hahahah, kako me nasmija za ove dzipove... mada istina je to... sigurnih 80% 4x4 terenaca u CG nikad nece ni vidjet neki offradpoka wrote:da napišem nešto nestručno/neznalački/laički.
meni ovo izgleda kao dobra ideja. ali mu ne vidim neku široku primjenu, kako Janko reče. mada za off road ima primjene, koliko to je pitanje. ali kao neko dodatno rešenje je dobro. pogotovo ako ima opcija on/off. onda možda i nemože dovest do problema prilikom vožnje i skretanja. upališ kad ti treba kad ti ne treba onda ....a ima i ona ako ne škodi, onda sigurno koristi
isto je i sa onim 4x4 na autima jel.voze ih razne gospođe do pjace, ali se ugrađuju i prodaju iha
zato ono malo OOOO i VW sa 4x4 pogonom je strasno za u krivinu... legne u nju ko <censored black humor comparison>
elem, sto se motora tice, meni djeluje OK za dirt, sand, snow enduro voznje dje je cvrsto prijanjanje za podlogu mit, ali mi se cini da bi na asfaltu moglo vise da skodi nego da koristi... nesto mi ne djeluje kompatibilno sa fenomenom 'kontraskretanja' (eng. counter steering prim prev
Mada, to je samo razmisljanje na glas na temu fizike - nijesam ja neki znalac sto se 2tockasa tice