Ako trazis samo za ljeto onda ti je ovaj prvi iz ponude sa ovog sajta sto sam poslo najbolja varijanta. Ja ga imam, nije skup a odlican je, dosta je prozracan tako da nema nekog znojenja ispod njega. Ipak Dainese.
Ramaro pa normalno mora se ostaviti utisak, cu zamisli da stavim kacigu pa da niko ne zna da sam to ja . Max i meni se svidio cim sam otvorio, samo ne znam za koliko to stize i ta cuda.
Ova radnja ti je u Beograd,ako imas koga gore da ti uzme. Ja sam kupovo kad sam bio gore al su mi rekli da mi mogu poslat i autobusom. Zovi ih pa vidi.
Gledao sam nesto danas, tamo pise da dolazi mozda isti dan ili sjutri ako se naruci i da se pare davaju kuriru posto mi on uruci to. Sad kolko je to istina
Pa mogu ti rec da su jako korektni, upozno sam ih sve jer sam dosta kupovo kod njih. A mislim da ti je to samo isporuka za Srbiju. Al zovi ih pa pitaj.
Sad sam gledo, izgleda nema isporuke za ostale zemlje a ko ce se mucit sad oko toga da nalazim nekog dolje. Postavicu oglas za novi pojas odje na forum