i jos me ova moja enduro banda proziva kao da ne znaju sta mi rade!
Šta se promašuje u ovoj Zemlji
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Re: Šta se promašuje u ovoj Zemlji
Romane sta reci, svaka vam cast i hvala sto ste dosli. nema sta drugo nego da se nadamo da ce opet biti druzenja, a vjerujte meni je najteze kad samo gledam slike
pocecu da im otimam motore 
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ni3ous
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaha Tenere XT660Z
Hvala vam na svemu bando!
Nacho si je uzeo vreme i skomponirao ovaj film.
http://www.youtube.com/user/nacotube#p/u" onclick="window.open(this.href);return false;
Nacho si je uzeo vreme i skomponirao ovaj film.
http://www.youtube.com/user/nacotube#p/u" onclick="window.open(this.href);return false;
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Pozdravi mi momke puno i zahvali im se 100x na divnom druženju. GREMO STARI
+1389+
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Odlican video a Janku se mozete lako oduzit ..... naucite ga malo da barata asfaltom ( 8 puta je dosad nosio gips
)
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
NikGold wrote:u ponekad zaboravim kako ste luuudiii .Dobar video i naravno na kraju moja omiljena muzika- trube i Boban Marković.
Pozdravi mi momke puno i zahvali im se 100x na divnom druženju. GREMO STARI
Kad sve ovo vidim, dodje mi da kupim enduro!
Svaka cast momci, bravo, bravo!
I kad stojim tesko me pratiti...
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Baš sam uživao čitajući ovaj putopis, gledajući slike i video snimke. Hvala što ste svoju avanturu podjelili sa nama.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
skidam kapu avanturisti nasi dragi
a dr mracni sledeci put kad imas ekipu ajde jedan vikend da se voze prokletije, ja dajem kucu blizu murina za smjestaj , ima 20 kreveta i sve uslove, imamo dzipa sa kukom ako treba prevoz ovih not road legal motora i da pravimo neko druzenje
a dr mracni sledeci put kad imas ekipu ajde jedan vikend da se voze prokletije, ja dajem kucu blizu murina za smjestaj , ima 20 kreveta i sve uslove, imamo dzipa sa kukom ako treba prevoz ovih not road legal motora i da pravimo neko druzenje
risk,is what makes life worth living.
- Endurio
- Grijač guma

- Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.
Gremo gremo, odlična posjeta našoj lipoj...
Jedino mi se čini da bi trebalo postupati malo humanije prema konju(esp. caballo), čini mi se da su kolege doista preeksplozivni prema velikim motorima, bar koliko viđeh slikom i snimkom dosta pentranja đe mjesto nije većim motorima(druga stvar je Janko sa RedBull krosericom), a oni se bačaju sa njima, slikovito riječju objašnjeno: "baaa, dža, bu, aaa, boli me klita itd.."
No vjerovatno su braća slovenci sa jačim standardom/sredstvima i smanjili poštivanje prema kabalama a povećali bahatost El bahatte - Dame i gospodo..
A posle će ih prodavat u crnu goru, nije se nikad padalo s'motora, baba ga je vozila kroz garažu i te stvari...
Zdravstvujte braćo južnoslovenci
Jedino mi se čini da bi trebalo postupati malo humanije prema konju(esp. caballo), čini mi se da su kolege doista preeksplozivni prema velikim motorima, bar koliko viđeh slikom i snimkom dosta pentranja đe mjesto nije većim motorima(druga stvar je Janko sa RedBull krosericom), a oni se bačaju sa njima, slikovito riječju objašnjeno: "baaa, dža, bu, aaa, boli me klita itd.."
No vjerovatno su braća slovenci sa jačim standardom/sredstvima i smanjili poštivanje prema kabalama a povećali bahatost El bahatte - Dame i gospodo..
A posle će ih prodavat u crnu goru, nije se nikad padalo s'motora, baba ga je vozila kroz garažu i te stvari...
Zdravstvujte braćo južnoslovenci
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Vjeruj mi da paze motore samo tako i nemaju ni oni para a ni motora za bacanje. Voze veliki enduro jer je trebalo do ovamo na nečemu stić a kad su došli zamijenili gume, zupčanike, i omekšali vješanje . Dobar rolbar i štitnici za ruke i nosači kofera štite motor samo tako. A to đe su ih sve peli govori da su dobri vozači i hrabri momci .
ps. pogledaj malo brzine motora na dakaru ili što rade na romaniaks
ps. pogledaj malo brzine motora na dakaru ili što rade na romaniaks
+1389+