Ne ocekuj previse od mene, nijesam ja bas pretjerano dobar majstor, ali da se ukljucim i ja, mozda pomognem
I meni lici da motor vuce fals vazduh, pregledaj usisne gume izmedju leptirastih tijela i glave motora, mozda su ostecene. Pregledaj sva crijeva i mjesta dje bi mogao vuci fals vazduh. Javlja li se neka FI (fuel injection) greska, na displeju ispod obrtomjera ispisuje greske. Ako je sve u redu na displeju treba da stoji C00. Ako je neki senzor neispravan na displeju ce pisati kod greske C XX. Trebalo bi podesiti zazor ventila, uraditi sinhronizaciju leptirastih tijela.
Vedza, sinhronizacija se kod motora sa ubrizgavanjem radi isto kao kod karburatora. Vazno je da podpritisak (vakum) u usisnim granama iza leptira bude priblizno jednak za svaki cilindar, da svaki cilindar usisava priblizno jednaku kolicinu smjese. Ako je neki leptir vise otvoren, taj cilindar ce usisavati vise i bice vise opterecen, zato se i radi sinhronizacija, da se dobije ujednacen rad svakog cilindra.
Ovaj motor je vozio moj drug, kupio ga je 2005. god, bio je kod mene, dosta sam ga vozio, mnogo dobar i izdrzljiv motor.