Garden's Rock Planet Festival

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Post Reply
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Garden's Rock Planet Festival

Post by wulfy »

Dakle, u toku je Garden's Rock Planet Festival.

Prve večeri (utorak 21 jul) nastupale su grupe Coma Stereo (slovenija), Fade Out Sequence (Crna Gora), Zoster (Bosna i Hercegovina) i Darkwood Dub (Srbija).
Odlična atmosevera i po mišljenju mog društva Zoster je briljirao.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
wulfy
NLB Moderator

Re: Garden's Rock Planet Festival

Post by wulfy »

Sada sam se vratio sa druge večeri (Srijeda, 22 jul).

Prvo su nastupili DST (Crna Gora). DST je zapravo skraćenica od Društvo Skrivenih Talenta. Šta očekivati od djece koja su proizišla iz čeličane i rudnika boksita do čvrst punk zvuk. Bend postoji od 1992 godine, zvuk im se nije mnogo izmjenio, i dalje su sirovi, a kako kaže frontmen, samo su im stomaci narasli ...

Image

Poslije njih je trebao da nastapi Elvis Jackson (Slovenija), ali zbog bolesti jednog člana benda nastupila je grupa S.A.R.S. (Srbija). S.A.R.S. je skraćenica od Savršeno Amputirana Ruka Satrijanija. Publika je dala najviše ovijacija pjesmi (hitu) buđav lebac ...

Image

Image

Dubioza Kolektiv (Bosna i Hercegovina) je zadnji bend koji je nastupio druge večeri. Mješavina reggea, dub, hip hopa, a bogami u jednom momentu pomislih i da je na binu uskočio Sinan Sakić. U svakom slučaju pun utiska pišem ovo prije nego li se spakujem u krevet ...

Image

Image
wulfy
NLB Moderator

Post by wulfy »

Danas, zadnje večeri (Četvrtak, 23 Jul), ko nije bio predhodna dva dana može nadoknaditi.

Gostuju: Autegeni Trening (Crna Gora), Travega (Irska, tipični irski hard rock) i Leb i Sol (Makedonija)

Cjena ulaznice je 10 eura.
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Kasno Marko na Kosovo stiže!!

Kako ovo nisi najavio nego sad donosiš reportažu?

Jbg,baš mi je žao što sam bio neinformisan...
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

a i glupo je sto je u sred nedelje, mi radni ljudi nemamo kad :D
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
wulfy
NLB Moderator

Post by wulfy »

Treće veće otvorio je bend Autogeni Trening (Crna Gora). Moje lično mišljenje, jedan od boljih bendova sa ovih naših prostora koji njeguje tvrdi rock zvuk. S' obzirom da nisu nastupili u potpunom sastavu (falio je jedan član) zvučali su čak odlično i dobro su zagrijali atmosveru

Image

Image

Image

Poslije Autogenog Treninga nastupio je bend Travega (Irska). Totalna nepoznanica na ovim prostorima, no, zvukom koji je dosta podsjećao na njihove zemljake The Cranberies brzo su osvojili publiku koja im je uputila bezbrojne ovijacije. ,,Žalili'' su se da je u Budvi ,,to hot''. Osim dobre svirke i publiku je osvojila i osoba na klavijaturama koja je ujedno bila i prateći vokal.

Image

Image

Image

Image

Za zatvaranje trodnevnog Garden's Rock Planet Festivala pobrinula se poznata makedonska grupa Leb i Sol. Od svih grupa oni su imali najmekši zvuk, no, zbog toga najverovatnije imaju dosta obožavalaca među pripadnicama ljepšeg pola. naime treće većeri bilo je daleko najviše djevojaka u publici. Standardno dobra svirka već dobro uvježbanog benda kojeg pamtimo iz doba države koja se zvala SFRJ.

Image

Image

Budva, u kojoj ima svega i svačega imala je i Rock festival koji i nije bio toliko glasan koliko bi rock'n'roll treba da bude, pogotovo s' poređenjem koliko je glasna muzika sa nekih drugih mjesta koja baš i zvuče u (najblaže rečeno) mediteranskom stilu. Ipak, to nije smetalo komunalnoj inspekciji da nekoliko puta u toku trajanja festivala dolazi i upozorava na glasnu muziku. Očigledno da su neki drugi zvuci milozvučniji, i to bi bila jedna od rijetkih negativnih dešavanja uz Slovenačku grupu Elvis Jackson koja je pokazala šta znači biti neprofesionalan.

Ovo je bio drugi po redu festival. Čekamo sledeće ljeto i treći rock festival ...
wulfy
NLB Moderator

Post by wulfy »

Galiot wrote:Kasno Marko na Kosovo stiže!!

Kako ovo nisi najavio nego sad donosiš reportažu?

Jbg,baš mi je žao što sam bio neinformisan...
:oops: :oops: :oops: :oops:
Tolja
NLB Moderator
Vozim: i raznosim Pizze

Post by Tolja »

wulfy :)
malko kasnis :)
Uzivancija .....http://prodivingmontenegro.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply