Bajdvej, grad Vlora je kod nas poznatiji pod imenom Valona. Ja do skoro nisam ni znao da ima drugo ime
Vožnja za vikend 19-20
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Re: Vožnja za vikend 19-20
Odlično
Zavidim vam, u pm...
Bajdvej, grad Vlora je kod nas poznatiji pod imenom Valona. Ja do skoro nisam ni znao da ima drugo ime
- maliratac
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaha YBR125, tu i tamo Apriliu Atlantic 400S
Naprasno sam došao na ideju, i krenuo u "predgovore" sa barskim kolegom (PiaGio 200ccm 2T!!!), da npr. o 1. maja napravimo sličnu turu, koja bi se mogla protegnuti i do 7 dana, da obuhvati Krf, i eventualno Moskopolje (što i nije baš usput). Od iskusnih bih sa pažnjom i zahvalnošću saslušao korisna iskustva: na što obratiti pozornost (osim na jarad što iznenada pretrčavaju). Đe se ije, đe se pije, đe se spije... i t. sl.
ViaMichelin ovdje nije od neke koristi. Kada tražim rutu od Ulcinja do Skadra, šilje me na PG i Tuze...., a Albanija im je skroz neobrađena.
ViaMichelin ovdje nije od neke koristi. Kada tražim rutu od Ulcinja do Skadra, šilje me na PG i Tuze...., a Albanija im je skroz neobrađena.
Svako ima pravo da se kreće... i da bude kreten
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Pogledaj i putopis kolege tattoo-a, on je obisao slicnu turu (samo bez Krf-a)... Iskombinuj ta dva putopisa i imaces skoro kompletne informacije...maliratac wrote:Naprasno sam došao na ideju, i krenuo u "predgovore" sa barskim kolegom (PiaGio 200ccm 2T!!!), da npr. o 1. maja napravimo sličnu turu, koja bi se mogla protegnuti i do 7 dana, da obuhvati Krf, i eventualno Moskopolje (što i nije baš usput). Od iskusnih bih sa pažnjom i zahvalnošću saslušao korisna iskustva: na što obratiti pozornost (osim na jarad što iznenada pretrčavaju). Đe se ije, đe se pije, đe se spije... i t. sl.