Ukraden motor...

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Post Reply
Kingman
Stoper
Stoper
Vozim: Suzuki Gsx 1400

Re: Ukraden motor...

Post by Kingman »

Space Director wrote:Strasno mi je zao sto ovo cujem, sto neko rece, vrat polomili sa njega, drugi im ne trebao.
Ako ista cujem, javljam odma, naravno, o nikakvoj nagradi nema price.
Mnogo mi je zao sto se ovo desilo, sto rece Gasho, svo ovo vrijeme u kome se izgradio odnos sa ljudima iz okruzenja, pogotovo iz Hrvatske, sa ovakvim gestom pada u vodu... Vjerovatno ne potpuno, ali zaista, zaista, prava ljaga.
Piiih! Bas sam razocaran.

Ivane, znam da ima nesto sitno para u NoLimitBikers kasi, mozda bi mogli da uradimo neke flajere i to razdijelimo...
Nije baš tako drastično.....krađa se može dogoditi svagdje, jer i lopova ima svagdje. Prijatelju je na policiji rečeno da je to prvi slučaj da je ukraden motor...bilo je skutera i tomosa....ali ništa veće do sada (osim što je nedavno nestao autobus :) )
Da je stavio disk-lock ili alarm....možda nikada ne bi bio ukraden (da pas nije sr.o, u'vatio bi zeca..). Prijatelj najviše krivi sebe zbog toga. I pametan čovjek nikad neće generalizirati stvari. Ja sam prvi koji će opet doći kod Vas....jer da drugačije razmišljam, ne bi nikad išao nigdje.
Masa poznanika je odvozila rutu koju smo planirali i mi....i nikada ništa. Mene je jedino brinula Albanija, ali pošto bi ju samo "prevezli" i noćili u Makedoniji kod prijatelja bikera, nisam se uopće zabrinjavao.
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

kingman...svaka cast na ovako realnom i objektivnom razmisljanju.takvo nazalost i jest stanje stvari...desilo se sto se desilo.nazalost ,,prelomilo,,se tamo gdje to niko sigurno od nas nebi zelio,i ,,prelomilo,,se na tvog druga.jednostavno je nekome u tom momentu motor,,zapao,,za oko...ja se iskreno nadam da ce biti nekih pozitivnih desavanja po pitanju tog motora,da ce mozda ta osoba koja je to ,,odradila,,ovo procitat.da ce nas kontaktirat i pokupit nagradu.to bi i bilo najbolje rijesenje....i mislim da je sve moguce.....ko zna....
Kingman
Stoper
Stoper

Post by Kingman »

Evo pa da možete i na facebooku staviti obavijest/link, ako nije problem...
Puno Vam hvala!!!!!!!!

http://www.facebook.com/home.php?#!/pag ... 8646964039" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.facebook.com/home.php?#!/not ... 9571156587" onclick="window.open(this.href);return false;
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

@Moto Klub Pirati

Ekipo mislim da bi bilo dobro da se na skupu koji ce se u vasoj organizaciji odrzati za vikend se pomene ovaj motor nebi li mozda neko od ucesnika skupa (a nije clan foruma) imao nesto vise informacija o motoru.

@NLB

U koliko i dalje mislite o ideji pravljanja letaka, mislim da bi dio njih trebalo podijeliti na skupu.

@Kingman
Druze apsolutno dijelim misljenje sa ostalim kolegama vezano za ovaj incident. Ovo je zaista prvi put da cujem da se tako nesto kod nas desilo i jako mi je zao da vam je upropastilo odmor a da ne pominjem gubitak koji trpi vlasnik motora. Zaista bi mi bilo izuzetno drago da se motor pronadje.
Last edited by djodja on 02 Jun 2011 11:44, edited 1 time in total.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom 650

Post by ZoranM »

Ekipa iz Crne gore za vikend bila u SLO. na moto skup..Prica je bila kako od svih zemalja gdje putuju samo u Crnoj gori su
sigurni jer su culi da nikad nije nestao nekom motor...Bili smo onako bas ponosni...
Zato ovom prilikom porucujem toj picki koja je ovo uradila : dabogda mu se kuca iskopala...I njemu i ostalim mu ortacima..
Istrazili se ( a oce sigurno) na cetvrto koljeno...Pare ako kakve uzmete od ove kradje valjale vam samo za ljekove , a ne pomagali vam..
A samatana Barska policija ne moze nac ni autobus koji su garantovano ovi isti bazdovi ukrali...Sreca je da Bar nema aerodrom jer bi trgali bezuspjesno za kakvim Boingom...
Putovati je dva put zivjeti...
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Podrzavam potpuno sve akcije koje je Djodja pomenuo...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Zoki, neće im pomagat ljekovi ako ih barska interventna uvati, vjeruj mi 8-)

Kingman, iz nekog razloga nisam uspio otvorit one slike al sam iskoristio ove na mail što si mi poslao. Sad je i to postavljeno pa se nadam da će pomoć...
Što se tiče letaka, molio bih nekoga ko ima iole vremena da napravi dizajn format A5 pa da odštampamo na neki printer u boji, to je 20 minuta vremena i nije nikakva muka. Ja generalno sam sa vremenom nikakav tako da molim sve koji mogu da odvoje pola sata vremena koje provedu na facebook da odrade nešto korisno ovoga tipa, da bar znamo da smo sve uradili što smo mogli da pomognemo momcima
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Ja radim inkognito 8-).....i vec sam preduzeo neke radnje
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Nocas smo malo komentarisali u drustvu na CT ovaj "incident". Ako je prije par dana nestao AUTOBUS i jos ga nisu nasli, ocigledno se radi o ekipi koja ima uigranu semu kojom se ovo odma prebacuje dalje u Albaniju ili na Kosovo, jer hajde, motor mozes i da sakrijes, ali ljudi, AUTOBUS?!

Sjutra cemo da vidmo jos par opcija i da se jos malo raspitamo...
I kad stojim tesko me pratiti...
Kingman
Stoper
Stoper

Post by Kingman »

Svaka Vam čast! Šta drugo da kažem!?
Post Reply