes prikolicu i kola sa kukom i da ga tako dovedes.
PS. Sta si to nasao, ako nije tajna?
PS. Sta si to nasao, ako nije tajna?
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Skinuli bi te sa motora na granici i to Srpskoj , Kopljaš se zove rešenje tvog problema. Ovo sa prikolicom i autom bez kuke ne može
, sa kukom može ali ako imaš kupoprodajni ugovor i spremne papire za uvoz. Ako ti treba info br znaš
+1389+
-
Oliver
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki Bandit 1200
Dobro Djodja, sve ja pamtim...a iduci put igramo ragbidjodja wrote:Iako i dalje ne znam ko te zvao ovdje, ipak imam moralnu obavezu da napisem po nesto s obzirom da si kolega basket 'baller'![]()
Fala vi dobri ljudi na odgovorima, nisam nista trgovao nego smo se Kopljas i ja dogovarali da mu dovezem motor iz Srbije 'amo jer sam za vikend u Beogradu. Dobro je sto provjerih da ne bi bilo igranke na carini
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
A ja mislio motor ....
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
- SteX
- Grijač guma

- Vozim: KTM 6225SMC '07
ja sam ubijedjen bio da je potrebno samo Punomocje, jel sam ja slao auto registrovano na moje ime sa NYC tablicama prije koju godinu i drug ga je pokupio sa ovlashcenom kopijom punomocja, jedna je bila u autu, druga kod njega u rukama. i izveo je aoto, samo jedino je shto je on imao isto NYC vozachku dozvolu. za ostalo ne znam 
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are.
http://www.facebook.com/stexmne
http://www.facebook.com/stexmne