Galiot wrote:Kamp je odličan,i ja se mislim da ponesem šator i pridružim se NK ADV timu u tom naumu.
Rezervacije smještaja na +385 98 423 971 gdin Mirko iz turističke agencije MORE na Bolu,apartmani su dvokrevetni po cijeni od 90 kuna,četverokrevetni po cijeni od 75 kuna,obavezno naglasiti da ste bajkeri koji dolaze na susrete jer su cijene za nas.Smještaj je odličan,ali je u Bolu,18 km od Vidove Gore,mjesta gdje je moto kamp. Nema bliže,to je jedino nezgodno ako neko popije kako će do smještaja doći posle motorom.
Red vožnje Makarska-Sumartin za taj period mada oni ubace i vanredne linije za vrijeme susreta.
Šator je majka. a i kako su krenuli da kradu motore,bolje je noge vezat za njega.
ja se nadam da cu ici,ali...
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
Galiot wrote:Kamp je odličan,i ja se mislim da ponesem šator i pridružim se NK ADV timu u tom naumu.
Rezervacije smještaja na +385 98 423 971 gdin Mirko iz turističke agencije MORE na Bolu,apartmani su dvokrevetni po cijeni od 90 kuna,četverokrevetni po cijeni od 75 kuna,obavezno naglasiti da ste bajkeri koji dolaze na susrete jer su cijene za nas.Smještaj je odličan,ali je u Bolu,18 km od Vidove Gore,mjesta gdje je moto kamp. Nema bliže,to je jedino nezgodno ako neko popije kako će do smještaja doći posle motorom.
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
evo jos jedna informacija
postoji mogućnos da jedna grupa ide i u subotu...pa bi bilo dobro ako ima jos neko zainteresovan da se javi...polazak bi bio ka u petka recimo 9 i 30 iz Ko ili 9h iz Budve
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Nije dobro, evo mene ceka sada registracija, osiguranje i gume za motor i osiguranje i registracija za auto.. Kazna 100 eur ako to ne obavis u mj dana od isteka...
Ostat cu bez gaca na guzici....
Uglavnom, ekipa, dobar provod. Ako budete imali vremena i volje pri povratku javite se pa popijemo pice djegod skupa
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
Drugari, bilo je vise nego dobro. Malo je kise palo za vrijeme skupa, taman da malo rashladi, inace vrijeme za voznju je bilo izmisljeno. Slike koje ce te vidjeti su napravljene od vjernog (i ako njega pitate vjerovatno ce vam reci 'nikad vise') saputnika JagerBD-a. Kao pravi hard core biker, ni post operativni period nije mogao da ga sprijeci da posjeti skup na Bracu.
Samo mi je zao sto ne slikah one redove jagnjetine i pilica koji su bili na menu skupa
A sad haotican prikaz slika, ako vas sto interesuje, pitajte Google, sve ce vam rec
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?