Trazim ATV made in P.R.C.
-
Martin Mcfly
- Biker wannabe

- Vozim: Super moto 200cc
Trazim ATV made in P.R.C.
Dakle trazim ATV kineske proizvodnje kao ovaj na slici, registracija me ne zanima jer se nece voziti po cesti. Drzao ih je jedan momak na niksickoj magistrali pa ih je sve rasprodao a takodje mi je rekao da se jedan od tih kupljenih prodaje ali ja nikako da nadjem tog momka. Svaka informacija je korisna.

- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Re: Trazim ATV made in P.R.C.
Laki iz Cetinja prodaje ATV, mislim da je Kymco, ali nisam siguran. U svakom slucaju pronadji Laki086 na forumu, i posalji mu PM u koliko te tako nesto interesuje.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- [`_`]
- Grijač guma

imam ja atv veoma povoljno ,javi mi se na broj 068 618 108 ili saljni sms
Izdajem kucu na Zabljaku 068 618 108
- Ichko
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha aerox :)
-
Martin Mcfly
- Biker wannabe

znam za taj, on ga prodaje nesto put 2000 a meni ovo treba neko kratko vrijeme a posle bih ga dao drugu da se uci na njega.djodja29 wrote:Laki iz Cetinja prodaje ATV, mislim da je Kymco, ali nisam siguran. U svakom slucaju pronadji Laki086 na forumu, i posalji mu PM u koliko te tako nesto interesuje.
-
Martin Mcfly
- Biker wannabe

ja sam dolazio da gledam taj atv ali je u vise nego losem stanju pa mi nije odgovarao.[`_`] wrote:imam ja atv veoma povoljno ,javi mi se na broj 068 618 108 ili saljni sms
- Hellboy
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor
Evo ti moja yamaha, ako planiras da uzmes atv kineza zaboravi da ces ga moci vozit i po asfaltu, a kamo li da skrenes nedje sa njim na makadam jer im se sasija sva iskrivi, pa cak i hladjak iskrivi citav. Kontaktiraj clana pod nickom Honda xl500 i pitaj ga sta on misli o kineskim cetvorotockasima jer on inace radi motore hvala bogu medju boljima je i ima prilike tako da pravi i kineske motore i cetvorotockase...Nemoj da mislis ako je tvoj qingqi bio dobar da su im i atvi dobri veeeruj mi 
Pozz pa javi sta si se odlucio
Pozz pa javi sta si se odlucio
- drmandic
- Stoper

- Vozim: V Stom 650
zovi ako imas volje 068702360, dragan