Polazem A

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom 650

Re: Polazem A

Post by ZoranM »

Upoznali smo danas ovoga momka Hogara na Virpazaru..Cini se fino momce ..I neka polozi zelimo mu srecu svaku..
Moze pivo kad polozis..mi castimo..
Putovati je dva put zivjeti...
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

ZoranM wrote:Upoznali smo danas ovoga momka Hogara na Virpazaru..Cini se fino momce ..I neka polozi zelimo mu srecu svaku..
Hvala Zorane! I na komplimentima i na zeljama. A ja od danas znam da su crnogorski bikeri stvarno pravi drugovi! Pa cemo razmjeniti par tura, samo da se to sutra zavrsi kako treba. :D
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

ZoranM wrote:Upoznali smo danas ovoga momka Hogara na Virpazaru..Cini se fino momce ..I neka polozi zelimo mu srecu svaku..
Stvarno respektabilan momak...nadasve kulturan,,,,,,ima ok izgled ...i ok gabarite :lol: :lol:
Jos mu faljiva mator//// :lol: :lol: :lol:
Majstore svaka cast :dance: :dance: :dance:
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Eh da...moze....Zoko , vino , Zoko , Vino....zimski rezim,,,,,,vino.... :lol: :lol: :lol: :lol:
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma

Post by ZoranM »

Ajde polozices ti to..bez brige..
A JA IMAM PROBLEM..Koji..evo ovako ..Nisam bas vjest sa ovim postovima i pisanjem na forumu..
I sto biva..Prilicno revoltiran dogadjajem od sinoc tj.tucom podgorickih silnika sa nekim drugima htio sam nesto komentarisat na CafedeMontentenegro..I oces klinac..Tema interesantna ali ne moze..tri put probam ali jok..
Interesuje me (iskreno) je li ova nasa pisanija pod nekom cenzurom i ako je zasto mi to ne znamo..Cenzurise li to moderator i koji su mu kriterijumi..Mozda sam malo oFF na ovom nasem forumu ali nemam kome da sa pozalim osim vama ..
Edukujte me ako ista o ovome znate..Ko je cenzor..jeli ovo "48 god..
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Sada će ti to objsniti jedan stromer na slovo G , a inače mooooodo na CDM-u----
---inače na svakom forumu ima "stručnjaka" kompleksaša koji izigravaju strogoću......nemoj da te to muči ili nedaj Bože , pogadja----shvati ih kao retardirane , i gotovo...
Piši gdje se može...
Fail Cube
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Nista? :S

Post by Fail Cube »

Prvo Zorane, imas li nalog napravljen tamo? Drugo, ja nisam siguran da li treba da prodje neko vrijeme na CDMNE od kad se registrujes dok te oni "ukljuce", ili kako god, jer ja sam prije par dana probao na stari nalog da pisem nesto pa mi nije dao, i tek danas mi je dosao mail da me je odobreno... Onda kao sto Gugi kaze, ima ljudi koji brisu poruke, pa onda izgleda kao da nisi ni pisao.

I da... Aj da razbijes to polaganje kao pravi Hogar strasni! :P
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma

Post by ZoranM »

Moze bit bogami...A mozda je i moj komentar bio prejak..Ne mogu da vjerujem da u ovoj drzavi mogu tipovi okruzeni zenoubicama , reketasima i silovateljima bit u vrhu ..bit elita..sto bi onaj arapin i njegovi radili nama obicnim smrtnicima..mozda su zato i donijeli onaj zakon da ne smijemo nosit pistolje pa da mogu da nas biju bez sjekiracije ...A policija se ne oglasava po ovom pitanju jos uvijek..sto ce jadni bez da ko od njih ostane bez posla..Strah me da mi takvi smradovi ne upropaste san o ovoj zemlji kao srecnom mjestu za zivot nase djece..
Znam da zvucim kao Martin Luter ..i on je imao san.. I vjerujem da ga ima svako od nas..
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Gospodo, hvala na savjetima! Nisam optimista, ali sta je tu je... nek mi je sa srecom. :)
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Uprkos nedostatku optimizma i -2 poena zbog neodradjene 8-ice na poligonu, polozih maloprije A kategoriju. Da li me to i zvanicno cini bajkerom (bez motora)?
Post Reply