I: Uvoz
- Gugi
- Silovatelj krivina

Re: I: Uvoz
Ima u Baru jedna ekipa momaka koji uvoze skutere iz Italije. Vjerovatno bi radili i sa motorima.
Mozes ih naci na barskoj marini (onaj kraci dio,do gradske plaze) Chuma Gojnic ili Zarko Radonjic.
Mozes ih naci na barskoj marini (onaj kraci dio,do gradske plaze) Chuma Gojnic ili Zarko Radonjic.
-
brutusmn
- Stoper

- Vozim: YAMAHA R-6
Ja imam tri motora na prodaju iz Italije Honda Hornet 600 cbf 2006 godiste ocarinjena na ime kupca cijena je 5000e imam Piagio X9 500 ccm isto na ime kupca servisiran nove plocice 2002 godiste 2500e i Piagio Vespa 1991 godiste siva mis boja na PG stare tablice 500e pa ko hoce motor neka se javi imam jos dosta kombinacija pozdrav iz Tivta zovite na broj 069-448-646.
-
3OPAH
- Biker wannabe

interesuje me da li oko uvoza motora postoje ogranicenja kao sto imaju za auto,...vezano za godine,..ne starije od 7 godina,...neke euro standarde i slicno,...ima'l neko ko je upucen da to objasni
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
brutusmn wrote:Ja imam tri motora na prodaju iz Italije Honda Hornet 600 cbf 2006 godiste ocarinjena na ime kupca cijena je 5000e imam Piagio X9 500 ccm isto na ime kupca servisiran nove plocice 2002 godiste 2500e i Piagio Vespa 1991 godiste siva mis boja na PG stare tablice 500e pa ko hoce motor neka se javi imam jos dosta kombinacija pozdrav iz Tivta zovite na broj 069-448-646.
Mozes li da stavis slike tog Horneta i napises koliko je presao, u kakvom je stanju i da li ima nesto od opreme?
I kad stojim tesko me pratiti...
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
prilikom uvoza motocikala nema nikakvih ograničenja - skoro sam carinio nešto tako da znam . poz3OPAH wrote:interesuje me da li oko uvoza motora postoje ogranicenja kao sto imaju za auto,...vezano za godine,..ne starije od 7 godina,...neke euro standarde i slicno,...ima'l neko ko je upucen da to objasni
+1389+
-
3OPAH
- Biker wannabe

hvala,...jos ovo,..oko carine,...koliki je izdatak za to i da li ima jos nesto sto bi bilo potrebno naglasiti vezano za uvoz,...da li ima neko osiguranje ili slicno da se uplacuje tom prilikom,...dakle svi bitni finansijski izdaci prilikom uvozaNikGold wrote:prilikom uvoza motocikala nema nikakvih ograničenja - skoro sam carinio nešto tako da znam . poz3OPAH wrote:interesuje me da li oko uvoza motora postoje ogranicenja kao sto imaju za auto,...vezano za godine,..ne starije od 7 godina,...neke euro standarde i slicno,...ima'l neko ko je upucen da to objasni
- Highway_Curves
- Grijač guma

- Vozim: nadam se jednom GS500F, CBF500
i mene ovo zanima, tamo se mogu naci fine stvari za manje para....jes da je machak u vreci, al se mozhda iskombinuje da se malo i provjeri motor...
tako ako je neko radio, zna nekog ko to radi, ili zna proceduru, nek napishe poneshto...
tako ako je neko radio, zna nekog ko to radi, ili zna proceduru, nek napishe poneshto...
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Prilikom carinjenja postoje sledeći troškovi - carina 5-8 % u zavisnosti od kubikaže , 17% pdv , usluga špeditera oko 100 e kako koga nađeš , carnski parking 5e dnevno prevod dokumenata 20 tak e , mora se uraditi i prenaupućenje sa graničnog prelaza što je još 50 e + neke sitne taxe .to bi bilo uglavnom to , a što se tiče papira treba ti kupoprodajni ugovor i odjavljena saobraćajna dozvola . bitno je nać ozbiljnog špeditera da to završi brzo , moj uglavnom završi za jedan dan , jer ovaj parkig ako neko oduži umije da bude i 100 i više e
.poz , nadam se da sam pomogao
+1389+
-
Freeman
- Grijač guma

Aj pomogni i meni pa mi prodaj tu XT sto ti je Mracni uvali