Haa ;}, čuo sam da je bilo stalagminta i stalaktita.. kao i da ih nisi forsirao, a da si im istovremeno bio dobar trener, da da..
Stiže zima biće slina, zimaa, šta to meni može zima, zimaaa...
Oće li ko-Crna pl i Margarita
- Endurio
- Grijač guma

- Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Re: Oće li ko
...ali prije toga....

nek su srecni mladenci
E,posto ovaj put podjosmo samo Milos,NikGold i ja....ja na pumpu,a poke mi nema

Skupismo se i pravac Bukumirsko

NikGold vam se ukazuje kao sumski duh

E onda malo off off road-a

E onda enduro posla:vuci,nosi,skidaj,skaci....

Nakon jednosatnog spustanja motora,idemo dalje,Verusi

Sa Veruse,idemo na Margaritu
Milos i ja odustajemo zbog leda,dok NikGold dokazuje da je NoLimitBiker,i nastavlja do katuna

Onda prekoVeruse,podjosmo domaaaa
Eto toliko,jako dobro bilo kao i uvjek
pozzz
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Uvati me na sliku đe skidam gaće
. Led je zeznuta stvar a još je zezutnije ukoliko se krije ispod lišća
.
Spuštali smo se livadom sa jednog brijega i tražili način da se spustimo do puta. Ja sam to uspio ali kako momaka nije bilo popnem se na vrh brijega opet i krenem da ih tražim, nađoh ih i krenusmo se spustit do puta koji je bio tik ispod nas aliiii. Uvalismo se u neku malo dužu travu jarac a ko je na planini često zna o čemu pričam .Ne drži , u opšte nema gripa. Čak sam i ja bio u malom problemu sa motorom od 135kg i kranpon gumama . Jedini način je bio da ih spustimo na ruke nas trojica što nije bilo lako jer smo se i sami klizali . Neko posle ove duse više nikad ne bi pošao u vožnju a meni je sve to zanimljivo i i to su neke od čari enduro vožnji
Spuštali smo se livadom sa jednog brijega i tražili način da se spustimo do puta. Ja sam to uspio ali kako momaka nije bilo popnem se na vrh brijega opet i krenem da ih tražim, nađoh ih i krenusmo se spustit do puta koji je bio tik ispod nas aliiii. Uvalismo se u neku malo dužu travu jarac a ko je na planini često zna o čemu pričam .Ne drži , u opšte nema gripa. Čak sam i ja bio u malom problemu sa motorom od 135kg i kranpon gumama . Jedini način je bio da ih spustimo na ruke nas trojica što nije bilo lako jer smo se i sami klizali . Neko posle ove duse više nikad ne bi pošao u vožnju a meni je sve to zanimljivo i i to su neke od čari enduro vožnji
+1389+
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Bravo, bravo, bravo

"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
sunce li vam bezobrazno
mnogo dobro to gore izgleda....
mnogo dobro to gore izgleda....
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
hehehe,maloo...imali smo poslasLowRider wrote:Interesuje me koliko ste imali pus-pauza?
Mislim da bi NikGold pored ortopedije "JANKO",trebao i da otvori neku ustanovu za odvikavanje od pusenja,jer kad se zaglavljujes,nosis motor...nemas kad pusit
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Kao nepušaču dalo mi se primjetiti , ali ih nisam nešto konstatovao pretjerano
. Jes neko o njih dvojice rekao -Jesi li primjetio već 2 sata nismo pravili pušpauzu.
Znači pored ortopedije otvaram i akademiju za odvikavanje od pušenja
Znači pored ortopedije otvaram i akademiju za odvikavanje od pušenja
+1389+