Ljudi, nemojte da placete gume po 380-390e kod Vujacica i slicnih servisa koji ubijaju sa cijenama.
1. U Cg je najpovoljniji Magnus Moto + ljudi imaju kreditiranje preko banaka, sve se lako i brzo zavrsava, a cijena je ista, stim sto za gotovinu mozete da dobijete i mali popust. Takodje, imaju one knjizice u koju vam upisuju trgovine, tako da kad kupite preko 300e, imate sledeci put popust.
2. Dubrovnik, imate kvalitetnog vulkanizera koji vam sve moze naruciti u roku od 3-4dana, cijene su povoljno i oko 50-80e su jeftiniji od Vujacica + ne izgrebu ti felne i znaju da balansiraju. Javite se za broj.
3. Split,
http://shop.motogume.hr/" onclick="window.open(this.href);return false; ako imate koga u DBK narucite i tamo vam stigne, samo podjete i pokupite. Cijene su iste kao kod vulkanizera u DBK samo sto vulkanizer naplati ~30e za montazu, balansiranje i sl.
4. Slovenija, ovamo su gume dzabaluk. Sa popustom za kesh i vracanjem poreza gume vas dodju 120-150e jeftinije. Za dodatnih max 50e mozete da odete do slovenije, provozate se, vidite nesto i kupite gume.
Dok budemo uzimali skupe gume kod ovih deracha, oni ce samo povecavati cijene.
Necu iz inata da dajem pare! Necu!
U garazi imam set Michelin Pilot Powera koji me je kostao 160e, 31 nedelja 2010, dakle itekako freshke!
Opcija ima itekako samo treba cackati malo

Vjerujete li da se Michelin Pilot Road2 moze nabaviti za 170e?
Malo je kombinacija specificna, puno ljudi to ne moze da sredi, ali ako gume iz USA mogu da dodju i da kostaju 170e, iz Slovenije oko 250, iz HR za 300 kako to da ih u CG prodaju za 380-400?!?!?!
I kad stojim tesko me pratiti...