Super predlog,ali bojim se da cemo naici na problem.U prosloj akciji "pomoc samohranim majkama" kada smo krenuli da urucujemo donaciju,ljudi nisu htjeli da se slikaju!Objasnili smo im da i mi nekome polazemo racune i da napravimo jednu simbolicnu sliku oni nikako nisu htjeli.Tako da se bojim da na tom javnom urucivanju donacije ne bude problema zbog kamera,aparata,itd.Rvasanin wrote:Pade na 'm... Do sad smo uvijek donirali institucijama, koje se između ostalog, finansiraju iz budžeta, koje imaju redovne donatore itd. Ne kažem da naša (ne)skromna pomoć nije dobrošla, ali ipak su to institucije koje imaju svoj budžet, zagarantovani. Da li možda, evo samo kao prijedlog, možemo da organizujemo dolazak recimo 5 najugroženijih porodica po prijedlogu Centra za socijalni rad ili već neke od institucija koje se bave socijalnim slučajevima sa sjevera zemlje i organizujemo druženje u Podgorici, i tom prilikom im uručimo pomoć u novcu, garderobi, hrani, knjigama i stvarima za školu, pošaljemo tu đecu na Verušu preko Dječijeg saveza ili što već oni navedu kao potrebno? Na ovaj način bismo mogli da organizujemo defile kroz grad, okupimo se u velikom broju, pomognemo ljudima kojima je pomoć zaista potrebna i na kraju krajeva organizujemo druženje. Eto, pade mi na pamet, pa udrite.
Nas narod hoce da mu se da i ukaze pomoc,ali da drzi neki lazni ponos.Samo kazem da mozda naidjemo na nerazumijevanje i nezahvalnost u nekom smislu.
Vrlo osjetljiva stvar sudeci po tome sto smo nas trojica zatekli,ali opet ne mora da znaci mozda ljudi dodju ili mi kod njih.