Parada ponosa

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
In_Utero
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition

Parada ponosa

Post by In_Utero »

Evo čuh na TV da je prva parada ponosa u PeGe zakazana za 31. maj tekuće godine...Izgleda da jedino možemo da se naguzimo i da nas neko zakolje odpozadi, pa da makar malo ličimo na moderne Evropejce...jer za standard, zakon, sudstvo i institucije kao u zemljama zapadne Evrope jedino možemo onu stvar iz dupeta da stavimo u usta...

pih...
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Re: Parada ponosa

Post by Gasho »

:arrow:
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

In_Utero wrote:Evo čuh na TV da je prva parada ponosa u PeGe zakazana za 31. maj tekuće godine...Izgleda da jedino možemo da se naguzimo i da nas neko zakolje odpozadi, pa da makar malo ličimo na moderne Evropejce...jer za standard, zakon, sudstvo i institucije kao u zemljama zapadne Evrope jedino možemo onu stvar iz dupeta da stavimo u usta...

pih...
Jaooo, sto si ti jedan netolerantan heteroseksualac :gay-rainbow: Ja podržavam gej brakove ako su obje ribe veoma zgodne. Tu nema nista loše :twisted: ,a i predstavlja početnu osnovu za dijalog sa tim dijelom populacije :whistle: . Naravno dijalog koji bi se na tome i završio 8-)
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
In_Utero
Grijač guma
Grijač guma

Post by In_Utero »

Gasho wrote:Ja ne shvacam sto je pjesnik htio da kaze...
Pa ako neko voli da gura ovalne predmete i tuđe falusne djelove tijela u svoj anus, to je normalno, evo tu postadosmo kao i ostatak zapadnog svijeta. - jedino možemo da se naguzimo i da nas neko zakolje odpozadi -

A kada je u pitanju napredak u bitnim stvarima (...standard, zakon, sudstvo i institucije ...), tu smo popušili - možemo onu stvar iz dupeta da stavimo u usta -

Eto plastičnog objašnjenja :)
In_Utero
Grijač guma
Grijač guma

Post by In_Utero »

caesar wrote:
In_Utero wrote:Evo čuh na TV da je prva parada ponosa u PeGe zakazana za 31. maj tekuće godine...Izgleda da jedino možemo da se naguzimo i da nas neko zakolje odpozadi, pa da makar malo ličimo na moderne Evropejce...jer za standard, zakon, sudstvo i institucije kao u zemljama zapadne Evrope jedino možemo onu stvar iz dupeta da stavimo u usta...

pih...
Jaooo, sto si ti jedan netolerantan heteroseksualac :gay-rainbow: Ja podržavam gej brakove ako su obje ribe veoma zgodne. Tu nema nista loše :twisted: ,a i predstavlja početnu osnovu za dijalog sa tim dijelom populacije :whistle: . Naravno dijalog koji bi se na tome i završio 8-)

Ti bi izgleda da rasturaš gay brakove...to ne valja... :D
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

:arrow:
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Smiju li kroz centar ?
Gasho wrote:Sve shvatam, samo molim da se ne prelazi granica lijepog ponasanja i postovanja bilo koga, po bilo kojoj osnovi...
Slazem se .... kao na zapadu
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Maki
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: penzionerski

Post by Maki »

Zestoki sam neprijatelj tih gay fora ali sam vremenom usao u dublje razmisljanje po ovom osnovu.
Dosao sam do zakljucka da nama, "normalnim muzjacima", u stvari odgovaraju homo gay-evi jer
prosta racunica kaze, sto vise njih - to vise zenki za nas ;)
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

Roki wrote:Smiju li kroz centar ?
Gasho wrote:Sve shvatam, samo molim da se ne prelazi granica lijepog ponasanja i postovanja bilo koga, po bilo kojoj osnovi...
Slazem se .... kao na zapadu
Neka UP stavi saobraćajne znakove da im je zabranjeno od 05-00 prolaz kroz centar. Pa nek malo "turiraju" u znak protesta ka sav "normalan" narod :mrgreen:
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

caesar wrote: Neka UP stavi saobraćajne znakove da im je zabranjeno od 05-00 prolaz kroz centar. Pa nek malo "turiraju" u znak protesta ka sav "normalan" narod :mrgreen:
Bas me dobro nasmija :lol:
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Locked