HONDA FMX 650 SUPERMOTO 2005 godiste motor u odlicnom stanju lakse havarisan,sada je u voznom stanju HITNO 1200 eura.Treba samo plastike uraditi i kupiti prednji gornji blatobran kao na XTX-a.Kompenzacija moze ali ne za ovu cijenu!!!!!
069-448-646
069-048-421
TIVAT
Last edited by brutusmn on 27 Mar 2010 11:01, edited 5 times in total.
Sa ovog motora je ljetos panuto ? ustvari kotakt sa autom je bio u pitanju . Išao sam da gledam motor sa Boškom Uskokovićem i bio je to očuvan motor , bio , sad ima malo ulaganja ali ništa prestrašno .
Last edited by NikGold on 01 Feb 2010 23:25, edited 1 time in total.
kolka su ta mala ulaganja ,ako neko moze da kaze konkretno koje sve plastike treba da se mijenjaju.
jel ogrebana viljuska dje jel ogerbano deklo i slicne stvari mada slika bi rijesila sve
To je taj motor nije nista od mehanike osteceno dekla i ostalo.Plastike obije bočne u obliku strijelice su izguljene a zadnji desni oklop auspuha,prednji gornji blatobran i masku nema.Motor je u voznom stanju.Desni teleskop se blago bio iskrivio ali sam ga ispravio.A Bosko Uskokovic mi je komsija,pitaj ga za Drazena.Pozdrav pa ko oce neka se zaleti do Tivta da ga vidi a đe je ljudi tu je i dogovora.
Ravna je kao staklo viljuska,a nije mi prva da sam je ispravljao.U tendere je bio 2000 ali kad nije bio u voznom stanju.Sad je uradjeno dosta toga i ko ga misli kupit moze ga provozat.Vjerujte da je ovo EXTRA povoljna cijena jer je placen ljetos 4500 eura a treba jos plastike i par sitnica kao sto sam i napisao prije..Pa ko voli nek izvoli.