Parada ponosa

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Re: Parada ponosa

Post by Hogar »

Sto se mene tice, homosexualci/ke mogu da se na ulici ljube isto koliko i ja sa svalerkom :D
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

kopljas wrote:
ice wrote: Niko im ne brani da žive kako god oće, da rade đe oće, nikakva im prava nisu uskraćenija no meni, i opet oće da paradiraju. Širokog sam gledanja na sve al brate ovo je previše...
Jesi li ti dobro razmislio o ovoj recenici? Jel bi ti zaposlio homoseksualca kod tebe u firmi?
Vlado andjeli s tobom. Ivan ne bi zaposlio ni kleptomana u svojoj firmi pa zar sad i oni treba da prave parade ( mada bi im skup bio neuporedivo masovniji )
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Cus parada ponosa...dje tu ponos?Primaju ga u dupe i to je za ponos?
Pored ovoliko vrhunskih zena oni treba da mi dodju da se vatinjaju da ja i ostali mladjoj djeci treba da objasnjavamo da je to nenormalno!
Kad se taj peder rodio otac mu je puca u vazduh od srece i vika "musko"...a sad isti se razglavljuje od k...a i truje nas ostale kako je to normalno i kako i mi mozda treba da se preispitamo i slicno.
Druze ako si to sto jesi,srecno ti bilo,ali nemoj meni to da pod nos turas i da mi trujes sredinu u kojoj zivim!!!
Necu dolazit kuci da te bijem dokle sa tvojim partnerom radis to sto radis,ali ako mi izadjes na ulicu da mi tu bljuvotinu plasiras...udrobicu te!
P.S. Zabolje me sto evropa koja je krcata pedera propagira.Zato im se zene sibaju sa nekim crncima i ostalim matracima jer nemaju muskaraca u kucu!
Last edited by Madza on 12 Apr 2011 09:52, edited 1 time in total.
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Roki wrote:
kopljas wrote:
ice wrote: Niko im ne brani da žive kako god oće, da rade đe oće, nikakva im prava nisu uskraćenija no meni, i opet oće da paradiraju. Širokog sam gledanja na sve al brate ovo je previše...
Jesi li ti dobro razmislio o ovoj recenici? Jel bi ti zaposlio homoseksualca kod tebe u firmi?
Vlado andjeli s tobom. Ivan ne bi zaposlio ni kleptomana u svojoj firmi pa zar sad i oni treba da prave parade ( mada bi im skup bio neuporedivo masovniji )
Sve ok, ja sam obrisao moje postove...
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Prije 5 godina u Pg nisi smio izgovorit rijec peder (za gay se nije ni znalo...taj termin ovi moderni usvojise brzo kod nas),a sad ti je evo parada...posle parade bice normalno da ti u kafic do tebe dva degenerika razmjenjuju zvale,bale,itd.

I samo kuci treba ostat i napravit im prostor da se odomace,pa cete kukat kad ne budete smjeli da ih polomite jer cete odgovorat kao za bijelog medjeda,jer ce vremenom ih tako zastit!

Ova sredina je ostala jos malo cista i treba to malo sacuvat!!!
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

a ja bi j.bo intelektualke.
Hold your horses, man
Freeride
In_Utero
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition

Post by In_Utero »

ice wrote:
mexiko wrote:Kad god se pomene ova tema, ja uvjek pitam da mi neko kaze:koja su to prava koja su njima uskracena? ima li brata Crnogorca koji mi to moze objasnit? Prosvijetlite me! A kad bude, ako bude, ta nesrecna parada, dobro bi bilo svi podgoricani podju kuci, da nema na ulice ni cuka ni vuka n aulice, samo jebiguzi :lol: pa neka paradiraju.
eto tako! pošto je njima bitno da budu viđeni, ovo je najbolja vrsa protesta. ni batine ni kamenovanje ih nebi boljelo koliko ova vrsta protesta. svi da ostanu doma, niko od medija da ih ne proprati i niko da ih ne gleda, i eto rješenja!

I DA, imam sve protiv ove parade, ako treba nenormalno da nam se stavlja na pjat da bismo ušli u "svijet" da bogda ga nikad ne ulazili ovim putem.
Niko im ne brani da žive kako god oće, da rade đe oće, nikakva im prava nisu uskraćenija no meni, i opet oće da paradiraju. Širokog sam gledanja na sve al brate ovo je previše...
Potpuno se slažem, ne bi im trebalo pridavati pažnju, pošto to oni i žele. Samo se treba organizovati da dio grada kojim budu šetali bude pust, bez iđe ikog, i da niko ne visi sa prozora i terasa. Još kad bi ih i novinari (domaći) iskulirali, to bi najbolje bilo.
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Post by Slowhand »

I don't care, because for three years I had roses, and apologized to no one...

Odgledajte film V for Vendetta, dooobar je
A gdje ide ovaj put.......
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Zao mi je sto sam ista komentarisao i zato cu pobrisati sve moje postove kao i Kopljas. Nisam ocekivao ovako nesto na ovom forumu...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Post by Slowhand »

Gasho wrote:Zao mi je sto sam ista komentarisao i zato cu pobrisati sve moje postove kao i Kopljas. Nisam ocekivao ovako nesto na ovom forumu...
Nema potrebe da se išta briše, rekao si i stojiš pored tvojih komentara, isto kao i ja i Kopljaš i ostali na ovom forumu.

Sigurno neću mjenjati moje postove i brisati samo zato jer se drugi ne slažu sa istim.

I dalje su mi drugovi, samo se nadam da će vremenom promjeniti mišljenje, makar ublažiti negodovanje.

Prije stotinu godina ovako se sigurno protestvovalo protiv žena na univerzitetima, ili prava glasa za žene, a sada je normalno, tako da mislim da će se i ovo promjeniti....

Pozzz

Peace
A gdje ide ovaj put.......
Locked