I: tubeles ili unutrasnja
-
njanji
- Grijač guma

- Vozim: YAMAHA XT660X BMW R25 1954
I: tubeles ili unutrasnja
dobro vece ja sam njanji svi me znate
imam yamahu xt660x iz 2009g i interesuje me jesu li mi gume tubeles ili imaju unutrasnju znam da stariji modeli od 2004-2007 imaju unutrasnje jer sam se uverio kad je Zoran krpio na Brac
meni na gume pise tubeles neko kaze nema ima nema ima
pa da pitam odje ove starije iskusnije 
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
-
njanji
- Grijač guma

Re: I: tubeles ili unutrasnja
sLowRider wrote:Mozes li postavit sliku te jamahe?
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Žičana felma sem na bmwgsa , caponordu, nekim hondama xl serije ima unutrašnju. Spoljašnja ti je tubeles ali ti felma ne drži
pa mora unutrašnja.
A ove kolege što te zezaju za slike mjesto da te nauče nek se stide i nek idu u ćošak
A ove kolege što te zezaju za slike mjesto da te nauče nek se stide i nek idu u ćošak
+1389+
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Slow, ne mora sliku citave Yamahe , dovoljno je da slika samo tocak i postavi fotku jel' tako..?sLowRider wrote:Mozes li postavit sliku te jamahe?
Evo nanji samo slikaj tocak i okaci pa ce ti neko dati savjet...
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Goldnice, kolega dexbudva je posvetio vise radnih sati i mom drugaru njnji-u i sve potanko objasnio... Tako da se ocekuje postavlanje slika vrlo brzo...NikGold wrote:Žičana felma sem na bmwgsa , caponordu, nekim hondama xl serije ima unutrašnju. Spoljašnja ti je tubeles ali ti felma ne držipa mora unutrašnja.
-
njanji
- Grijač guma

2 sata je dexbudva pokusavao na photobucket da me loguje ili sta vec ali ne moze galioti nemaju vremena slavko je daleko prepusten sam na milost i nemilost forumasa sikaniranja za slikeSlavkoPejovic wrote:Goldnice, kolega dexbudva je posvetio vise radnih sati i mom drugaru njnji-u i sve potanko objasnio... Tako da se ocekuje postavlanje slika vrlo brzo...NikGold wrote:Žičana felma sem na bmwgsa , caponordu, nekim hondama xl serije ima unutrašnju. Spoljašnja ti je tubeles ali ti felma ne držipa mora unutrašnja.
svako ko me bude zezo na forum za slike duguje mi pivo ohohohohohohoho zezajte me zezajte me
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
evo ja ti otvaram nalog i prosledjujem sve sto treba samo da ti vise ne drobe
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Sa zadovoljastvom...njanji wrote:2 sata je dexbudva pokusavao na photobucket da me loguje ili sta vec ali ne moze galioti nemaju vremena slavko je daleko prepusten sam na milost i nemilost forumasa sikaniranja za slikeSlavkoPejovic wrote:Goldnice, kolega dexbudva je posvetio vise radnih sati i mom drugaru njnji-u i sve potanko objasnio... Tako da se ocekuje postavlanje slika vrlo brzo...NikGold wrote:Žičana felma sem na bmwgsa , caponordu, nekim hondama xl serije ima unutrašnju. Spoljašnja ti je tubeles ali ti felma ne držipa mora unutrašnja.
A ove kolege što te zezaju za slike mjesto da te nauče nek se stide i nek idu u ćošak![]()
svako ko me bude zezo na forum za slike duguje mi pivo ohohohohohohoho zezajte me zezajte me
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
njanji wrote:2 sata je dexbudva pokusavao na photobucket da me loguje ili sta vec ali ne moze galioti nemaju vremena slavko je daleko prepusten sam na milost i nemilost forumasa sikaniranja za slikeSlavkoPejovic wrote:Goldnice, kolega dexbudva je posvetio vise radnih sati i mom drugaru njnji-u i sve potanko objasnio... Tako da se ocekuje postavlanje slika vrlo brzo...NikGold wrote:Žičana felma sem na bmwgsa , caponordu, nekim hondama xl serije ima unutrašnju. Spoljašnja ti je tubeles ali ti felma ne držipa mora unutrašnja.
A ove kolege što te zezaju za slike mjesto da te nauče nek se stide i nek idu u ćošak![]()
Treba si postavit sliku piva koje ces...
Hold your horses, man
Freeride
Freeride