Nemam ja ništa protiv gay parade, neka šetaju koliko god hoće i kada god hoće. Suština mog posta je što će vlast zbog toga da pravi hvalospjeve kako je naše društvo moderno, proevropsko, na putu evropskim integracijama, a mi živimo kao kerovi.
Opet, rekoh da nemam ništa protiv parade, ali nikad neću reći ni da je normalno. Pa ko god kaže da jeste normalno neka krene od sebe i neka se zapita da li bi volio da su mu djeca, braća ili sestre pripadnici LGBT...
Parada ponosa
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
Re: Parada ponosa
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Ni ja nemam nista protiv gej parade....mislim nista efikasno. Iskreno, mislim da su to poremeceni ljudi, i nema toga zakona i te parade koja moze da me ubijedi u suprotno. I sad ispada da svi koji dijele ovakvo ili slicno misljenje nisu normalni a oni jesu, bar po njihvoj prici...ako smo mi smo homofobicni znaci li to da su oni heterofobicni
Ruku na srce uopste me ne zanima ko skim lijega u krevet i ko koga guzici, ali mi smeta da me neko nabjedjuje da je normalno nesto sto nije normalno. Homoseksualiziam je mozda normalna pojava kao sto je normalno da se radjaju slijepi, gluvi nijemi nepokretni, ali svi se oni nazivaju invalidi, i niko od njih ne moze reci da je zdrav, kad se uporedi sa nekim ko je stvarno zdrav, i mentalno i fizicki. Samo mi se cini da ce ovi koji sve ovo organizuju, a to rade iskljucivo zbog para, izazvati jos vecu mrznju i sve mi se cini kakvo krvoprolice. A sve mi se cini da ce bit vise policije no pedera, tako da ce to mozda prije bit policijska parada
Uostalom, nisam cuo da je nekom geju uskraceno bilo koje pravo samo zato sto je gej, to sto nemoze da seta sa dragim i da se drze za ruku, sigurno ga nece spasit nikakav zakon ni parada. Neko ce ga prerepit kad tad. A za takve stvari postoji zakon o javnom redu i miru, ne treba nikakav zakon o sexualnim manjinama. Bas me zanima koliko ce ih bit, i kako ce varvari to propratit 
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
LGBT, RAE, SPC, CPC, NVO, DPS, SDP, PZP, Nova, varvari, rialiti... Iskreno, ne znam ko mi je od njih mrzniji, mrtva trka mrznova mrznih, mrznu im majku...
Samo nam bačaju špice da se koljemo oko njih, "da cijepamo uši dok se dupe krpi".
Još da dam link ka genijalnoj stvari od grupe Familija i bataljujem priču na ovu temu: http://www.youtube.com/watch?v=oFIcA72WvDo" onclick="window.open(this.href);return false;
Haug
Samo nam bačaju špice da se koljemo oko njih, "da cijepamo uši dok se dupe krpi".
Još da dam link ka genijalnoj stvari od grupe Familija i bataljujem priču na ovu temu: http://www.youtube.com/watch?v=oFIcA72WvDo" onclick="window.open(this.href);return false;
Haug
- Filip
- Biker wannabe

- Vozim: Spyder 50cc
neka je svako orijentisan kako oce, al sto oni imaju da setaju i prave parade, dovoljno je sto je to nenormalno tako kakvo je, a ne jos da javno pokazuju....mozda je i ispolitizovano to, ne znam.... no neka, fino cu taj dan spustit na primorije da popijem kafu i iskuliram....
odlicno!vuk wrote:Još da dam link ka genijalnoj stvari od grupe Familija i bataljujem priču na ovu temu: http://www.youtube.com/watch?v=oFIcA72WvDo" onclick="window.open(this.href);return false;
Haug
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Kad god se pomene ova tema, ja uvjek pitam da mi neko kaze:koja su to prava koja su njima uskracena? ima li brata Crnogorca koji mi to moze objasnit? Prosvijetlite me! A kad bude, ako bude, ta nesrecna parada, dobro bi bilo svi podgoricani podju kuci, da nema na ulice ni cuka ni vuka n aulice, samo jebiguzi
pa neka paradiraju.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- Laki 086
- Grijač guma

- Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........
Diže se frka bez potrebe. Neka šetaju ako im se šeta, samo da ne prave kakvu kutaru po gradu.
Ja ih lično ne razumijem i nije mi baš najasnije što ce postić sa tim ali ako misle da mogu tako nešto korisno učinjet za sebe, a ne ugrožavat druge neka im.
Najbolje je to Popaj reka, kad su onoga nesretnika iz Vojvodine probali da pretucu " Ne bojte se Crnogorci, nece vas niko jeb.. ako ga ne pustite"
Ja ih lično ne razumijem i nije mi baš najasnije što ce postić sa tim ali ako misle da mogu tako nešto korisno učinjet za sebe, a ne ugrožavat druge neka im.
Najbolje je to Popaj reka, kad su onoga nesretnika iz Vojvodine probali da pretucu " Ne bojte se Crnogorci, nece vas niko jeb.. ako ga ne pustite"
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
-
Mikan
- Grijač guma

- Vozim: Afrika Twin
Evo konkretan prijedlog-fino tu paradu ako je problem odrzati je u PG-u izmjestite u Kolasin.Imamo jednu lijepu ulicu za setnju od par stotina metara,imamo klimu da se nece mnogo skidati,imamo namrgodjenu policiju da ih niko ne dira,imamo vala i par momaka da im se pridruzi.A sta nemamo,nemamo nijednog turistu u CUVENOM turistickom gradu pa bi nam podigli procenat posjecenosti.
Last edited by Mikan on 11 Apr 2011 10:33, edited 1 time in total.
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Ne treba se primat na te price o paradi,jer je to samo jos jedno od "pitanja evropske unije o evroatlanskim integracijama crne gore",to je obican test naroda,koji bi svi trebali iskulirat.da prodje parada(sastavljena od 99% stranaca),i nikad se vise nece vratit.
Licno mi ne smeta nista na svijet,ali mi smetaju pozornice koje se prave oko svake gluposti,samo ne oko onoga od cega ce nam svima bit bolje
Licno mi ne smeta nista na svijet,ali mi smetaju pozornice koje se prave oko svake gluposti,samo ne oko onoga od cega ce nam svima bit bolje
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
In_Utero wrote:Evo čuh na TV da je prva parada ponosa u PeGe zakazana za 31. maj tekuće godine...Izgleda da jedino možemo da se naguzimo i da nas neko zakolje odpozadi, pa da makar malo ličimo na moderne Evropejce...jer za standard, zakon, sudstvo i institucije kao u zemljama zapadne Evrope jedino možemo onu stvar iz dupeta da stavimo u usta...
pih...
mexiko wrote:Ni ja nemam nista protiv gej parade....mislim nista efikasno. Iskreno, mislim da su to poremeceni ljudi, i nema toga zakona i te parade koja moze da me ubijedi u suprotno. I sad ispada da svi koji dijele ovakvo ili slicno misljenje nisu normalni a oni jesu, bar po njihvoj prici...ako smo mi smo homofobicni znaci li to da su oni heterofobicniRuku na srce uopste me ne zanima ko skim lijega u krevet i ko koga guzici, ali mi smeta da me neko nabjedjuje da je normalno nesto sto nije normalno. Homoseksualiziam je mozda normalna pojava kao sto je normalno da se radjaju slijepi, gluvi nijemi nepokretni, ali svi se oni nazivaju invalidi, i niko od njih ne moze reci da je zdrav, kad se uporedi sa nekim ko je stvarno zdrav, i mentalno i fizicki. Samo mi se cini da ce ovi koji sve ovo organizuju, a to rade iskljucivo zbog para, izazvati jos vecu mrznju i sve mi se cini kakvo krvoprolice. A sve mi se cini da ce bit vise policije no pedera, tako da ce to mozda prije bit policijska parada
![]()
Uostalom, nisam cuo da je nekom geju uskraceno bilo koje pravo samo zato sto je gej, to sto nemoze da seta sa dragim i da se drze za ruku, sigurno ga nece spasit nikakav zakon ni parada. Neko ce ga prerepit kad tad. A za takve stvari postoji zakon o javnom redu i miru, ne treba nikakav zakon o sexualnim manjinama. Bas me zanima koliko ce ih bit, i kako ce varvari to propratit
Citiraću jednog veoma pametnog momka:
NE BOJTE SE CRNOGORCI, NEĆE VAS JE*AT AKO IM NE DATE
Mir braćo mir, sve je ok, oni su nenormalni, mi smo nenormalni, svi su nenormalni, na sebi svojstven način.
A gdje ide ovaj put.......