Prvomajski uranak - novosadski salaš

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Re: Prvomajski uranak - novosadski salaš

Post by Ivan Grozni »

I malo slika sa autoputa

Image

Image

DAN 3 - Praznik rada, ili ti highlight putovanja :D

Da je kojim slučajem Sergio Leone bio s nama, učesnike bi podijelio ovako, garant :D

THE GOOD - moja žena, naravno

THE BAD
Image

& THE UGLY
Image

Moram reći da sam probao i to čuveno vojvodjansko vino, što se po veselkastom pogledu i vidi 8-) . U odredjenim količinama zna da bude ukusno, pitko, pomalo sladunjavo, ali da mi se kolege od gore ne uvrEde, pio sam i boljeg, i to u domu svome ;) Nije što sam Lejkers, al jedno je crmničko :mrgreen:

Bijahu tu i drugovi, reklo bi se Indijci :violin: ,

Image

Pitah il dal poznaju drugarice i drugove što po veseljima boluju, il su na motoru :D (Vinka, Zorka, Sejdefa, Anka, Nikola). Vele da znaju Anku i čudesne moći Jovanove, pa istu i odsviraše :violin: :violin: :whistle:
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
tdm93
Grijač guma
Grijač guma

Post by tdm93 »

Bravi ti ga baš si dobro iskoristio praznike
čestitke
APARTMANI "LIGHT HOUSE"
BIKER FRENDLY
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Grozni brate napaceni svaka cast...
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

DAN 4. Povratak
Odlucih se da povratna maršuta bude auto put do BG, naravno, posle ibarska i kod Prijepolja da skrenem na Jabuku, Pljevlja, pa Djurdjevića Tara, Žabljak, i NK...
Na zlatiboru srijećem moju staaaru platonsku, višedecenijsku ljubav, i usput se, onako iz prikrajka divih njenoj opšteprisutnoj (r)evoluciji.
Image

Neću postavljati slike sa djelova puta koje sam u odlasku prolazio, već ću se fokusirati na onaj dio puta koji je nov.

Dakle, nakon ubacivanja velike količine ugljenih hidrata na Zlatiborskoj planini ;) , ja nastavih dalje.

Zlatibor i okolina

Image
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

Image

Image

Image

Jabuka
Image
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

Ka Pljevljima
Image

Image

Image

crnogorski Chernobyl :(
Image
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

Ka Zabljaku
Image
Sto bi reka Baumgartner citirajuci Ljuku Sevaljevica: "Nidje nebo nije plavo kao iznad Crne Gore" 8-)

Image

Image

Image

Image
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

Most na Djurdjevica Tari
Image

Prilaz Zabljaku
Image

Image

Image

Image

Image

Image

Braca iz Italije
Image

I za kraj, moram reci da sam uspio svoj put da zacinim na meni svojstven nacin ;) , tako sto sam uspio da padnem na bukvalno pola sata od kuce :twisted: . Naime, penjuci se od Virpazara nizom krivina prema skretanju za tunel, krenuo sam u preticanje kolone iz koje je gospodja u jednom trenutku skrenula lijevo da bi se iskljucila sa puta. Tako da je sudar bio neizbjezan... Sebi sam slomio bocnu plastiku i zmigavac, dok je gro posla odradio crash... ovaj engine guard ;) . Njoj sam uspio da slomim stop svijetlo i ulubim okolni lim 8-) . Najbolja stvar je bila ta sto je gospodja izasla iz kola da vidi da li sam dobro, castila me sokom, i kad se uvjerila da je sve ok, upalila auto i otisla kuci rekavsi kako je najvaznije da meni nije nista i da svako treba svoju popravku da plati, eeeeeeej :o !! Srecom, uspio sam da nadjem dje zivi ta gospodja, i da je na jedvite jade nagovorim da uzme pare za osteceni automobil, buduci da sam ja iskljucivi krivac za ovaj slucaj.
Gospodja je, moram priznati, svojim ljudskim gestom pokazala da ovdje ima jos dobrih ljudi i zato joj veeeeliko hvala :clap: :clap: :clap:

Toliko od mene, Prastajte sto se raspisah ovoliko.
Braci koja slave Vaskrs zelim sve najbolje.
A uz nadu da ce ubrzo biti bilo kakvo moto druzenije, sve vas pozdravljam :dance: .

Irfan 8-)
Last edited by Ivan Grozni on 06 May 2013 21:27, edited 1 time in total.
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Grozni brate, ako se bajkeri dijele na one sto su padali i one koji jos nijesu padali, neka bude to tvoj "pad"...
Jos jednom svaka cast brate... :)
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

Brate moj napaćeni, tebi puno hvala. Inače, svaki pad posle kojeg treba da radim na motoru, a ne na sebi, mi je srcu strašno mio pad 8-) .

Pozdrav.
Post Reply