GROBNIK-MOTO OPEN DAY

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: GROBNIK-MOTO OPEN DAY

Post by DrMracni »

Lu$o wrote:Dr .Mračni jedno pitanje kada idemo ovo mora da se proba zovemo i Urketa pa da se organizujemo mozda bi i Deki išao :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
jedino da iznajmimo neki 1098 :)
sa urketovim bi se i moglo
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Samo da imaš dobre gume na motoru,ne mora biti R-može i naked,SM i voziš se do mile volje. Oprema mora biti koža,tj,kožni kombinezon,nebitno jednodelni ili dvodjelni. Sve to košta ali osjećaj staze se ne može ispričati. Ko se zarazi,teško se odupire jer to je jedina prava vožnja motora,pardon,jedina prava brza vožnja motora.
Stalno pričam ali ću opet ponoviti: tu nema bjele linije,rupa,ulja,pjeska,zemlje,balega,traktora,auta,autobusa,suicidalnih biciklista,ludih pasa,neuračunljivih vozača skutera,kengura,jelena,kokoški,djece,djece koja jure kokoške,šahtova,taxista,početnika vozača......samo ima pravilno konfigurisana staza sa nagibima u krivinama koja je u najužem djelu široka 10 metara i sva je tvoja...i svi idu u istom smjeru 8-)
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
urke
Grijač guma
Grijač guma

Post by urke »

bu2ridere,voda na usta mi posla,svaka ti dala :D :D :D
drustvo,ajde ako ima uslova i vremena ove god. da se organizujemo ,ja sam za !
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

RESPECT! :clap: :clap: :clap:
Hold your horses, man
Freeride
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Sto rece drug RESPECT :clap: :clap: :clap:
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

nema sto...mudato brate bajkeru :mrgreen: :clap:
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Svaka cast :clap: :clap: :clap:
Lu$o
Grijač guma
Grijač guma

Post by Lu$o »

Mozemo i u Banja Luku puno je jeftinije a i kolege sa Bj se hvale na stazu :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: http://forum.bjbikers.com/index.php?/to ... anja-luci/" onclick="window.open(this.href);return false; :clap: :clap: :clap: :clap:
Lu$o
Grijač guma
Grijač guma

Post by Lu$o »

DR Mračni ja idem u pakao za razliku od tebe koji ideš u raj :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Sa mišom isto moze da se ide samo guma brate :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Hvala za link za Banja Luku što misliš na mene ali ideš sa nama, da te odviknemo malo od krosa
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

Lu$o wrote:Mozemo i u Banja Luku puno je jeftinije a i kolege sa Bj se hvale na stazu :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: http://forum.bjbikers.com/index.php?/to ... anja-luci/" onclick="window.open(this.href);return false; :clap: :clap: :clap: :clap:
Evo da se ukljucim u ovu pricu, jeftinije je definitivno i to neuporedivo jer jedan dan voznje na grobniku kosta 90e plus gume,gorivo i td...
ali je to PRAVA motor staza koja je na najuzem mijestu siroka 10 metra i koja ima izletne zone i potpuno je bezbijedna u toj mjeri. nema kapija i ne znam ti ja cega sve kao u banjaa luci....i ovo sto pisu da je najbrza na balkanu..mislim da nije jer koliko ja cujem na grobniku i znam da je ovo jedna od brzih staza u evropi.....tako da se ove dvije staze ne mogu porediti ama bas nikako....staza u banja luci po meni je jedino da odes i da probas bez velikog opustanja..mislim moze se i tamo fino voziti da se razumijemo ali ne moze ni priblizno kao na grobniku....etooo ;)
Post Reply