Što bi valjalo pomenut:
Tura je doista zahtjevna za bilo koji veći/Kg motor (nestabilan i raskantan makadam, slobodno ga za dosta dobar dio možemo preimenovati u MAKADAKOVAMDAM, erozijom vode pojeden put, uzduž i poprijeko sa više kanala i odronjenih djelova, bilo je i djelova na kojima je na pojedeni dio puta nabačano poprečke 1,2 ili 3 oblice koje su nespojene i pokretljive, te treba i zaleta i istripovanih skokova i riska, ovo zadnje pogotovo oko vrha planinice Hridskoga jezera, ali i ljepote te brate, tako da za dobru volju i duh nema problemi...), ali kako nas problemi ne zanimau, već ih prihvatamo kao prijatelje, to vam samo mogu reć, ma nema problmi..
Što se padova tiče, svi smo se simpatično upisali po jedared sa spuštanjem mašina na majčicu zemlju, no to je savršeno normalno, čak sam i presrećan, jer kad se malo uđe u tehnikalije puta i motora, nije nimalo naivan put, no ko razmišlja o tooome, da da..
Savjet/fora za dušenje/omekšavanje guma je vrhunska, reče nebo potiče od Nika Golda mada faka maka dama. Nebojša je dušnuo gumu i veli da mu se pokazuje vrhunski, a mi ostali smo se ovaj put oprobali sa napumpanim kopitima, da bi što bolje upoznali motore. Za ubuduće je uputno/sigurno dušenje guma kod terenskih avanturica, odlična stvar.
Nije uputno zalijećati se na ovu turu sa krajnje neenduro motorima i nekrampon/dual gumama, jer je to zajebano, skoro odmah.
Za kroserice i slično je ovo bombon, totalni...đelji bato.
DrMracni wrote:
neki (pravi) ljubitelji ovakve voznje prelaze hiljade kilometara da bi vozili ovakvo nesto, a nama je to sve na dohvatu ruke.
živa istina moj dobri imenjače! nisam ni znao da sve ovo ima u našoj miloj domovini. nema mi druge bez da opelješim kakvu trafiku i zaradim pošteno za neki kros i krenem u osvajanje pokazanih terena i mile nam domovine, prije pomenute.
ljudi, svaka vam čast, odlično!