Galiot wrote:Ne želim da pametujem,ali zašto smatraš da je test glup?
Test se zove Alpen masters,znači,odabrali su etapu u Alpima i tuda voze novitete u klasama. Ne testiraju sve modele,samo novitete. Po meni,to liči na svaki test RR klase,samo što se tamo motocikli sukobljavaju na stazi,a ovde na djelu puteva kroz jednu regiju. Tako kroz tabele i prikaze,kao i kroz sam text upoznaš model koji te interesuje,možeš da uporediš sa drugima. Po meni,to je najbitniji pokazatelj tog testa jer se sve dešava u realnim,stvarnim uslovima,a ne na stazi jer se mi uglavnom i vozimo po uslovima koje oni imaju na testu,tj,vozimo se po cesti. Po meni,poenta je da se traži najsvestraniji motocikl,bez obzira na klasu. To što oni možda brkaju babe&žabe,to smatram da je iz razloga jer ne voli svako svaku klasu.
Sigurno da su neki modeli već u startu hendikepirani jer se boduju stvari kao smeštaj prtljage ili ABS ali ipak se traži najsvestraniji motocikl.
Šta znam,ja volim da čitam Motorrad-ove testove,pa i ovaj.
Evo , iskopah taj broj Motorevije ... sve zivo u vezi motora sam kupio kad sam bio kod nas
Nemoj pogresno da me shvatis , i ja volim da procitam sve o motorima , mada mislim da su mogli to malo bolje ...
Kazes noviteti , ne razumem . Na 19 strani pise koji su motori bili prisutni proslih godina , koji su pobedili itd ...
V-Strom 650 i BMW R1200R pobedili svaki dve godine za redom , kako onda to ?
Neznam , meni se jednostavno cini da su mogli to nekako drugcije uraditi ... Testiranje u realnim uslovima je OK , ali neko koga interesuje R , nece ni da gleda GS-a , a onaj koji gleda GS-a , nece ni da gleda V-Stroma ... da su podelili na primer na sportske i turing motore , vec bi bilo bolje ...
Nema veze , ionako ne citam Motoreviju , jer je ovde nema ...