Sta radite kad vam traže da provozau vaš motor?

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Re: Sta radite kad vam traže da provozau vaš motor?

Post by dexbudva »

Galiot wrote:
Space Director wrote:Prilicno nezgodna stvar. I ako se nesto desi, stvari se mogu ispeglati ali vjerujte da uvijek sa jedne od strana ostane neko nezadovoljan. Opet, glupo mi je ne dati nekome ko zna da vozi, bas iz razloga sto sam ja dosta tudjih motora vozio jer me zanimalo da uporedim. Pri tom nikad ne divljam i ne trazim granice.
E sad, posle jedne neprijatne situacije, sto rece NikGold, dam motor ali kazem koliko mu je u glavu. Isto tako, pitam koliko mu je u glavu. Mada, sve rjedje i rjedje sijedam na tudji motor.
Da,vidio sam koliko si "gadljiv" na tuđi motor onda kad si sjeo na Tigera i u boroletama i sa jakim Ray-Ban oćalama odperjao iz radione! :D

Nije ti niko ni stigao ništa reći,da nisi ženu ostavio kao zalog,zvao bi policiju! :lol:
A bio je coool tip hahahahhhhahahahahahahahah :violin:
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
Oliver
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki Bandit 1200

Post by Oliver »

Staro pravilo, makar ga ja gledam kao pravilo - ako panes - kupio si ga, tako da razmisli imas li toliko para prije nego sjednes. Istim pravilom se vodim kad ja sjedam na neki tudji motor. I nesto nemam ustezanja oko pozajmljivanja motora, i ja sam pozajmljivao kad sam bio bez motora, i moj motor se pozajmljuje...i kola....na kraju krajeva to su samo stvari, kao sporet ili lopata tako da sad da nesto patim previse oko toga necu. :D
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

Oliver wrote:Staro pravilo, makar ga ja gledam kao pravilo - ako panes - kupio si ga, tako da razmisli imas li toliko para prije nego sjednes. Istim pravilom se vodim kad ja sjedam na neki tudji motor. I nesto nemam ustezanja oko pozajmljivanja motora, i ja sam pozajmljivao kad sam bio bez motora, i moj motor se pozajmljuje...i kola....na kraju krajeva to su samo stvari, kao sporet ili lopata tako da sad da nesto patim previse oko toga necu. :D
Nije isto. Da mi je neko prilikom selidbe udario šporet (jer je jedino tada napolju :mrgreen: ) lopatom vjerovatno bi ga pitao je li sve u redu sa njim. Da se to isto desi sa motorom tj. kombinacija motor lopata vjerovatno bi... Ma ne smijem ni da razmišljam o tome. ;)
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Imao sam mnogo lose iskustvo.Nedje 2007-me,drug mi je slomio MT-01 - njegovom greskom. Srecom prosao je sa laksim povredama. Sve se to odigralo na moje oci. Nadoknadio je stetu i u ljubav rabota.
Ipak,moj motor je na raspolaganju drugu(i naravno svim clanovima MK Podgorica) za kojeg znam da je siguran vozac,i to ne krug nego dan,dva,pet,mjesec...Motor je mehanicki sklop i sve se to da srediti.
Samo se zivot ne moze nadoknaditi.
14:23
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Galiot wrote:
Space Director wrote:Prilicno nezgodna stvar. I ako se nesto desi, stvari se mogu ispeglati ali vjerujte da uvijek sa jedne od strana ostane neko nezadovoljan. Opet, glupo mi je ne dati nekome ko zna da vozi, bas iz razloga sto sam ja dosta tudjih motora vozio jer me zanimalo da uporedim. Pri tom nikad ne divljam i ne trazim granice.
E sad, posle jedne neprijatne situacije, sto rece NikGold, dam motor ali kazem koliko mu je u glavu. Isto tako, pitam koliko mu je u glavu. Mada, sve rjedje i rjedje sijedam na tudji motor.
Da,vidio sam koliko si "gadljiv" na tuđi motor onda kad si sjeo na Tigera i u boroletama i sa jakim Ray-Ban oćalama odperjao iz radione! :D

Nije ti niko ni stigao ništa reći,da nisi ženu ostavio kao zalog,zvao bi policiju! :lol:

Ma da, a nudio si me danima, samo da bi posle mogao da pitas: A jel dobar, a, jel'da,?! :P :P

Seronjo jedan, nije to tudji motor, nego tvoj, ja to bar tako gledam :P
I kad stojim tesko me pratiti...
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Space Director wrote: Seronjo jedan, nije to tudji motor, nego tvoj, ja to bar tako gledam :P
ovo opravdava sve :clap: :clap: :clap: a dokazuje pravo drugarstvo :clap: :clap: :clap:

