Djir do Montenegra i nazad
-
bokibd
- Test vozač kaskader

- Vozim: versys 1000
Re: Djir do Montenegra i nazad
Nema slicnosti, no su isti.

pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Potrosnja je stvarno minimalana, 4,4 vise nego ekonomicno... Koliko ste ostali na "viadjo"...t.j. Koliko ste skrcali km sve ukupno...
P.s. Jesul' svi stromovi BG tablica...
- milanezi
- Stoper

- Vozim: SUZUKI DL650A K8
4,2L I ja sam se iznenadio potrošnjom pogotovo što je bio baš pretovaren,ali nisam ga zavrtao preko 6-6500 obrtaja.Mislim da bi mogao da ga spustim ispod 4L kad bih bio sam i bez kofera.Prešli smo oko 2500km,možda malo jače.Dolazak i povratak oko 1000 i 1500 vožnja po primorju.Nisam te razumeo za tabliceSlavkoPejovic wrote:Potrosnja je stvarno minimalana, 4,4 vise nego ekonomicno... Koliko ste ostali na "viadjo"...t.j. Koliko ste skrcali km sve ukupno...
Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni i jos čudnije kako nam često bas to malo nedostaje. {Ivo Andrić)
- milanezi
- Stoper

Evo jos neka slika

kapetan ladje

kapetan ladje

Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni i jos čudnije kako nam često bas to malo nedostaje. {Ivo Andrić)
- milanezi
- Stoper

gladni nismo bili

I tako dodje dan i za nas povratak kuci,odmor zavrsen.Posto smo dosli preko Kanjona Morace,odlucili smo da se vratimo preko Zabljaka.Prvi put sam isao tim putem i malo je reci da sam bio odusevljen predelima,prelepo,prelepo,prelepo!

I tako dodje dan i za nas povratak kuci,odmor zavrsen.Posto smo dosli preko Kanjona Morace,odlucili smo da se vratimo preko Zabljaka.Prvi put sam isao tim putem i malo je reci da sam bio odusevljen predelima,prelepo,prelepo,prelepo!

- milanezi
- Stoper

- milanezi
- Stoper

Na Zabljaku pravimo pauzu za dorucak!

Neke umetnicke

stizemo do mosta na Tari

na granici

Stizemo kuci

Nadam se da vam se svideo moj putopis.Ziveli!

Neke umetnicke

stizemo do mosta na Tari

na granici

Stizemo kuci

Nadam se da vam se svideo moj putopis.Ziveli!
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Ova za BG tablice je interna sala izvini... Gospodin sa foruma koji vozi slican motor tvome poznat u narodu kao "dexbudva" takodje je ima BG tablice...milanezi wrote:4,2L I ja sam se iznenadio potrošnjom pogotovo što je bio baš pretovaren,ali nisam ga zavrtao preko 6-6500 obrtaja.Mislim da bi mogao da ga spustim ispod 4L kad bih bio sam i bez kofera.Prešli smo oko 2500km,možda malo jače.Dolazak i povratak oko 1000 i 1500 vožnja po primorju.Nisam te razumeo za tabliceSlavkoPejovic wrote:Potrosnja je stvarno minimalana, 4,4 vise nego ekonomicno... Koliko ste ostali na "viadjo"...t.j. Koliko ste skrcali km sve ukupno...
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
Umjesto GS/a vozim cetri esa 
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
-
jaka
- Stoper

- Vozim: Bombardier baja 650
Nadam se, da milanezi nema ništa protiv, da i ja dodam svoj djir do MNE i nazad.
Dvije godine sva ja i žena koristila ljetni odmor po Jadranskoj magistrali. Ove godine bilo je drukčije. Startali smo iz Ljubljane 21 jula, preko Ptuja na Podravsku magistralu. Prvu pauzu imali smo u Kloštar Podravski, kde smo posijetili jednu bajkericu

Bajkerica je šefica svog restorana i na stolu bilo je sve domače.

Da ne zoboravim. I ovo je domače.

