Nedelja 26 jun, rostilj i voznja? sta mislite??

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
Gacho
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: X city

Re: Nedelja 26 jun, rostilj i voznja? sta mislite??

Post by Gacho »

Pozdrav svim ucesnicima ovog lijepog dana i druzenja i jako mi je zao sto sam zbog obaveza morao ranije poci ,ali bit ce dana za megdana,NK momci bilo je super a direktor vam je neumoljiv i nenadjebiv u putnoj disciplini ,svaka cast ovako se moze putovati bilo gdje.
Druze Grozni znam da je u toku neka oragnizovana hajka na Stromase ali je cinjenica da se Stromasi pozdravljaju na drumu a Kawa vozaci u servisima a iz prilozenih slicica se da i primijetiti,ili su momci samo cistili prasinu i alat
Javljajte za sledecu voznju svrbe me prstici i presvijetla
F'the Coca .F,the pizza all we need is Shljivovitza
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

par rijeci i ja jutros da kazem a kasnije cu postaviti koju sliku.
hvala prvo vama sto ste dosli bas mi je bilo drago. bilo je stvarno dobro i zao mi je sto ostala ekipa nije mogla doci...

obidjosmo zaslap, malo selo iznad nudola, mnogo fin off road i sto je najbitnije svima se svidio :) a nije bi bas za baciti.
kupanje na grahovskom jezeru je tako dobro doslo poslije one prasine i sitnih kvarova :D

crce mi regler, tj nije punio i akumulator je izdrzao taman do najgore dionice off roada, srecom iza mene bjehu moji clanovi pa me malo pogurase uz brdo :whistle:
ali sto je najbolje Poka je imao rezervni akumulator i cak punjac, zamislite tu vjerovatnocu... mada bih za to trebao zahvaliti BigOne-u tj Mladenu, nemas pojma koliko si mi pomogao, ustvari mozda vise mojim saborcima ipak sam ja direktor kluba :lol: :lol: bilo bi dosta, uzbrdo, nizbrdo 8-)

voznja je bila bas dobra, rostilj i pecenje ispod saca necu da komentarisem bice slika, jeste da smo malo pretjerali sa krompirom pa je vise bio kao cupa cups, ali da se oprostiti majstoru od kuzine, jer mu je ipak glavna titula majstor od makine :)

Grozni, nemam ti sto reci, istina je prvo honda, bmw pa kawhmhmmh, i poslije i ktm jeste da je samo guma bila ali cemo i to ubiljeziti :) i opet sreca sto je Gunja ponio cijelu radionicu u njegov ruksak pa se operacija mijenjanja gume izvela za par minuta :)

bice par slika pa ce i ostali vidjeti kako je to bilo...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Graco
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KAWASAKI VERSYS

Post by Graco »

Gacho wrote:Pozdrav svim ucesnicima ovog lijepog dana i druzenja i jako mi je zao sto sam zbog obaveza morao ranije poci ,ali bit ce dana za megdana,NK momci bilo je super a direktor vam je neumoljiv i nenadjebiv u putnoj disciplini ,svaka cast ovako se moze putovati bilo gdje.
Druze Grozni znam da je u toku neka oragnizovana hajka na Stromase ali je cinjenica da se Stromasi pozdravljaju na drumu a Kawa vozaci u servisima a iz prilozenih slicica se da i primijetiti,ili su momci samo cistili prasinu i alat
Javljajte za sledecu voznju svrbe me prstici i presvijetla
Ljudi ne upadajte u zamke Ivana Groznog jer bi se mogle pojaviti slike ruznih stromova i ovdje!
:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Graco
Grijač guma
Grijač guma

Post by Graco »

Mada ovo nije mjesto za ovakve stvari moram Groznom Stromasu da odgovorim!

Grozni jeli ti ovo poznato?
Image
Image
Image

A kad izadje iz servisa u koji se cesto i vrate...

Image

Stromovi su poznati i po tome sto se brzo zamaraju pa legnu...

Image
Image
Image
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

hahahahha
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

Graco,oko moje, odgovorih ti na post, al sam sve izbrisao, da ne kvarimo vise ovu dobru temu. Pocni novu, i za pojas fotografije zadeni, i rat moze da krene :lol: !

Aj, ziveo!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Graco
Grijač guma
Grijač guma

Post by Graco »

Ivan Grozni wrote:Graco,oko moje, odgovorih ti na post, al sam sve izbrisao, da ne kvarimo vise ovu dobru temu. Pocni novu, i za pojas fotografije zadeni, i rat moze da krene :lol: !

Aj, ziveo!

A taman smo zakopali retne sjekire IVANEEE!!!
Daj ljudi postavite slike sa rostilja pa da gledamo nesto lijepo!
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

nece ti slike prenijet vise od 20-30% lijepoga sto dozivjesmo!!!
:geek:
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Svaka cast, ljudi... :clap:
Samo mi nije jasno sto vas NikGold bojkotova, i jos se trudi u ovoj temi da cacka sa svojim izletom...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

Nik Gold, jel? Prvo sam mislio da nas sve pali i da ce se pojavit tamo, kad stvarno, on ne dodje, tako da smo od juce on i ja prekinuli svaki vid komunikacije, sto i ostalima zelim :lol:
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Post Reply