Bunt
- ramaro
- Grijač guma

- Vozim: Honda CB500XA
Re: Bunt
Odlično, neka klubovi ili NLB "aktivisti" uspostave u svakom gradu bar po jedan punkt (neki kafić i sl.) đe se može svratiti na brzinu i potpisati peticija koju ćete poslije nekoliko dana potpisivanja objediniti sa pomenutim materijalom i predati đe treba, zahtijevajući PISMENI odgovor i propratiti jednim javnim okupljanjem uz medije. Uostalom, treba odmah odštampati tih nekoliko praznih tabela i početi potpisivanje već od sjutra na Lake Festu.
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
nadji to. ja sam spreman slat mailova kolko oces. uvjezba sam to.caesar wrote:Ja sam prije neku godinu pravio materijal od 30ak strana o motociklima, tipovim, prednostima itd. Mogli bi to ili nesto slicno sa listom zahtjeva poslati na nekoliko adresa i sacekati koji dan pa na ulicu. Da ne kazu da ih nismo ispostovali : ) Ovo bi moto klubovi trebali organizovat.
Sad nadjoh link sa ovim materijalom ali ne radi. Mislim da imam kopiju nedje po ladicama doma.
nadji ti materijal
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
U brdima sam sa medjedima do 04. Avgusta ali mislim da imaju materijal i ice, mexico, space director... Ako nemau ja cu ga naci kad se vrnem. Znam da nisam htjeo da ga bacim prije nekolka mjeseca kad sam prevrtao stvari.poka wrote:nadji to. ja sam spreman slat mailova kolko oces. uvjezba sam to.caesar wrote:Ja sam prije neku godinu pravio materijal od 30ak strana o motociklima, tipovim, prednostima itd. Mogli bi to ili nesto slicno sa listom zahtjeva poslati na nekoliko adresa i sacekati koji dan pa na ulicu. Da ne kazu da ih nismo ispostovali : ) Ovo bi moto klubovi trebali organizovat.
Sad nadjoh link sa ovim materijalom ali ne radi. Mislim da imam kopiju nedje po ladicama doma.a to oko organizacije treba da dovati neko ko ima zivaca da bude kulturno bezobrazan, sve dok se ne dobije odbijenica pisanim putem. onda lagano neki parking da zauzme, pa kad vidi nasa bratija da ne boli mnogo, mozda mu se pridruze. nisam siguran da mogu moto klubovi ovako nesto. mozda klub (mada tesko), ali klubovi bas tesko.
nadji ti materijal
Sent from my GSXR 1000 @ the 299
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Dobro bi bilo da mozete postici neku vrstu dogovora, napraviti neki plan sto i kako, jer od 4 avgusta ce skoro sva vlada biti na odmor, pa bi bilo izlisno slati dopise. Ali zato da ih u septembar docekate spremni. Dobro bi bilo da se moze odraditi ona registracija za moto asocijaciju, jer je bila neka greska u pitanju, Vukan zna o cemu se radi. Moze to preuzeti neko da pokupi te papire, a ja cu vam ostalo pomoci.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Ja bio na lake fest, niko ništa ne spominje...
A Poka, čime ćeš Ti na taj bunt, taxijem?
Sent from Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
ti nista nisi shvatio. vidis li da je sezona odmora? vidis li da je sezona inovacija kad su pitanju tehnicki pregledi?Galiot wrote:Ja bio na lake fest, niko ništa ne spominje...
a na lake smo sve dogovorili. bilo je masu ljudi koji su spremni bili da dodju i da iskomentarisemo ovo sve o cemu se ovoliko pise i prica.
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Vale, ne moš da dižeš bunu ako nisi nikoga prvo pitao jel raspoložen da te ispoštuje i izađe ti u susret smanjenjem harača od registracije.
Zašto nismo nikoga pitali pa zato što eo izgibosmo više čekajući Asocijaciju s kojom smo dogovorili da se ona, kao više tijelo, obrati institucijama.
Obzirom da se to odužilo ka zidanje Skadra ja skroz predlažem da se napiše par zahtjeva, ako treba i peticije potpisivat pa ukoliko ne stigne odgovor tek onda krenut u turiranje i sve ostalo pomenuto. Molim sve raspoložene, a ima nas dosta, da se nađemo na kafici, odredimo ko će što odradit i da spremimo papirologiju za septembar kad se vrate svi osunčani s odmora
Zašto nismo nikoga pitali pa zato što eo izgibosmo više čekajući Asocijaciju s kojom smo dogovorili da se ona, kao više tijelo, obrati institucijama.
Obzirom da se to odužilo ka zidanje Skadra ja skroz predlažem da se napiše par zahtjeva, ako treba i peticije potpisivat pa ukoliko ne stigne odgovor tek onda krenut u turiranje i sve ostalo pomenuto. Molim sve raspoložene, a ima nas dosta, da se nađemo na kafici, odredimo ko će što odradit i da spremimo papirologiju za septembar kad se vrate svi osunčani s odmora
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
ice wrote:Vale, ne moš da dižeš bunu ako nisi nikoga prvo pitao jel raspoložen da te ispoštuje i izađe ti u susret smanjenjem harača od registracije.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Aminice wrote:Vale, ne moš da dižeš bunu ako nisi nikoga prvo pitao jel raspoložen da te ispoštuje i izađe ti u susret smanjenjem harača od registracije.
Da se nadjemo i dogovorimo oko peticije ili pisma,a mozda oboje i da to posaljemo kao NVO "NoLimitBikers" jer od Asocijacije nema leba! Peticiju da organizujemo u svakom gradu CG dje nas ima a ima nas svuda.