Gore pomenuti Yamahiri je na prodaju godiste je 2008...presao nekih 10000km..motor registrovan prije mjesec dana, uradjen servis i stavljene nove gume....ima malnjih ostecena tj ogrebotina vidjecete na slikama cijena je po meni povoljna jako 4.500 E evo i nekih slicica...
PS.Motor je od druga ali ja sam odgovorna osoba za cjenkanje
jel moguce da niko nije zainteresovan.... COVJEKU SE ZURI I HOCE DA PRODA MOTOR...CIJENA JE DOGOVOR..I MOZE SE LAKO SPUSTITI I NIJE NIAKKAO FIKSNA..HOCE DA GA PRODA...MOTOR JE KAO NOV... MOZDA IMA STOTINJAK EURA STETE ALI KAD SE TO ZAMJENI PA TO JE NOV MOTOR I JOS POD GARANCIJOM, A MOZE SE ON I OVAKO VOZITI TO JE SKORO I ZANEMARLJIVO LJUDI
bu2rider wrote:jel moguce da niko nije zainteresovan.... COVJEKU SE ZURI I HOCE DA PRODA MOTOR...CIJENA JE DOGOVOR..I MOZE SE LAKO SPUSTITI I NIJE NIAKKAO FIKSNA..HOCE DA GA PRODA...MOTOR JE KAO NOV... MOZDA IMA STOTINJAK EURA STETE ALI KAD SE TO ZAMJENI PA TO JE NOV MOTOR I JOS POD GARANCIJOM, A MOZE SE ON I OVAKO VOZITI TO JE SKORO I ZANEMARLJIVO LJUDI
Moguće je jer niko novca nema. Ja sam moj motor spustio na neku bagatela cijenu ali ljudi opet nemaju para. Pitaju me mogu li na rate ili kompenzacije i slicno. Reci vlasniku da ofarba to na Yamahu i neka ja postavi na neki auto plac ili sl. tako ce mu najbrže proći.