Nisam se u momentu sjetio,a i ko bi mogao pomisliti da će me zamjeniti za policajca,mogao sam mu uzeti dokumente i reći: Stanite sa strane
Galiot "glumi" policajca!
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Galiot "glumi" policajca!
Elem,u sklopu "priprema" za Grobnik,naš drugar Ivan ICE nam posudi Dainese kožni kombinezon plave boje. Bu2rider i ja odosmo da ga isprobam malo na putu do Grahova i u povratku prema Risnu ja idem prvi,bu2 me prati(koliko može
) i snima. Vidim ja na prevoju u krivini kod Sopota,ko zna gdje je to,parkiran auto na cesti. Ja usporavam,stajem pored njega da mu kažem da se skloni sa ceste,da ima 30 metara napred proširenje pa nek odande slika koliko mu volja! I tako ja kočim,puca iz auspuha,stajem pored njega a On kad me vidio u plavom kombinezonu na bjelom motoru pomisli da sam POLICAJAC!!! I hvata se za dokumente!!!! Ja mu govorim da se skloni a On ne zna šta ga je snašlo,kakva je ovo policija! Nagario čovjek da se brže-bolje skloni dok ga nisam uhapsio
!
Nisam se u momentu sjetio,a i ko bi mogao pomisliti da će me zamjeniti za policajca,mogao sam mu uzeti dokumente i reći: Stanite sa strane
! E to bi bio zvek,još da sam mu i kaznu naplatio!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
-
LION
- Test vozač kaskader

Re: Galiot "glumi" policajca!
dobro ti lezi pandurska uniforma
a,sto mu muceniku ne uze 50 evrica i 20evrica cestarine 
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
ahahahahaha kumara mi je predstavnik reda i zakona!! To kume, udri, ni po babu, ni po stricevima, samo pravedno
!!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Hehehee, bravo momci!
Prvo, bravo Iceu sto je pozajmio kombinezon, drugo, bravo Galiotu na akciji na povecanju bezbjednosti saobracaja, a trece bravo... ma koje bravo, bd2rider, aloooo manijace, Strp-Sopot, ovo je krivina na krivinu, kako vozis ovo!!
))
Prvo, bravo Iceu sto je pozajmio kombinezon, drugo, bravo Galiotu na akciji na povecanju bezbjednosti saobracaja, a trece bravo... ma koje bravo, bd2rider, aloooo manijace, Strp-Sopot, ovo je krivina na krivinu, kako vozis ovo!!
I kad stojim tesko me pratiti...
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
koliko guma promijenite za sezonu? 
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Šta kako vozi?! Bolje ga pitaj kako je ovo snimio?! Uvali aparat u kacigu ispred vizira,pritisne ga nosom i tako vozi!!!! Nema veze što On slabo vidi,važno je da snima,a On će i onako to posle gledati,nije mu bitno što dok vozi ne vidiSpace Director wrote:Hehehee, bravo momci!
Prvo, bravo Iceu sto je pozajmio kombinezon, drugo, bravo Galiotu na akciji na povecanju bezbjednosti saobracaja, a trece bravo... ma koje bravo, bd2rider, aloooo manijace, Strp-Sopot, ovo je krivina na krivinu, kako vozis ovo!!))
UGRADNJA I SERVIS:
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
ma dajte ljudi....ovo je totalno safe voznja
pa vidite da galiot ide ispred i "krci" put
a ja polagano idem za njim isve lagano biljezim i pratim
a pa moramo se pripremati za grobnik ljudi...sta vam je

pa vidite da galiot ide ispred i "krci" put
a ja polagano idem za njim isve lagano biljezim i pratim
a pa moramo se pripremati za grobnik ljudi...sta vam je
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
samo vjezbaj sinak! a plavi kombinezon sa strelicom nazad je pravo metrosexualno odijelo
risk,is what makes life worth living.
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
NLB u ulozi organa mira i (ne)reda!! ako je momci!! nema granica za dobrobit čovječanstva i njegovih podanika na 2 točka
e presmijah se živ, a ti Vlado... pošalji snimke predstavnicima u Hondi da ti daju još 1 na testiranje
e presmijah se živ, a ti Vlado... pošalji snimke predstavnicima u Hondi da ti daju još 1 na testiranje