MOTO mrazevi 2013

Locked
Goran69
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Zato sto volim .......

Re: MOTO mrazevi 2013

Post by Goran69 »

Dragi prijatelji

vidim da je tema za ovu lijepu priliku da budemo najbolje sto mozemo posla u sasvim pogresnom pravcu. Vjerujem da niko ne zeli da od ovog divnog gesta koji spremamo napravimo nesto sto bi makar malo razdora unijelo u ovaj projekat. Misljenja sam da svi zelimo i mozemo mnogo vise da uradimo od pisanja ovdje, koje moze da baci neku sijenku na nase odnose a najvaznije i na ovu akciju koju spremamo.

Ja sam organizovao par stvari (kao i vi vjerujem) i najteze mi je uvijek padalo komentarisanje sa strane a ovako ili onako ili bilo kako. Ja sam u startu bio zagrijan za Zabjelo i djecu tamo ali na kraju dana sam shvatio da neki veci broj ljudi zeli da posjeti djecu u Bijeloj. I bez pogovora sam se slozio sa tim. Cijeneci sve sto je bilo ko, bilo kada uradio, vas molim da ne skrecete paznju ljudi koji su rekli da ce vode ovaj projekat sa glavne teme. Samo se trosi vrijeme i unosi nepotrebna nervoza. Vjerujte mi. Idemo za Bijelu i neka se sva prica zaustavi na tome. AKo neko zeli da preuzme vodjenje ovog projekta......sasvim sam siguran da ce i Madza i 5ti i 9ti rado ustupiti vodjenje ovoga ne zasto sto ce Madza to lose da uradi, nego zato sto ce neko bolje da uradi.

Najvaznije je da nikako ne treba da se prestane sa radom na drugim projektima koje predlazete. Hajde u Martu da uradimo nesto za djecu na Zabjelu, za porodicu Uskokovic, za bilo koga i kome treba. Hajde konacno da uradimo DDK..

Hajde da ne budemo humanitarci jednom godisnje, jer znam da ima medju vama ljudi koji su to po cijelu godinu koji mnogo pomazu mnogima da se to ovdje ne pise i pozdravlja. Hajde da od toga napravimo prezentaciju nas kao pripadnika ove zajednice.
Better to go in slow and come out fast, than to go in fast and come out dead
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

napisah svoje glas nedje gore. lako bi ga se odreka, ako bi moga vas par starih (bez uvrede, ne mislim po godinama) sjes nece da popijete kafu i rakiju, ili slag pojedete. pa posle dodjete ovdje i napisete podatke o racunu, roku za uplatu, datumu i mjestu odlaska. i naravno zakljucate temu.
bio bi srecan kad bi ovdje (mislim na CG, pa i forum, i bilo koje udruzenje nase) imali tako nesto. ovi pisem ne zato sto sam protiv demokratije, vec zato sto mislim da bi na taj nacin bili efikasniji, i sto nebi svaka ideja (i dobra i losa) prerasla u Dzunga Lunga.

tamo dje krenete ja cu za vama, ako budem u CG, i naravno ako me zena pusti.

prastajte!
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

i ja sam da se sad fokusiramo na Bijelu a Zabjelo mozemo u martu!
u medjuvremenu dajte da uplatimo koji euro ovoj porodici... ne moramo oko toga praviti problem, ima ziro racun pa koliko ko moze.

u sustini je jako dobro sto ima ovoliko emocija kad su djeca u pitanju, pa ajde onda da ih usmjerimo na pravi nacin.

Madza neka organizuje Bijelu, a Vesko ajmo odma poslije toga da se angazujemo za Zabjelo?
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Vrijeme je da se polako skuplja da bi znali na cemu smo i organizovali se.Svi po 15 Eura sto prije to bolje...manje ili vise kako ko moze.Ja cu vec od ponedeljka da vidim sa nekim firmama sto mogu.Molim i vas da pritisnete dje se moze.
P@ka
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha FZ6 Fazer

Post by P@ka »

Da li je i dalje Wulfy skuplja pare iz BD ??? :doh:
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Jesam, mob: 067-630-596

P.S. svi koji su me pokušali dobit sada mogu, našao sam telefon (na vibracije je, a neđe ga zaturih :oops: ), mada evo sada redom zovem sa liste propuštenih poziva ;)
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Vesko, čitao sam više puta tvoj post i iskreno i dalje ne kapiram odakle tvoja ogorčenost.
Ovo se organizuje već nekoliko godina zahvaljujući isključivo ljudima dobre volje koji sve ovo pokreću i koji imaju volje i snage da rade oko svega ovoga. Najveću zahvalnost osjećamo onog trena kad vidimo onu đecu kako su srećna kad nas vide na motorima i s poklonima...
Ko je pokrenuo temu, ko je uradio ovo ili ono.. mislim da to nije primarna tema ni da se na to moramo previše zadržavat. Neke si komplekse pomenuo, to nisam skontao al nema veze.
Iskreno, iznenadila me malo tvoja reakcija jer ođe niko nikome zlo ne misli, a ako ima takvih brzo se sami isprate sa ovih foruma jer nemaju ničiju podršku.
Molim te daj da ako već ima volje da ovo odradimo do kraja svi zajedno bez nervoze, jer smo tu radi one đece koja nam srca smekšaju svaki put kad ih vidimo kako reaguju kad nas vide...
Ae živjeli

sent from Odnekle juzing d foun
Madza
NLB Moderator

Post by Madza »

Ice potpuno se slazem sa tobom,Goranom i ostalim momcima!!!
Madza
NLB Moderator

Post by Madza »

Cuo sam se danas sa upravom djecijeg doma "Mladost" Bijela i odusevljeni su sto opet dolazimo.
Oni nas sa odusevljenjem ocekuju!
Ja sam im rekao da zavisno od vremenskih uslova mi planiramo da dodjemo 21 ili 22.12.13.
Rekao sam im da vide sto im treba jer smo mi krenuli u akciju skupljanja i organizacije!
Madza
NLB Moderator

Post by Madza »

Visina uplate za akciju MDM 2013 je Eur 15,- ali kako ko moze,manje ili vise!

Uplata se moze izvrsiti na ziro racun ili kod blagajnika.

No Limit Bikers racun kod CKB banke:

NVO Motociklisti Bez Granica - No Limit Bikers Podgorica
Broj je: 510-77093-09

Blagajnik:

Madza 067/548-000 (Podgorica i okolina)

Wulfy 067/630-596 (Budva i okolina)

Dr.Mracni 067/518-287 (Niksic i okolina)
Locked