Bunt

Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Re: Bunt

Post by Madza »

Izasli smo na ulice pa smo makli one glupe znakove po Podgorici o zabrani kretanja motorista po odredjenim ulicama!Obratili smo se Sozini ispostovali su nas i smanjili prolaz za motore sa 2,5 na 1e.
Na stranu tehnicki,dajte da izadjemo zbog ogromne registracije i da se smanji ovo cudo od 300,400 i 500 eura sto je masu za dva tocka!!!
Nase kolege van CG granica svi imaju povoljnosti i manje registracije.Sezonska registrovanja i male registracije.
Dajte da se organizujemo,da definisemo zahtjeve i da odredimo datum protesta!!!
Asta
Stoper
Stoper
Vozim: Yamaha FZ6N

Post by Asta »

Neko mora da se pokrene i da sav taj posao prebaci na sebe pa cemu se drugi pridruzivat koliko ja vidim...
Mikan
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Afrika Twin

Post by Mikan »

Moto klub Bodin Kolasin je spreman na potpuno opravdan protest.Ko ce nam pomoci ako ne mi sami sebi.
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Posto od ove moto asocijacije nema leba opet cemo preko foruma probat da se organizujemo i da pozovemo sve motoriste,pojedince,klubove...da se okupimo i izrazimo nezadovoljstvo visinom registracije itd.
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Rvasanin wrote:Nista vam drzava nije kriva za zatvaranje tehnickih, no je taj zakon donijet ima i vise od godinu i po dana pa se ne bi sjetili na vrijeme vlasnici tehnickih pregleda da uvedu potrebne linije. Za visinu registracije podrzavam izlazak na ulicu, ali za ovo nikako. Jedini ce Jankovic u PG imat liniju za registracjiu motora koju je platio 10.000 EUR i vrlo brzo ce dobit dozvolu.
Na slazem se uopste, motore o kupili sada nam se uskracuke pravo da ih vozimo... ? ?? Morali su maci nacina da se omoguci tehnicki pregled pa prisiliti njih da moraju da se usaglase... Evo Castelana ne radi od ponedjeljka zato sto tehnickom licu jos mije izdata licenca a ima sve polozemo zavrseno itd i takvih primjera je masu... Nama kao gradjanima nije omoguceno d koristimo ono sto smo platili... Morali su obezijediti naci da mozemo svoja prava ostvariti i naci nacina da primoraju tehnicke preglede da se usaglase...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Post by Rvasanin »

Slavko, godinu i po dana!!! Godinu i po dana! 547 dana!!! Imas 547 dana da pripremis tehnicki pregled da bi bio u skladu sa zakonom i to ne uradis, je li kriv neko sto te nije nacerao to da uradis ili ti sto nisi to htio da uradis? Jer sad svi oce, svi bi sad da uvedu linije, a do sad nisu mogli?? Prije bih rekao da nisu htjeli, jer sam kad MORAJU sad mogu. Izvini, ali ne slazem se s tobom. Ovo nije slucaj samo za motore, nego i za auta, ali ajde, sad pricamo odje o motorima. Cijena registracije je paprena i za to ujutro mozemo da napravimo sa velikim pravom ne bunt no da blokiramo svaki magistralni put u Crnoj Gori i trazimo sto god ocemo za ovolike godine dranja na registraciju, ali za ovo nemamo ama bas nikakvog osnova. Nije nekome palo na pamet prije 5 dana "ajde da zatvorimo sve tehnicke" no su ih pustili godinu i po dana da se usaglase sa zakonom, posto nisu, slijedi kazna, po meni, sasvim opravdana.
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

Dodjite na lake pa da dogovorimo okupljanje kako bi skrenuli pažnju. Dogovorimo ispred beka na trg u podgoricu. Bez drame. Pa odatle polako. Ili spisak sa imenima i prezimenima, brojem matičnim i potpis. Pošaljemo zkenirano i čekamo odgovor. Ako ne ispoštuju rok, onda rigorozniji protesti. Djetinjasto je da se vrišti a niko nije reka da nemoze.
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

da dodam i ogradim se, možda je neko nekome već javio da nam se ne odobrava sniženje cijene registracije :mrgreen:
ali ako nije, a koliko znam nije, onda je malo glupavo vrštat kako nam nedaju, a niko nije reka da neće da daju. malo olovke i papira, na kojem nas neće naravno bit 5, pošaljemo, i odatle na kulturano bezobrazan način, uključujući svu demokratsku drskost nastavimo sa svojim zahtjevom ;)
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

Ja sam prije neku godinu pravio materijal od 30ak strana o motociklima, tipovim, prednostima itd. Mogli bi to ili nesto slicno sa listom zahtjeva poslati na nekoliko adresa i sacekati koji dan pa na ulicu. Da ne kazu da ih nismo ispostovali : ) Ovo bi moto klubovi trebali organizovat.

Sad nadjoh link sa ovim materijalom ali ne radi. Mislim da imam kopiju nedje po ladicama doma.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

:clap: :clap: :clap:
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply