Bunt

vale-nk46
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: yamaha r6

Bunt

Post by vale-nk46 »

Ljudi sta mislite da se napravi neka akcija ili bunt zbog ovoga sto nemamo mogucnosti nidje u ovoj raspaloj drzavi da odradimo tehnicki pregled za motore!! da se skupimo i napravimo blokadu nekog puta ili tako nesto slicno! mislim da su to odavno zasluzili !!
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Re: Bunt

Post by Madza »

Vala pravo zboris,jedino sto smo postigli ikad je time sto smo izasli na ulice!Jedini nacin je bunt i dizanje mase na protest.Mozemo mirno se parkirat i cut na TV i stampu i jasno da iskazemo nezadovoljstvo za mnoge stvari.Sem ovoga i na visinu registracije se treba zalit!!!
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

i ja sam za mirni protest, jer ovo vise nema smisla, em sto je registracija preskupa em se vise nema dje registrovati motor...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Post by Rvasanin »

Nista vam drzava nije kriva za zatvaranje tehnickih, no je taj zakon donijet ima i vise od godinu i po dana pa se ne bi sjetili na vrijeme vlasnici tehnickih pregleda da uvedu potrebne linije. Za visinu registracije podrzavam izlazak na ulicu, ali za ovo nikako. Jedini ce Jankovic u PG imat liniju za registracjiu motora koju je platio 10.000 EUR i vrlo brzo ce dobit dozvolu.
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

Mirni protesti u smislu neturiranja ili ne lomljenja izloga? Tacno je sto je reko @Rvasanin ali brige me cija je krivica. Ja treba da idem da trazim svoja prava i malo turiram, a nek drugi brine o sprovodjenju mojih prava. Imamo vala svaki izgovor za ovoliku cijenu rege. Kad nas vako reketiraju red je i da nas zastite kad treba od svega?
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Tom
Stoper
Stoper

Post by Tom »

S punim pravom ce drzavni predstavnici reci:" Doneli smo zakon, dali smo rok, progledali smo kroz prste i posle tog roka, i onda obavili svoju duznost i zatvorili sve koji nisu ispunili uslove" , nije da ih branim al mirne duse mogu rec da su cisti ovaj put. A cijena osiguranja i dazbina na sve i svasta je odavno za protest.
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

rvasanin je potpuno upravu!
sto se protesta tiče, slažem se. ali je žalosno što ćemo se pobrojat bojim se ovđe, i taj dan kad trebadne, neće ne bit dovoljno. toga se jedino bojim. i treba podići glas za loše stanje u našem društvu kad su motoristi u pitanju. ima tu i diskriminacije koliko oćete. evo recimo ako ste pripadnik romskog ili egipćanskog naroda nemorate imati registrovan motor, niti kacigu, niti žmigavce, niti bilo što drugo što moraju imati pripadnici ostalih naroda u Crnoj Gori. tako da bi trebalo nešto uraditi.

a opet nas neće bit. mada bi trebalo možda pa i da nas je 5 stat na trg i počet. pa možda i ostali svrate na kafu ili cigar duvana, kad vide da ne boli mnogo. :mrgreen:
vale-nk46
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: yamaha r6

Post by vale-nk46 »

dosta je pametovanja i polemike nego dajte predlog kad da se izadje na ulice i sta da se radi!!! Koji dio puta da blokiramo jedno 3 sata sad u spicu sezone ??? Najobolje da se dogovore nekolika predsjednika moto klubova i da nam jave svima datum koji su dogovorili pa da se sastanemo i da skrenemo malo paznju na nas bajkere!!!!
Montenegro
Grijač guma
Grijač guma

Post by Montenegro »

Ništa bez podjela na Milove i Momirove :)
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda VT750C

Post by Kolasinac »

Ja sam uvijek za bunt! :)
Image
Post Reply