Djeca mi dirau motor.

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Re: Djeca mi dirau motor.

Post by Hogar »

mikeli.pg wrote:Prelij ga voskom, vrelim voskom :twisted:
Motor ili djecu? :think:
veskotg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice).

Post by veskotg »

SteX wrote:zlatila se Amerika shto se toga tiche, da panesh na sred ulice da se razbijesh ko govedo, niko zivi ti nece doc da ti pripomogne jel ih frka da ih ne tuzish, tako i za motor, ili auto, mada radje bi da se brinem oce li mi se djeca pet na njega ili ce mi se nacrtat neki mini Van ispred i za 10 sekundi uvalit motor unutra. shto je nocna mora ovdje svaki dan. i zato ugradih scorpio alarm, bukvalno kucnesh na rezervoar on se pali i vrishti kao lud chuje se 100 metara probi ushi, koshta nedje oko 400 dolara i vrijedi svakog centa :D

to ti moze bit odlichno rijechenje, kucaj na google scorpio motorcycle alarm, on je bukvalno plyg and play, samo ga prikopchash na akumulator, 2 sensora i dugme za paljenje gashenje na privjesku :D
mnogo dobra stvar
pushti google,preko puta Sportskoga,s druge strane Napolitanke,blizu
Lide,choek se zove Madjo Bozovic,ugradjuje alarme,odlichne. A druga opcija je cerada i kola(tvoja)blizu motora,pa ako cesto koristis motor,da ne mlatish do kuce svaki cas no ceradu u gepek.Meni je to pomoglo,jer alarm mi nashto ne ide sa ovijom crnijom CLASSIC-om :ugeek: :mrgreen: :geek:
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

Mislim da sam rijesio problem. Naime danasnja omlatina (nije greska omladina se pise danas sa T) je veoma lijena. Izmjestio sam motor samo 20m dalje od mjesta gdje oni "vise" - kladionica LOB. I sto je najbolje motor im je van svih pravaca kojima se oni krecu. Naravno njih mrzi da prelaze citavih 20m da se penju po motoru jer je to u danasnje vrijeme velika razdaljina. "Ko ce sad da se mota 20m da vidi neki tamo motor" - oni razmisljaju. Naravno i jedan alarm cu "just in case" ugraditi. Ovo sa izmjestanjem je zaista upalilo. Ne prilaze vise.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Kad pominjete alarm....
Rasho L. profesor Ruskog jezika u nekadasnjoj Masinsko-industrijskoj skoli (Zuti Fakultet) ugradio alarm u Zastavu 101 da mu je djeca ne dirau .... Hahaha, casovi Ruskog su trajali najvise 10min a ostalo je provodio trcuci do auta ... navr nedjelju ga je izbacio.

Izvinite na Off
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Rašo Lakićević ti je ruski predava e moga sam ti završit peticu ako ti je falilo za odličan :D
+1389+
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... arm#p43147" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja imam ovakav,zlatio se!! Čim neko pipne motor odmah me obavještava preko pejdžera,a alarm jauče! Danas u BD je alarm spasio motor od "mamica sa sitnom djecom" :D :dance:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Post by goku »

Roki wrote:Kad pominjete alarm....
Rasho L. profesor Ruskog jezika u nekadasnjoj Masinsko-industrijskoj skoli (Zuti Fakultet) ugradio alarm u Zastavu 101 da mu je djeca ne dirau .... Hahaha, casovi Ruskog su trajali najvise 10min a ostalo je provodio trcuci do auta ... navr nedjelju ga je izbacio.

Izvinite na Off
Jeste, i vazda je govorio kako ova novina (tadasnja BORBA, onako povelika) valja samo da se covjek pokrije nedje na klupu kad se oletvi pa zaspi :lol:

I mene izvinite zbog Off-a
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

ako niko nije pomenuo cobanicu, evo ja cu
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Post by Slowhand »

djodja wrote:
Slowhand wrote:Najbolju varijantu ima drug ICE,

kupiš grdni žuti autobus, i nikome ne pada na pamet da se penje na njega, ili da uopšte pomisli da je to motor...... :mrgreen:
A ne, ne, meni je ipak tvoj pristup najidealnije resenje. Dozvolis da ti se motor zaprlja do te mjere da niko bez Ariela ne moze da mu se priblizi. U tom slucaju alarm i garaza su totalno nepotrebni :)
Ili ga parkiraš na brod....
A gdje ide ovaj put.......
Post Reply