sl put da povedes i nas
Po Balkanu
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Re: Po Balkanu
ma kakve fotografije i predjeli a sve nam je tu ispred nosa 
sl put da povedes i nas

sl put da povedes i nas
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Whiskey
- Stoper

- Vozim: BMW R-1200 GsA
Nema problema. Rekao sam vama več ranije, pa niko nije hteo
Moram, da odradim još Rikavačko jezero - Korita. Ako bude volje sledeče godine možemo tome dodati još Theth i još ponešto ...
Vidim, da kod vas ima ozbiljnih off-roadera tako, da ima veliki izazov primjerice Lure lakes, po koritu rijeke Tomorri i slično u Albaniji.
Vidim, da kod vas ima ozbiljnih off-roadera tako, da ima veliki izazov primjerice Lure lakes, po koritu rijeke Tomorri i slično u Albaniji.
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
Radije se držim asfalta, ali ovo je prelijepo, bravo momci

-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Pffff, bez veze nista posebno...
ovo je fantaxija i sto kazes nam pod nosem..svaka cast momci. Vise nego lijepo...
-
Whiskey
- Stoper

Dan 8: Koplik - Hani Hotit - Rraps pass - Tamare - Vermosh - Gusinje (MNE) - Andrijevica - Trešnjevik pass - Mateševo - Podgorica - Cetinje - Budva - Dubrovnik (HR) - Neum (BiH)
in dan 9: Neum - Paklenica - Novi Vinodolski - Fažana ... Ljubljana
Prognoza za dan bila je loša. Iznenadilo je novi asfaltan put od Hani Hotit prema Rrapsh. Prvo pomislio kod puta sa prevoja, da zatrpan zemljanom lavinom. Naime gradi se novi asfaltan put sve do Tamare pa je sve razdrmano. Posle ide stari kameni put sve prema Vermoshu, a tamo asfaltan put! Nagađam, da su iz MNE asfaltirali put od Gusinja sve do Vermosha. Trebali smo da obiđemo vulkanizera u Plavu pošto je Frigu polako puštala guma. Uz stanku zovem ja Nika, al nema on vremena. Nevremenu nema kraja, pa uz Nikšičko konstatujemo, da treba što pre prema obali i što sjevernije. Nemam broja da zovem Mračnog u Tivat, tako produžujemo prema Dubrovniku kde nas kači zalazak sunca, te pičimo sve do Neuma za nočenje. Sledeči dan pilamo Jadranku od Paklenice do Senja. Eto, nadam se, da če bit još ove godine vremena za druženje u MNE. Bit ču sigurno sa GSA na lagano u HN negde prije kraja Novembra.
Video trase u AL još treba da izmontiram
Parče trase dneva

Jutro prema zapadnom rubu Skadarskog jezera u pravcu Stegvaša prema MNE

Na puti za Rrapsh pogled prema granici Hani Hotit

Prevoj Rrapsh

U oblake skriveni Komovi. Nije mi na kraj pameti palo da skrenem pravcem Korita

Nekde na putu se razdimilo, pa se opet vidjelo prema Skadru

Obvazen pit stop za most nad Suvom rekom željeznice Beograd - Bar

Zakasnio i amaterski snimio fenomenalan zalazak sunca pre Dubrovnika

Opet solidno vreme ujutro u Neumu. Za obevazen jutarnji burek preporučujem "Magistralu"

Kada ogladnjeli stigli u Mariju sv. Magadalenu ispod Velebita kod Jure

After

Kod Keptna u Novom več se rade plani za narednu godinu

in dan 9: Neum - Paklenica - Novi Vinodolski - Fažana ... Ljubljana
Prognoza za dan bila je loša. Iznenadilo je novi asfaltan put od Hani Hotit prema Rrapsh. Prvo pomislio kod puta sa prevoja, da zatrpan zemljanom lavinom. Naime gradi se novi asfaltan put sve do Tamare pa je sve razdrmano. Posle ide stari kameni put sve prema Vermoshu, a tamo asfaltan put! Nagađam, da su iz MNE asfaltirali put od Gusinja sve do Vermosha. Trebali smo da obiđemo vulkanizera u Plavu pošto je Frigu polako puštala guma. Uz stanku zovem ja Nika, al nema on vremena. Nevremenu nema kraja, pa uz Nikšičko konstatujemo, da treba što pre prema obali i što sjevernije. Nemam broja da zovem Mračnog u Tivat, tako produžujemo prema Dubrovniku kde nas kači zalazak sunca, te pičimo sve do Neuma za nočenje. Sledeči dan pilamo Jadranku od Paklenice do Senja. Eto, nadam se, da če bit još ove godine vremena za druženje u MNE. Bit ču sigurno sa GSA na lagano u HN negde prije kraja Novembra.
Video trase u AL još treba da izmontiram
Parče trase dneva

Jutro prema zapadnom rubu Skadarskog jezera u pravcu Stegvaša prema MNE

Na puti za Rrapsh pogled prema granici Hani Hotit

Prevoj Rrapsh

U oblake skriveni Komovi. Nije mi na kraj pameti palo da skrenem pravcem Korita

Nekde na putu se razdimilo, pa se opet vidjelo prema Skadru

Obvazen pit stop za most nad Suvom rekom željeznice Beograd - Bar

Zakasnio i amaterski snimio fenomenalan zalazak sunca pre Dubrovnika

Opet solidno vreme ujutro u Neumu. Za obevazen jutarnji burek preporučujem "Magistralu"

Kada ogladnjeli stigli u Mariju sv. Magadalenu ispod Velebita kod Jure

After

Kod Keptna u Novom več se rade plani za narednu godinu

- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
zna sam da Albanija ima vise da ponudi nego sto sam ja vidio. ali ovako i ovoliko nisam ocekiva! svaka cast! hvala 
-
Pejamachine
- Grijač guma

Kazu u Albaniji svako drugo auto Mercedes... 
- poka
- Ready for DAKAR

vidjeh vas kad ste prolayili kroy centar Podgorice, i mava sam rukama (jer sam bio malo dalje od vas) reko pivo da platim. ali ostaste mi duzni! 
-
Whiskey
- Stoper

Slično kao u AfriciPejamachine wrote:Kazu u Albaniji svako drugo auto Mercedes...

@poka:
Nekako sam več dogovorio, da dođem motorom na vikend posetu u MNE negde sredinom Novembra. U subotu tog vikenda napravit ču manji krug uz obalu do Skadra, te na Podgoricu, Cetinje, Budva i nazad u HN.
- poka
- Ready for DAKAR

evo ti broj 0038267606666 pa da se malo pocojkamo kad budete tu. javi se.