Pozdrav svima,poslije duuuužeg vremena evo me ponovo na forumu.
Planirao sam da sa svojom NVO tražim sredstva za realizaciju projekta "MNE Biker frendly zones,"sredstva bih tražio kod US ambasade.Sad me interesuje vaše mišljenje,šta bi se to moglo stavitu pod "Biker frendly" kategoriju? Ja imam par ideja u glavi ali hvali mi još nečije mišljenje.
Послато са GT-P7500 користећи Тапаталк 4
Biker frendly zones
-
markobr
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom DL 650
Suzuki DR 350 - Location: Bar
Re: Biker frendly zones
Ako mislimo isto onda su to:
Restorani
Kafici
Hoteli
Moteli
Sobe
A mislim i da bi suvenirnice mogle, zato sto ja u mojoj suvenirnici uvijek dajem popust biker-ima.
Takodje mogu i neki majstori i prodavnice auto dijelova da budu biker frendly.
Ako smo na isto mislili
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Restorani
Kafici
Hoteli
Moteli
Sobe
A mislim i da bi suvenirnice mogle, zato sto ja u mojoj suvenirnici uvijek dajem popust biker-ima.
Takodje mogu i neki majstori i prodavnice auto dijelova da budu biker frendly.
Ako smo na isto mislili
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
To je dobra ideja i tu ima prostora i za 3-4 srodna projekta jer nije mnogo rađeno na tom polju. Evo ti par besplatnih ideja od kojih svaka, ako se valjano razradi, može biti zaseban projekat, a tiču se pronalaženja, objedinjavanja, objavljivanja i promocije biker friendly sadržaja u CG:
- Smještajni kapaciteti koji osim spavanja nude parking i čuvanje motora i opreme, kao i organizaciju ciljanih izleta, vožnji i aktivnosti za bajkere;
- Izrada biker friendly ruta sa zanimljivim dionicama za vožnju, mjestima i događajima za posjetu;
- Biker friendly biznisi: kafići, restorani, klubovi, servisi, prodavnice motora, djelova i opreme, rent-a-moto agencije, benzinske stanice...;
- Izrada, štampanje i distribucija brošure sa auto kartom i obilježenim rutama, mjestima i događajima zanimljivim za bajkere na bar dva jezika;
- Izrada, pokretanje i održavanje internet prezentacije sa svim gore pomenutim sadržajima...
To je samo zagrebana površina. Ko hoće da radi ima nekolike godine posla, pa udri i srećno...
- Smještajni kapaciteti koji osim spavanja nude parking i čuvanje motora i opreme, kao i organizaciju ciljanih izleta, vožnji i aktivnosti za bajkere;
- Izrada biker friendly ruta sa zanimljivim dionicama za vožnju, mjestima i događajima za posjetu;
- Biker friendly biznisi: kafići, restorani, klubovi, servisi, prodavnice motora, djelova i opreme, rent-a-moto agencije, benzinske stanice...;
- Izrada, štampanje i distribucija brošure sa auto kartom i obilježenim rutama, mjestima i događajima zanimljivim za bajkere na bar dva jezika;
- Izrada, pokretanje i održavanje internet prezentacije sa svim gore pomenutim sadržajima...
To je samo zagrebana površina. Ko hoće da radi ima nekolike godine posla, pa udri i srećno...
- achillescg
- Biker wannabe

@ramaro e to mi je trebalo,drugu i četvrtu ideju sam imao na umu kad sam razmišljao o projektu
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Toga ne može falit, samo treba raditi. Samo naprijed i ako treba pomoć ili partnerstvo javi se.