Zasto NikGold nagoni ljude na offroad?!

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Post Reply
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Zasto NikGold nagoni ljude na offroad?!

Post by Space Director »

Dakle, ovako: sumnjao sam vec neko vrijeme zasto NikGold toliko forsira pricu o offroad-u i enduro voznje. Stalno neka prica, te enduro, te planine, te priroda, uzivanje, mir, tisina... a onda lagano ide dalje prica..."to je za mene izazov", "ja voznju posmatram kao trening, ne brojim ako ne dobijem upalu misica", "to je pravi adrenalin", "lagano, opusteno, ali isto dati malo po gasu"....pa cuvena "vremenom ce doci i skokovi..." E, nakon toga i kad je doveo Slovence (to su mu ustvari poslovni partneri) sve mi je bilo jasno.
Dakle prijatelj moji dobri, klasicni konfilikt interesa. Nesto se prebacuje Rokiju kako zaradjuje na nama kad nam donosi stvari iz Njemacke (sto nije istina, marza je vise nego korektna) ili za ove procente sto Tattoo uzima za prodaju motora (a nije istina, samo kaparu uzima od ovih sto se predomisle), a vjerujte mi, to je sve nista (moraju i oni od necega zivjeti) pri ovome sto NikGold radi.

Sta da vam kazem, nije cudo sto ima dva, tri motora, a toboze prodaje. Inter-export-import firma, crnogorski budzet se puni dobrim dijelom od poreza koji NikGold plati.

Corpus Delicti:

http://imageshack.us/photo/my-images/718/imag0206r.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/254/imag0205.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
I kad stojim tesko me pratiti...
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: Zasto NikGold nagoni ljude na offroad?!

Post by DrMracni »

hahahahahahahahhaa

Maratonci voze ENDURO krug :mrgreen:
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

Provaljen :oops:

Ukratko kako je sve počelo
Možda zato što sam smotan, možda zato što sam extreman, možda zato što se ne pazim, a možda i zbog sticaja nesretnih okolnosti u životu svojemu sam nosio gips 7+1 puta. Vidim ja to unosan posao, ljudi se lome kao ludi. Tolike kosti se lomu a nekog ajra i ja da imam. I tako dumam dumam i sdumam da su motociklisti VRLO ugrožena kategorija (svratite do ortopedije ili intezivne - pola naših je tamo) . I tako uzem kredit u CKB i U 1. stavim hipoteku na nek krše u Velje Duboko :mrgreen: i krenem u projekat JANKO. Što je najbolje svi srećni svi zadovoljni i 99% motociklista kad se polomu opet se vratu na matore.
+1389+
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

A da vidis auto koje vozi, a sve se nema, sve na kredit :lol:
Hold your horses, man
Freeride
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

sLowRider wrote:A da vidis auto koje vozi, a sve se nema, sve na kredit :lol:

Jes, "prodala je tasta zemlju" i slicni izgovori :)
I kad stojim tesko me pratiti...
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

hahahahaha , moje mi zarade odavno se ovako ne nasmijah o 9 zora....
Kad malo razmislim..... i mene je vodio po tim slomivratima i čak mi je dao svoj motor kad je na moj guma izdušila samo da se ne vrnem odma doma ( imam i svjedoka). Zinula mu je bila gu.ica da uzme koju paru od stranoga zdravstvenog osiguranja hahahaha
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Aj* sasrećom :mrgreen: i Bogu fala da je neko od nas otvorio i nešto stvarno potrebno i korisno, a ne ka svi do sad trafiku ili bajkerski hamburger. No, ja se javljam iz ličnih potreba, pa me zanima doktore, radite li estetske zahvate i mijenjate li potrošni materijal (kukove koljena i sl.) i naravno kolika je garancija... 100.000km ili 5 godina???
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Space Director wrote:
sLowRider wrote:A da vidis auto koje vozi, a sve se nema, sve na kredit :lol:

Jes, "prodala je tasta zemlju" i slicni izgovori :)

A njemacki zbori bolje no serbski :)
Hold your horses, man
Freeride
urke
Grijač guma
Grijač guma

Post by urke »

http://www.youtube.com/watch?v=bJztMtB1 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

a onda odemo u kafanu, svi po pivo a on mudro zbori "aaaaa ne ne ja ne pijem"... zato se mi pokočimo a on pali neonke na reklamu pred radionicu za krpljenje kostiju.
no neka, ko zna zna! neka si ti dobri moj junače, makar ne živiš od prevare ka vas pošten narod današnjice!
Post Reply