Braco, prijatelji, drugovi i motoristi!
Koji sjever oko NG???!!! Po snijegu i ledu da vozimo???!!!
Ne ide.
MOTO mrazevi 2013
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Re: MOTO mrazevi 2013
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
Zdravo!
i Vama!
Tim koji dobija ne treba mijenjati,prema tome zamolio bih ljude koji su prošle godine podnijeli najveći teret da i ove godine idu tom uhodanom stazom,ukoliko imaju vremena za bavljenje ovim.
Da ne pametujem previše,dobio sam info od KOGA JE TREBALO
i ukoliko dođe do dogovora oko organizacije,to će ići opet preko NoLimitBikers-a,a ne preko ASOCIJACIJE,zbog određenih tehničkih problema.
Moj predlog je da se ove godine,a mislim da će to većina podržati,pažnja usmjeri ka Zabjelu i u kontaktu sa ljudima koji vode ustanovu,doći do informacija koje su HITNE potrebe štićenika ove ustanove.
Takođe,predlog je da se ovo održi u nedelju,22.12 pa ukoliko bude neko nevrijeme,može se odložiti za sledeći vikend,jer još ima vremena do koncerta Merlina
,neće počet bez nas!
Ukoliko ovaj predlog dobije Vašu saglasnost,možemo odmah krenuti u prikupljanje sredstava i potrebnih informacija vezanih za Ustanovu na Zabjelu.
Sredstva bi se prikupljala kao i do sada,pojedinci koji bi seobjavljivali na spisku na ovom forumu,kao i organizacije.
Hvala što trpite ove elaborate.
i Vama!
Tim koji dobija ne treba mijenjati,prema tome zamolio bih ljude koji su prošle godine podnijeli najveći teret da i ove godine idu tom uhodanom stazom,ukoliko imaju vremena za bavljenje ovim.
Da ne pametujem previše,dobio sam info od KOGA JE TREBALO
Moj predlog je da se ove godine,a mislim da će to većina podržati,pažnja usmjeri ka Zabjelu i u kontaktu sa ljudima koji vode ustanovu,doći do informacija koje su HITNE potrebe štićenika ove ustanove.
Takođe,predlog je da se ovo održi u nedelju,22.12 pa ukoliko bude neko nevrijeme,može se odložiti za sledeći vikend,jer još ima vremena do koncerta Merlina
Ukoliko ovaj predlog dobije Vašu saglasnost,možemo odmah krenuti u prikupljanje sredstava i potrebnih informacija vezanih za Ustanovu na Zabjelu.
Sredstva bi se prikupljala kao i do sada,pojedinci koji bi seobjavljivali na spisku na ovom forumu,kao i organizacije.
Hvala što trpite ove elaborate.
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
-
zeljko pdg
- Biker wannabe

- Vozim: BMW R1200 GS
Ako je već odlučeno, a jeste da akcije bude i ove godine jde da se skupljaju pare. Koliko, kome, do kad najkasnije. Dogovor oko ustanove koju treba posjetiti može da ide u hodu dok se prikuplja novac.
Mislim da je Zabjelo ove godine na redu .
Mislim da je Zabjelo ove godine na redu .
За друге се навија Партизан се воли!
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Hvala na ukazanom povjerenju!!!
Ok,znaci dogovorili smo se da ove godine bude Zabjelo!
Ja cu za Podgoricu prikupljati sredstva
Wulfy za Budvu i okolinu
Dr Mracni za Niksic i okolinu
Ziro racun ce biti otvoren uskoro pa cu ga postaviti!
Kontaktiracu uskoro upravu ove ustanove da nam kazu sto im treba,pa da se mi navodimo sta i koliko mozemo!
Ok,znaci dogovorili smo se da ove godine bude Zabjelo!
Ja cu za Podgoricu prikupljati sredstva
Wulfy za Budvu i okolinu
Dr Mracni za Niksic i okolinu
Ziro racun ce biti otvoren uskoro pa cu ga postaviti!
Kontaktiracu uskoro upravu ove ustanove da nam kazu sto im treba,pa da se mi navodimo sta i koliko mozemo!
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Ok!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
odcijepicu sjever od CG i nedam vi pare
U PG i na primorije ravno ima najvise para dok po sjeveru mrka kapa. No vi se vozite od PG do mora uzduz i poprijeko pa samo za ti dio CG i znate. Ima, vjerujte, jos institucija, udruzenja roditelja , organizacija kojima treba pomoc .
U PG i na primorije ravno ima najvise para dok po sjeveru mrka kapa. No vi se vozite od PG do mora uzduz i poprijeko pa samo za ti dio CG i znate. Ima, vjerujte, jos institucija, udruzenja roditelja , organizacija kojima treba pomoc .
+1389+
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
daj predlog pa cemo se dogovoriti
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
-
Freeman
- Grijač guma

Potpuno si u pravu, ali je u pravu i sLowRider kada kaze da nije pametno po snijegu i ledu ici na sjever. Mislim da bi najbolje bilo da se za sada odabere neko iz Podgorice ili primorja, a da se za proljece ili ljeto ostavi sjever Crne Gore.NikGold wrote:odcijepicu sjever od CG i nedam vi pare![]()
Madza, posto je sada zvanicno da si ti glavni i odgovorni, ako bude treba bilo kakva vrsta pomoci slobodno me pozovi.
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Ok Freeman zahvaljujem!Svako ce se po malo ukljucivat kako bude potrebe.
Slowrider,Goran69,Rvasanin,Wulfy,Mracni...svi su oni maksimalan doprinos dali prosle godine kao i ostale kolege.Ovo je akcija velikih razmjera i trazi veliko angazovanje.
Sad,ja predlazem da ostanemo pri tom da bude Zabjelo,jer je decembar mjesec u pitanju tako da ce na sjever bit zajebano.
Janko ima pravo kad kaze da se ne okrecemo na sjever ali jednostavno je nedostupno za motoriste u decembru i opasno.
Sto se tice pojedinacnih sredstava predlazem da kao prosle godine dajemo po 15 Eura ili kako ko moze (10,15,20...)
Nadam se da se slazete?!
Slowrider,Goran69,Rvasanin,Wulfy,Mracni...svi su oni maksimalan doprinos dali prosle godine kao i ostale kolege.Ovo je akcija velikih razmjera i trazi veliko angazovanje.
Sad,ja predlazem da ostanemo pri tom da bude Zabjelo,jer je decembar mjesec u pitanju tako da ce na sjever bit zajebano.
Janko ima pravo kad kaze da se ne okrecemo na sjever ali jednostavno je nedostupno za motoriste u decembru i opasno.
Sto se tice pojedinacnih sredstava predlazem da kao prosle godine dajemo po 15 Eura ili kako ko moze (10,15,20...)
Nadam se da se slazete?!
- Asta
- Stoper

- Vozim: Yamaha FZ6N
U pravu je NikGold. Ali zasto samo Moto Deda Mrazovi? Zasto ne u proljece/ljeto organizovat nesto?