Poslije toga, jurimo dalje.

Navikli na planine, brda, hribe za nas je ova ravnica baš za meditiranje.

Stigli smo do Osijeka

Za prvi dan je bilo cca 500 kilometara dosta. Idemo na spavanje.

Drugi dan skitamo po Vojvodini. Imamo dosta vrijemena, plan je bio Novi Sad vozimo sporo. Uživamo.

Smjestimo se u manjem hotelčiču.

Vročina učinila je svoje.

Još pogled na Dunav i to je bilo sve.

Treči dan pravac Beograd.

Batajnica poznata mi je još iz nekih drugih vremena. Nije mi bilo prvi put, da vidim ovog MiG-a

Mercator, Petrol, Tuš, dabome, kao da sva Ljubljani.

Ne, ne, Ljubljana nema ovakih heliodroma.

I tako nas dva stignemo na Dedinje, kod Jože, ali ???? Nismo znali, da su svi muzeji u ponedeljak zatvoreni. Ajmo prošetat po Beogradu, nači neki smještaj i naredni dan dođemo opet. Valja. Idemo u šetnju.

Vazduhoplovni muzej

Karavela, prvi mlazni komercialni avion u svetu. Imali smo ga i mi (SFRJ) i krstili ga za Bled.

Još jedna legenda. Njemački junkers 52 iz ovakog aviona skakali su u 40-tim godinama desant na Drvar (konjev skok)

U Zemunu pronašli smještaj. Sledeči dan evo nas opet kod Jožeka.

I kod sv. Save

Preko Dunava i proti Pančevu. Ali ovo nije baš nešto dobro.

I nije bilo. U Kovinu oluja, koja se pomiče baš tamo, gde nama je plan. Deliblatska peščara ostaje za drugi put.

Dvije godine sva ja i žena koristila ljetni odmor po Jadranskoj magistrali. Ove godine bilo je drukčije. Startali smo iz Ljubljane 21 jula, preko Ptuja na Podravsku magistralu. Prvu pauzu imali smo u Kloštar Podravski, kde smo posijetili jednu bajkericu

Bajkerica je šefica svog restorana i na stolu bilo je sve domače.

Da ne zoboravim. I ovo je domače.

Poslije toga, jurimo dalje.

Navikli na planine, brda, hribe za nas je ova ravnica baš za meditiranje.

Stigli smo do Osijeka

Za prvi dan je bilo cca 500 kilometara dosta. Idemo na spavanje.

Drugi dan skitamo po Vojvodini. Imamo dosta vrijemena, plan je bio Novi Sad vozimo sporo. Uživamo.

Smjestimo se u manjem hotelčiču.

Vročina učinila je svoje.

Još pogled na Dunav i to je bilo sve.

Treči dan pravac Beograd.

Batajnica poznata mi je još iz nekih drugih vremena. Nije mi bilo prvi put, da vidim ovog MiG-a

Mercator, Petrol, Tuš, dabome, kao da sva Ljubljani.

Ne, ne, Ljubljana nema ovakih heliodroma.

I tako nas dva stignemo na Dedinje, kod Jože, ali ???? Nismo znali, da su svi muzeji u ponedeljak zatvoreni. Ajmo prošetat po Beogradu, nači neki smještaj i naredni dan dođemo opet. Valja. Idemo u šetnju.

Vazduhoplovni muzej

Karavela, prvi mlazni komercialni avion u svetu. Imali smo ga i mi (SFRJ) i krstili ga za Bled.

Još jedna legenda. Njemački junkers 52 iz ovakog aviona skakali su u 40-tim godinama desant na Drvar (konjev skok)

U Zemunu pronašli smještaj. Sledeči dan evo nas opet kod Jožeka.

I kod sv. Save

Preko Dunava i proti Pančevu. Ali ovo nije baš nešto dobro.

I nije bilo. U Kovinu oluja, koja se pomiče baš tamo, gde nama je plan. Deliblatska peščara ostaje za drugi put.