Ispravljanje rama motora

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Ispravljanje rama motora

Post by NikGold »

I Batko i ratko i vlatko će ti uzet taj ram i ponijet kod prvog auto limara koji ima panter i tamo ga ispravit , znači ako hoćeš jeftinije da prođeš nosi ram kod auto limara i nađi isti takav motor da bi mogao da uporediš , e , u zavisnosti koliko je bio oštećen možda bi ga trebalo pojačati na mjestu đe je odradio . poz

ako ti je previše oštećen moj ti je predlog ako možeš kupi ti novi ili polovan ;)
+1389+
Martin Mcfly
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Super moto 200cc

Re: Ispravljanje rama motora

Post by Martin Mcfly »

NikGold wrote:I Batko i ratko i vlatko će ti uzet taj ram i ponijet kod prvog auto limara koji ima panter i tamo ga ispravit , znači ako hoćeš jeftinije da prođeš nosi ram kod auto limara i nađi isti takav motor da bi mogao da uporediš , e , u zavisnosti koliko je bio oštećen možda bi ga trebalo pojačati na mjestu đe je odradio . poz

ako ti je previše oštećen moj ti je predlog ako možeš kupi ti novi ili polovan ;)

Jako je malo ostećen ali se ram ne moze nabaviti odmah jer treba da se čeka zbog veće porudžbine a ljeto prolazi. A što se Batka tiče jednom kod njega okrpih gumu za 15 eura, posle sam je krpio na drugo mjesto za 5 a kad mi je skidao točak morao je skinuti i lancobran pa mi ga je ostavio ošarafljenog tj oglodao je navoj jer je viljuška aluminijska pa sam posle morao bušiti rupe i navoj za veće šarafe. I ništa to ne bi bilo strašno da mi je to čovjek rekao nego sam kupio djelove po putu :evil:
Post Reply