Moto skup Sutomore ???

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Re: Moto skup Sutomore ???

Post by Bosko »

Strasan je to skup kad se moram ubit da bih dosao do informacije kad je i dje tako da necu ici jer ne znam nista o tome,i jos da se vratim autobusom kuci...
-Alexandar--
Grijač guma
Grijač guma

Post by -Alexandar-- »

Normalno da je trebalo da se postavi nesto kao pozivnica ili bilo sto ,da ljudi znaju da ce biti "neki" moto skup i da se postavi sve o tom skupu,kako i sto...ali kao sto znaju odje mnogi koji su bili predhodnih godina na taj moto skup da je organizator....onda i nisam ni ocekivao da ce tako nesto neko postaviti ili obavjestiti...eto koliko vidim stavili su na cafedelmontenegro neku obajest koju je mikeli kopirao u ranijim postovima..ali trebalo je to uciniti i odje jer odje vise dolazi bajkera i posjecuju ovaj forum..ali eto sta da se radi..tako je kako je...
Opet kazem kao i prije,jbg sta da se radi kad je tako losa organizacija,ali opet valja poc i druzit se,provozat se,upoznat neke nove drugove,vidjet opake masine...i tako dalje...jer na zalost kao sto znate nemamo mi odje skupove svako malo,pa da biramo dje cemo poc..nego u ulcinj koji znaju kako se to radi i organizuje...i ponedje kad se napravi neka zurka..,da je srece i volje bilo bi jos mnogo moto skupova u ovu malenu drzavu,no nema ko da se malo zauzme oko toga svega...
nece niko doc na taj moto skup da se vidi sa organizatorom niti dolazi iko radi toga i radi neznam ni ja cega...nego radi druzenja i vozikanja...ima dosta onih opasnih momaka sa jos opasnijim motorima koji se sepure samo po gradu ili u mjestu dje zive,,koji ne znaju da predju malo vise i da se provozaju i druze...no se k... po gradu...mislim da je bolje da se nedje ponekad podje i vidi malo ostalog svijeta...
eto tako,nemojte me pogresno shvatit,ja sam i postavio ovu temu sa ciljem da se malo bolje informisemo oko svega toga i da se mozda provozamo do tamo i to je to...niko nikoga ne prisiljava niti moze to,a i nadam se da se niko nece vratit od tamo autobusom...nedaj Boze ;)
Pozdrav :)
Endurio
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.

Post by Endurio »

Ne ne, nema poziva, a što mi to zamišljamo, kakvi pozivi i bakrači, no ako ćete dođite ako ne nemo'te...
Gazdi kafića-restorana/organizatoru je doista najbitnije da mu se tamo popije i izije, pa kako bude, pa kako bude..
Na'foru organizator mora bit' onaj koji ne umije organizovat par rečenica na jedini/najbolji/montenegro/najposjećeniji biker site, a šalju se pozivi u druge zemlje, no ka i većinu organizacija u crnu najcrnju crnu goru.

Ne lezi vraže, svakako treba poć i ne obraćat pažnju na inkorektnost organizatora, biće trebe, biće pive, biće dvotočtaktaša i 16 ventila...
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Mišljenja sam da čovjeka koji mi je u lice rekao da ne poštuje Crnogorske bajkere i da će bajkeri sa MNE tablicama uđi poslednji u kamp,posle svih bajkera iz okruženja-ako bude mjesta treba ignorisati tj,ne treba ga ispoštovati. Samim time što nema nigdje na MNE portalima pozivnica za skup. Ono na cafemontenegro je obaveštenje novinara,ne zvanično saopštenje organizatora.
Njega ne zanimaju MNE bajkeri,zašto bi On nas?

Što se tiče druženja,sastanaka,okupljanja,mislim da se može lako dogovoriti mjesto i vrijeme jer evo,vremenske prilike su odlične a lokacija ima i boljih,pogotovo jer nema bojazni da te organizator prijavi policiji prethodno urlajući preko megafona na bajkere :naughty: :snooty:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Galiot wrote:Mišljenja sam da čovjeka koji mi je u lice rekao da ne poštuje Crnogorske bajkere i da će bajkeri sa MNE tablicama uđi poslednji u kamp,posle svih bajkera iz okruženja-ako bude mjesta treba ignorisati tj,ne treba ga ispoštovati. Samim time što nema nigdje na MNE portalima pozivnica za skup. Ono na cafemontenegro je obaveštenje novinara,ne zvanično saopštenje organizatora.

