U službi naroda - to SERVE and PROTECT

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
npedja
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Kawasaki Versys

Re: U službi naroda - to SERVE and PROTECT

Post by npedja »

Što se tiče Versys-a, mislim da se ustvari prepao od njega kad ga je vidio zato je i stao a i bilo mi je čudno što sa gadljivim izrazom lica nje skida pogled sa mog motora. Mislim da mu se tada uz moj motor smučilo i biciklo.
Što se tiče kacige oko ruke ili na glavu, mislim da je bolje na glavu jer ako je skinem svi će vidjeti ko vozi Versys-a a onda će mi biti neprijatnije nego njemu (lopovu) . Svi će reći on (lopov) to radi iz neke nužde a koja je muka tebe naćerala da voziš takav motor, svojevoljno.

Odijelo nije loša ideja, a to me podsjeti na jednu staropodgoričku šalu kad je jedan lokalni mangup kupio benkicu i darovao je jednom motoristi kao odijelo za motor (jer mu je veličina bila knap) . Možda i neko zna o čemu govorim.

Ovo sa forom otimanja motora je moguće ali bih svakako nadomjestio trošak sa biciklom :lol:
Damir'Tattoo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: sta mi se da.

Post by Damir'Tattoo »

Svaka čast buraz! Odradio si sve kako treba i zadivljujuće si se dobro iskontrolisao da mu ne pljaštiš jednu uz uši :) (iz mog ugla gledano)
LuTheDuck
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: uglavnom mene vozaju

Post by LuTheDuck »

npedja wrote:Što se tiče Versys-a, mislim da se ustvari prepao od njega kad ga je vidio zato je i stao a i bilo mi je čudno što sa gadljivim izrazom lica nje skida pogled sa mog motora. Mislim da mu se tada uz moj motor smučilo i biciklo.
Što se tiče kacige oko ruke ili na glavu, mislim da je bolje na glavu jer ako je skinem svi će vidjeti ko vozi Versys-a a onda će mi biti neprijatnije nego njemu (lopovu) . Svi će reći on (lopov) to radi iz neke nužde a koja je muka tebe naćerala da voziš takav motor, svojevoljno.

Odijelo nije loša ideja, a to me podsjeti na jednu staropodgoričku šalu kad je jedan lokalni mangup kupio benkicu i darovao je jednom motoristi kao odijelo za motor (jer mu je veličina bila knap) . Možda i neko zna o čemu govorim.

Ovo sa forom otimanja motora je moguće ali bih svakako nadomjestio trošak sa biciklom :lol:
ma svaka tebi cast na postupku... malo je takvih...

sto se tice one "duple" prevare, mnim da crnogorski lopovi jos nijesu toliko uznapredovali da smisljaju taktiku kradje :) a i zavuko bi te dje u ulicicu zar :)

sto se versysa tice... da mi je jedan, kupio bi kacigu s tamnim vizirom :) eto da ne znaju ko sam, pa bi se patio... sta cu mrcenik :)
I was born to be the best, number one and nothing less
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Bravo majstore... "versysta" je to...!
Post Reply