YAMAHA XT 660X

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Locked
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

YAMAHA XT 660X

Post by bu2rider »

Gore pomenuti Yamahiri je na prodaju godiste je 2008...presao nekih 10000km..motor registrovan prije mjesec dana, uradjen servis i stavljene nove gume....ima malnjih ostecena tj ogrebotina vidjecete na slikama cijena je po meni povoljna jako 4.500 E evo i nekih slicica...
PS.Motor je od druga ali ja sam odgovorna osoba za cjenkanje :D :D :D
Image
Image
Image
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: YAMAHA XT 660X

Post by bu2rider »

jel moguce da niko nije zainteresovan....
COVJEKU SE ZURI I HOCE DA PRODA MOTOR...CIJENA JE DOGOVOR..I MOZE SE LAKO SPUSTITI I NIJE NIAKKAO FIKSNA..HOCE DA GA PRODA...MOTOR JE KAO NOV... MOZDA IMA STOTINJAK EURA STETE ALI KAD SE TO ZAMJENI PA TO JE NOV MOTOR I JOS POD GARANCIJOM, A MOZE SE ON I OVAKO VOZITI TO JE SKORO I ZANEMARLJIVO LJUDI
Martin Mcfly
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Super moto 200cc

Post by Martin Mcfly »

bu2rider wrote:jel moguce da niko nije zainteresovan....
COVJEKU SE ZURI I HOCE DA PRODA MOTOR...CIJENA JE DOGOVOR..I MOZE SE LAKO SPUSTITI I NIJE NIAKKAO FIKSNA..HOCE DA GA PRODA...MOTOR JE KAO NOV... MOZDA IMA STOTINJAK EURA STETE ALI KAD SE TO ZAMJENI PA TO JE NOV MOTOR I JOS POD GARANCIJOM, A MOZE SE ON I OVAKO VOZITI TO JE SKORO I ZANEMARLJIVO LJUDI
Moguće je jer niko novca nema. Ja sam moj motor spustio na neku bagatela cijenu ali ljudi opet nemaju para. Pitaju me mogu li na rate ili kompenzacije i slicno. Reci vlasniku da ofarba to na Yamahu i neka ja postavi na neki auto plac ili sl. tako ce mu najbrže proći.
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by bu2rider »

ovo je prodato tako da moze da se zakljuca
Locked