Desmowalk/ Dbk-Zg-Ri-Zg-Dbk..

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Desmowalk/ Dbk-Zg-Ri-Zg-Dbk..

Post by Du-Monster »

Eto,

htjedoh postelati ovjes i vidit novog dukca (streetfighter), pozdravit se sa frendovima iz D.O.C kluba i tako...

Zg, posto mi nisu dali prije 14h u hostel, moro sam se presvlacit i osvjezavat na parkingu. Nije mi tesko palo :mrgreen:
Image
Streetfighter:
Image
Image
Iskreno, motor je prebolestan, odlicno izgleda u zivo (iako sam ga popljuvao kad sam vidio prve slike..), poseban feeling je kad se sjedne na njega, gledajuci prednji kraj. Ali, ipak mislim da su debelo pretjerali sa performansama. Ja ZNAM, da ga kojim slucajem posjedujem, da me u roku 6mj do max godinu dana nebi bilo.. Ovo je definitivno prebrutalan motor namjenjen jako uskom krugu extra vozaca...

Neke stvari jednostavno treba ostaviti masti..
20 000 eur vrijedan Streetfigter S. Full Ohlins, traction control, plus, za koji dan mu dolazi Ducati performance kit vrijedan 2800 eur...
Image
Image

Malo me iritira ovaj novi nacin postavljanja slika al nema veze.. Sve ce biti nabacano..

Poul Smart limited edition, S model sa full Ohlinsom. NA ugradnji Ducati performace kita.. Zvuk je fantastican, pravi trkaci iz 70-tih! :violin:
Image

Hypermotard 1100 S i njegovo predivno dupe... :mrgreen: :oops:
Image

U pravome drustvu... 8-)
Image

Blizanci :
Image
I jedna putopisna. Nedje izmedju Samobora i KArlovca, medju kukuruzima... :drool:
Image
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: Desmowalk/ Dbk-Zg-Ri-Zg-Dbk..

Post by DrMracni »

auuhhh :crying-green:
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Ma smece talijansko.... :mrgreen:
I kad stojim tesko me pratiti...
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

stvarno izgleda vrhunski i to na sliku.mogu zamislit,uzivo.
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Baš mi je drago da si se uvjerio da Streetfighter izgleda mnogo dobro,bolje reći izgleda uživo bolje nego na fotkama!

Mada moram priznati da i ovaj PaulSmart plijeni pažnju.

Jesi razmišljao da svoje felge prefarbaš u bijelo? Meni bolje izgleda onaj drugi "blizanac" sa bijelim felgama :)
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

Galiot wrote:Baš mi je drago da si se uvjerio da Streetfighter izgleda mnogo dobro,bolje reći izgleda uživo bolje nego na fotkama!

Mada moram priznati da i ovaj PaulSmart plijeni pažnju.

Jesi razmišljao da svoje felge prefarbaš u bijelo? Meni bolje izgleda onaj drugi "blizanac" sa bijelim felgama :)
Dobro si se dotako tog pitanja..

Gle, ja cu prvi reci da je ljepsi sa bijelim felnama, al tko ce to cistiti>>?? I ovako mi ide na zivce glancat ga svako malo... :D

Plus, "mjenjanje" sitnica na Ducatiju ti je bolest... Toliko toga bi doradio i promjenio, al kad vidim koliko to sve skupa kosta, zamantra mi se..
Ja sam promjenio potisnu plocu, stavio karbonsku otvorenu kapicu, krace, tvrdje stainless steel opruge na kuplung, komplet Ducati performance kit. A nisam jos skoro nista napravio sto bi htio.. Uglavnom, bolest...

Evo, samo pogledaj ovu stranicu, koliko perverznih sitnica ima...
http://www.desmoworks.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Streetfighter.. Da... Nevjerovatna makina, vise sam nego siguran da u ovom trenutku, Streetfigter S, osim mozda Brutalea 1078 nema konkurencije... Iako kazem, pretjerali su definitvno....

Evo jednog, meni i drazeg od Paul Smarta..
Isto retro djir...
DSC00953 (Medium).JPG
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

Primate li radniek kojim slucajem? radim za minimalac ;p
risk,is what makes life worth living.
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

Du-Monster wrote:"Iskreno, motor je prebolestan, odlicno izgleda u zivo (iako sam ga popljuvao kad sam vidio prve slike..),
Ne mogu ulazit u tudje ukuse, jer o njima se ne raspravlja, kako kazu.

Al Street fighter je po mnogima, (ukljucujuci i mene), motor koji je skrojen zbog konkurencije, po uzoru na konkurenciju, da se tako izrazim. Ducatijevi modeli su uvjek bili sami sebi klasa i konkurencija, odje je situacija drukcija..

Kronicno pati od nedostatka "Ducati feelinga", prednji dio je pre slican FZ-1, lonci su skroz van "streetfigter" vizualne filozofije, polu touring smjestaj istih narusava cijelu siluetu motora, a i mono vilice koja je skoro pa cijela pokrivena (da ne govorim o "slatkim brigama" pri mjenjanju zadnje gume :twisted: ).
[/quote]
:D :D :D :D :D
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

jagerbd wrote:
Du-Monster wrote:"Iskreno, motor je prebolestan, odlicno izgleda u zivo (iako sam ga popljuvao kad sam vidio prve slike..),
Ne mogu ulazit u tudje ukuse, jer o njima se ne raspravlja, kako kazu.

Al Street fighter je po mnogima, (ukljucujuci i mene), motor koji je skrojen zbog konkurencije, po uzoru na konkurenciju, da se tako izrazim. Ducatijevi modeli su uvjek bili sami sebi klasa i konkurencija, odje je situacija drukcija..

Kronicno pati od nedostatka "Ducati feelinga", prednji dio je pre slican FZ-1, lonci su skroz van "streetfigter" vizualne filozofije, polu touring smjestaj istih narusava cijelu siluetu motora, a i mono vilice koja je skoro pa cijela pokrivena (da ne govorim o "slatkim brigama" pri mjenjanju zadnje gume :twisted: ).
:D :D :D :D :D[/quote]

HEhehe, dobro predoceno!

Opet cu reci da je mogao bolje izgledat, da su se mogli dodatno potruditi (sto pokazuju streetfighter prerade modela 999). Stavit lonce pod sjedalo, ili malo sa strane (ko na novom monsteru). Da, prednji kraj posjeca na Fz-1 kad se gleda sa strane, pogotovo na slikama, u zivo to daje skroz drugu dimenziju, pogotovo sa upaljenim svjetlima.
Na njegovom testu, stavili su sliku ergonomskog razmjestaja volana, sica i nogara njega i modela S4rs na kojem se jasno vidi da je njegov polozaj "mekaniji", oliti za siroke mase. Podosta nisko postavljene nogare, volan povisen i pomaknut prema sicu... Ok, jos se da osjetiti prilikom sjedanja da se tu radi o Talijanskom caffe racer stilu sjedanja al je poprilicno prigusen (opet se vracam na to da je "omeksan"). ALi, sve te mane nestaju pod brutalnom snagom i karakterom v-2 masine...
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

pusti ti to sto cemo mi za ovaj posao ?! hehehehehehehe kakav god da je dukac je dukac moze da lici na sta god, moze da bude kakav god spolja, al kad krene to jednom i kad se sjedne voziti, mmmmmmmmmmmm
risk,is what makes life worth living.
Post Reply