Što se tiče druženja,sastanaka,okupljanja,mislim da se može lako dogovoriti mjesto i vrijeme jer evo,vremenske prilike su odlične a lokacija ima i boljih,pogotovo jer nema bojazni da te organizator prijavi policiji prethodno urlajući preko megafona na bajkere :naughty: :snooty:
Respekt. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
-Alexandar--
Grijač guma
Grijač guma

Post by -Alexandar-- »

Upravu ste to za organizatora,stvarno nije nesto,kao i danas ali opet je on nesto organizovao i uradio nesto dok neki samo kuckaju preko tastature sve i svasta i nista ne rade povodom toga....
Jbg covjek ne moze mozda i ne zna bolje da odradi taj skup...takva je njegova organizacija i to je to,,samom njegovom organizacijom on dosta bajkera gubi i sa njegovom pricom i svime sto radi...ali opet sta da se radi..tako je...dok se mi odje i drugi ljudi koji govore protiv njega i kojima ne odgovara sve to kako se organizuje,niko nista ne radi,,zasto ne napraviti jos neki moto klub i tako napraviti moto skup da ima nesto i u ovu crnu goru,budva,herceg novi,kotor,sutomore,bar...bilo gdje ..zasto se tako nesto ne pokrene i ne da predlog,da bi nam bilo ljepse i da bi se vise druzili i da budemo domacini tih skupova i da organizujemo kao sto to znaju bajkeri iz ulcinja i trebinja....nego eto,lako je pricati....(nemojte me vio odje sa foruma pogresno shvatit i mislit da se ja ljutim na vas sto kritikujete organizatora ili necete da idete na taj skup,daleko bilo,znam i ja kakva je organizacija i organizator...tako da se razumijemo... ;)
Danas sam bio na taj skup i extra sam se proveo,bilo je oko 40 motora u kamp a ispred ih je bilo mnogo vise...po kaficima i restoranima i ispred samog kampa...oko 4 sata su samo pristizale kolone bajkera i brzo se punio kamp a i ispred njega...na defileu je bilo bas dosta motora,lijepo se vozilo polako do bara i nazad do sutomora...na samom defileu i pred sam polazak kao i uvijek se zestoko turiralo,palile su se gume...i nije se organizator drao preko megafona kao proslih godina da to ne rade jer je i sam vidio da to skoro i svi rade i da nema od urlanja nista :)...samo je jednom ili dva puta rekao da se lagano vozi i to je to...poslije zavrsetka dobrog defilea,mnogi motori su usli u kamp gdje su se parkirali i sjeli da popiju po koju...nisam ostao da vidim kakvih je bilo igara,posao sam kuci....sve u svemu prelijepo mi je bilo,provozao se od herceg novog do sutomora,tamo uzivao ,pojeo nesto popio,vidio razne motore,mlade mame :) ,djevojke :) ...upoznao lijepo prodavacicu na ulazu koja je prodavala majce ... :) extraa.....
mozda sutra ubacim i neke slike sa skupa,ako se nakanim ;)
eto tako... ;)
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Galiot wrote:Mišljenja sam da čovjeka koji mi je u lice rekao da ne poštuje Crnogorske bajkere i da će bajkeri sa MNE tablicama uđi poslednji u kamp,posle svih bajkera iz okruženja-ako bude mjesta treba ignorisati tj,ne treba ga ispoštovati. Samim time što nema nigdje na MNE portalima pozivnica za skup. Ono na cafemontenegro je obaveštenje novinara,ne zvanično saopštenje organizatora.
Ovo nijesam znao,mislio sam da je samo problem u neorganizaciji i cijenama ali posle ovoga stvarno ni da mi plati nebih otisao i ne slazem se sa tim "sto da se radi,tako je kako je,zanemarimo to,treba poc"...
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Organizovacemo mi u Podgoricu motorijadu i pomognuce nam Gradonachelnik Miomir Mugosa da dovedemo Shakiru da pjeva :D
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Lavlje-Srce wrote:Organizovacemo mi u Podgoricu motorijadu i pomognuce nam Gradonachelnik Miomir Mugosa da dovedemo Shakiru da pjeva :D
Ali ce zato porez na luksuz da skoci 300% kako bi se platila Shakira :D
Boss
Stoper
Stoper

Post by Boss »

Bilo je 62 i po , motora u defileu , a u 20 casova ....pfffffffff...
Post Reply