Vožnja za vikend 19-20

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Re: Vožnja za vikend 19-20

Post by vuk »

Odlično :clap: Zavidim vam, u pm... :cry:

Bajdvej, grad Vlora je kod nas poznatiji pod imenom Valona. Ja do skoro nisam ni znao da ima drugo ime :)
maliratac
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Yamaha YBR125, tu i tamo Apriliu Atlantic 400S

Post by maliratac »

Naprasno sam došao na ideju, i krenuo u "predgovore" sa barskim kolegom (PiaGio 200ccm 2T!!!), da npr. o 1. maja napravimo sličnu turu, koja bi se mogla protegnuti i do 7 dana, da obuhvati Krf, i eventualno Moskopolje (što i nije baš usput). Od iskusnih bih sa pažnjom i zahvalnošću saslušao korisna iskustva: na što obratiti pozornost (osim na jarad što iznenada pretrčavaju). Đe se ije, đe se pije, đe se spije... i t. sl.
ViaMichelin ovdje nije od neke koristi. Kada tražim rutu od Ulcinja do Skadra, šilje me na PG i Tuze...., a Albanija im je skroz neobrađena.
Svako ima pravo da se kreće... i da bude kreten
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

maliratac wrote:Naprasno sam došao na ideju, i krenuo u "predgovore" sa barskim kolegom (PiaGio 200ccm 2T!!!), da npr. o 1. maja napravimo sličnu turu, koja bi se mogla protegnuti i do 7 dana, da obuhvati Krf, i eventualno Moskopolje (što i nije baš usput). Od iskusnih bih sa pažnjom i zahvalnošću saslušao korisna iskustva: na što obratiti pozornost (osim na jarad što iznenada pretrčavaju). Đe se ije, đe se pije, đe se spije... i t. sl.
ViaMichelin ovdje nije od neke koristi. Kada tražim rutu od Ulcinja do Skadra, šilje me na PG i Tuze...., a Albanija im je skroz neobrađena.
Pogledaj i putopis kolege tattoo-a, on je obisao slicnu turu (samo bez Krf-a)... Iskombinuj ta dva putopisa i imaces skoro kompletne informacije...
Post Reply