No da ne filozofiram.... Na prste mogu izbrojat koliko sam puta sjeo da probam tudji motor a svoj motor dajem onima koje znam i ko ima valjani razlog da ga proba, ima vozacku i ko ce ga vozit ka svoga...
Da napomenem i ovo, prije nekog vremene krenem sa Jankom i Krstom na Rikavacko jezero, nedje prema Koritima mi prsne guma na motor i Krsto mi da da ja vozim njegov motor dalje a on se sa mojim vrati u PG :clap: .... pa ti sad ne daj motor Krstu
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Space Director wrote:
Galiot wrote:

Ma da, a nudio si me danima, samo da bi posle mogao da pitas: A jel dobar, a, jel'da,?! :P :P

Seronjo jedan, nije to tudji motor, nego tvoj, ja to bar tako gledam :P
:handgestures-thumbupright:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Moram i ja da pominjem moje iskustvo :) :)

Dao sam motor, on udario u zid sa njim, ostalo je istorija. Sreca, covek je dobro, povrede male, sve proslo ok. E sad, bih li dao motor ponovo, bih sigurno ali ne svakome. Onima kojima bih uvek dao motor sam to i rekao, tako da ako nekome od vas nisam rekao, znaci da vam motor ne bih dao :) :) :)

Salu na stranu, nezgodna je to stvar ali sto se mene tice ima nekoliko ljudi koji i ne moraju da me pitaju kada hoce motor i kojima bih dao da imaju rezervne kljuceve i pravo mi je zadovoljstvo da ih pomenem, kao moje velike drugove: Roki, Ranko, Sasa, Duka, Blazo, Nino, Ivan, Djodja.
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

eh uh ah

Moje iskustvo prije jedno 12godina. Neki skuter je bio u pitanju i drugari moji i komsije iz frizerskog salona Zoran su znali često da me pitaju za krug , da pođu da završe neku obavezu ... I naravno nije bilo problema nikada sve dok jednog dana me nepita njihov šegrt bili on mogao mali krug da uvati alii ga ja ladno odbih.
Iz dana u dana u dan dajem motor Nenu, Ninu,Igoru a šegrt gleda kao kakvo štene i cvili da i njemu dam krug. Iii dođe da kad se sažalih na (nemogu da nađem adekvatan termin) pominjanog šegrta. Sjede šego dugajlija na mantor pardon skuter i naravno pun gas uh rekoh dobro je pa je samo 50cc i zaleće se on tako preko parkinga a ja krajem oka vidim da dolazi gajnc novi ,tada vrlo rijedak A6, i reko gotovo je nemogu se promašit. Svi poskakasmo , zamahasmo rukama , zavikasmo e sad dali nas je čuo ili ga je vidio u zadnjem trenutku šego koči i na bravurozan način izbjegava sudar. Bravurozan-zato što je brav (nađoh adekvatan izraz) pada i pada motor na njega tj šega. Brav kao svaki brav tj šego nepušta gas ,leži na asvaltu a skuter kruži oko njega. Niko nemože da vjeruje što se dešava i nastaje opšti smijeh jer je situacija bila krajnje komična, ali.. neleži vraže šego tj brvuljan bravurozno ili bravuljozno uspijeva da ustane na noge ali i dalje ne pušta gas, skuter se diže na poslednji točak a šego onako sav krakat trči za njim i nepušta i dalje gas. Čas mi izgleda da on trči za skuterom čas da njega skuter vuče ,koće ga znat ali već sad svi plaču od smijeha i misle nemože više od ovoga ali ... neleži vraže šego trči za uspravljenim skuterom koji poskakuje na poslednjem točku vučući brava tj šega pravo na jedno jedino drvo u prečniku od 500m. Nemoram pominjat da šego i dalje nepušta gas . Dolaze šego i skuter do drveta udaraju u drvo i kako je skuter paralelan sa drvetom počinje da se penje iz isto-drvo. Popne se po jedno pola metra pa padne pa sve tako dok , e to nikad nisam saznao

1. nije prelio karburator i ugasio se skuter
2. nije prelio karburator
3. nije prelio karburator
4. .....
1003. nije prelio karburator
1004. nije šego tj bravuljan pustio gas

Da me pita opet za krug opet bi mu ga dao kad bi znao da ću se upola ismijat kao tada
Last edited by NikGold on 23 Oct 2012 11:09, edited 1 time in total.
+1389+
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

:lol: :lol: :lol:
Šegu svi da damo po krug.
Post Reply