Drage kolege,
14.aprila u 13:00h je veliko okupljanje na Plavnici u organizaciji montenegro-racing foruma. Prošle godine je bio slab odziv motorista, nadamo se da će ove godine bit bolji. Naglasio bih da je u pitanju mirno okupljanje, znači trkanje će biti strogo zabranjeno, to je bio uslov da bi vlasnici Plavnice dozvolili da se okupljanje održi na njihovom posjedu.
Hvala na razumjevanju.
Čekamo vas
p.s. Izvinjavam se ako sam postavio thread na pogrešnom pdf-u, neka moderator premjesti, hvala.
Ovo okupljanje je odlozeno....Za kad ne zna se. Toliko sam shvatio sa montengro-racing.com foruma.
Ukoliko je neko od kolega planirao da podje da vidi skup, čisto da se ne prevari...
Nazalost nece, gazda Plavnice ne dozvoljava, jer tjeramo goste. Dakle, mirno okupljanje, a sto se tice trkanja, postoje i neki planovi za to, ali o tom potom.
Da ponovim, okupljanje je planirano za 28.04. ako bude lijepo vrijeme.
Drugu godinu zaredom ekipa Montenegro-racing foruma organizuje susret/druženje zaljubljenika u auto-moto industriju. Ove godine druženje je zakazano za 28. april na prelijepom lokalitetu Plavnica resort-a, u neposrednoj blizini Skadarskog jezera sa početkom u 13 časova. Pozivamo sve zainteresovane da dođu i izlože svoje limene ljubimce kako bi nas bilo što više na jednom mjestu. Najavljen je dolazak velikog broja sređenih kao i sportskih automobila iz svih djelova Crne Gore, a očekuje se dolazak i par old-timera. Bajkeri i njihovi dvotočkasi nisu zaboravljeni pa pozivamo sve vlasnike istih da nam se i oni pridruže.
Za dobru atmosferu pobrinuće se Dj Fahrudin Krcic Krcko, a tu je i otvoreni šank uz snižene cijene pića.
Čekamo vas!
Reče mi g-din dežurni u smjeni taj dan da su im sapeli dvije patrole jer su imali dojavu da su, iako se zakleše bez majke da neće biti trkanja, vamo tajno planirali trkanje . Palo je nekoliko kazni ali ne bi oduzimanja vozačkih ako sam dobro skapirao.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.