Most na Djurdjevica Tari
Prilaz Zabljaku
Braca iz Italije
I za kraj, moram reci da sam uspio svoj put da zacinim na meni svojstven nacin

, tako sto sam uspio da padnem na bukvalno pola sata od kuce

. Naime, penjuci se od Virpazara nizom krivina prema skretanju za tunel, krenuo sam u preticanje kolone iz koje je gospodja u jednom trenutku skrenula lijevo da bi se iskljucila sa puta. Tako da je sudar bio neizbjezan... Sebi sam slomio bocnu plastiku i zmigavac, dok je gro posla odradio crash... ovaj engine guard

. Njoj sam uspio da slomim stop svijetlo i ulubim okolni lim

. Najbolja stvar je bila ta sto je gospodja izasla iz kola da vidi da li sam dobro, castila me sokom, i kad se uvjerila da je sve ok, upalila auto i otisla kuci rekavsi kako je najvaznije da meni nije nista i da svako treba svoju popravku da plati, eeeeeeej

!! Srecom, uspio sam da nadjem dje zivi ta gospodja, i da je na jedvite jade nagovorim da uzme pare za osteceni automobil, buduci da sam ja iskljucivi krivac za ovaj slucaj.
Gospodja je, moram priznati, svojim ljudskim gestom pokazala da ovdje ima jos dobrih ljudi i zato joj veeeeliko hvala
Toliko od mene, Prastajte sto se raspisah ovoliko.
Braci koja slave Vaskrs zelim sve najbolje.
A uz nadu da ce ubrzo biti bilo kakvo moto druzenije, sve vas pozdravljam

.
Irfan

"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"