Sto se planira za 2013
-
markobr
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom DL 650
Suzuki DR 350 - Location: Bar
Re: Sto se planira za 2013
Šatori su zakon. Malo sapuna ti treba, vode i peškir (da se plakne čovjek). A nekad i vlažne maramice zvrše rabotu 
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Romanijaks,Rumunija,Romanija,Rozaje
Agios Oros, Andrijevica, Albanija
Karpati, Komovi , KPljevlja, KBijelo Polje
Agios Oros, Andrijevica, Albanija
Karpati, Komovi , KPljevlja, KBijelo Polje
Last edited by NikGold on 20 Dec 2012 19:05, edited 1 time in total.
+1389+
- raven
- Stoper

- Vozim: yamaha mt 01
Ovo je plan za prvi dio sezone. Dakle, maj: Podgorica, albanska obala, Meteori, Sveta Gora, Solun, Skoplje, Nis, Novi Pazar, Pljevlja, Zabljak, Risan, Podgorica. Ruta generalno utvrdjena, vrijeme puta 10 dana. Ako Bog da da se zdravo vratim sa Svete Gore, ja i ko smije,sredinom juna krecemo: Podgorica - Beograd - Bec i dalje na zapad. Dokle, vidjet cemo kad stignemo. Lijepo bi bilo do Monte Karla svratit...na usput... Drugi dio sezone, druga polovina avgusta i septembar, bice posvecen banjskom lijecenju, tj. obilasku raznih srbijanskih banja i ispijanju ljekovitih voda. Dje ne bude vode moze i vino. Eto, ja tako planirao, a Bog ce odrediti dje cu se staniti.
- Falco
- Grijač guma

- Vozim: V-Strom DL 650 K9
Prosle godine sam u aprilu vozio Njemacka - Crna Gora (preko Beca i Madjarske) i prilicno se smrzo 
Ove godine ista tura (ali preko austrijskih Alpa, Slovenije i hrvatske obale) i to krajem maja
Spavanje u satoru je lijepo u teoriji, ali u praksi je prilicno nezgodno, narocito kad nisi vise najmladji
. Lakse i ljepse je naci neko prenociste, onako neplanirano, i priustiti sebi normalan krevet.
Ove godine ista tura (ali preko austrijskih Alpa, Slovenije i hrvatske obale) i to krajem maja
Spavanje u satoru je lijepo u teoriji, ali u praksi je prilicno nezgodno, narocito kad nisi vise najmladji
Pozdrav lijevom!
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Makar jednom do Donje Gorice
i to preko Srbije, Makedonije i Albanije a iz Donje Gorice nazad preko Hrvatske i Austrije....
Zlatio se sator .... mnogo se mladjim osjecam pa neka ujutro kosti bole kolko oce
Zlatio se sator .... mnogo se mladjim osjecam pa neka ujutro kosti bole kolko oce
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- Ljubishnja
- Grijač guma

- Vozim: KTM EXC 450
Roki wrote:Makar jednom do Donje Goricei to preko Srbije, Makedonije i Albanije a iz Donje Gorice nazad preko Hrvatske i Austrije....
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
+1 za sator ali obavezno sa podloskom na naduvavanje inace... 
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
i obavezno bocu nečesa prije spavanja pod sator i ne moze bit' problema 
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
još jedan za šator!
mada bih i Mračnome aminova ove podloške. pogotovo ako se spava neće sa, ne daj bože .......... eto
mada bih i Mračnome aminova ove podloške. pogotovo ako se spava neće sa, ne daj bože .......... eto
-
cavlovic
- Grijač guma

- Vozim: KTM 990 SM-T
Sram te bilo!poka wrote:još jedan za šator!