Nije baš tako drastično.....krađa se može dogoditi svagdje, jer i lopova ima svagdje. Prijatelju je na policiji rečeno da je to prvi slučaj da je ukraden motor...bilo je skutera i tomosa....ali ništa veće do sada (osim što je nedavno nestao autobusSpace Director wrote:Strasno mi je zao sto ovo cujem, sto neko rece, vrat polomili sa njega, drugi im ne trebao.
Ako ista cujem, javljam odma, naravno, o nikakvoj nagradi nema price.
Mnogo mi je zao sto se ovo desilo, sto rece Gasho, svo ovo vrijeme u kome se izgradio odnos sa ljudima iz okruzenja, pogotovo iz Hrvatske, sa ovakvim gestom pada u vodu... Vjerovatno ne potpuno, ali zaista, zaista, prava ljaga.
Piiih! Bas sam razocaran.
Ivane, znam da ima nesto sitno para u NoLimitBikers kasi, mozda bi mogli da uradimo neke flajere i to razdijelimo...
Da je stavio disk-lock ili alarm....možda nikada ne bi bio ukraden (da pas nije sr.o, u'vatio bi zeca..). Prijatelj najviše krivi sebe zbog toga. I pametan čovjek nikad neće generalizirati stvari. Ja sam prvi koji će opet doći kod Vas....jer da drugačije razmišljam, ne bi nikad išao nigdje.
Masa poznanika je odvozila rutu koju smo planirali i mi....i nikada ništa. Mene je jedino brinula Albanija, ali pošto bi ju samo "prevezli" i noćili u Makedoniji kod prijatelja bikera, nisam se uopće zabrinjavao.