Naša mala moto zajednica je učestvovala u snimanju filma na par lokacija kroz Crnu Goru
Elem, moj dobar drugar, inače reditelj, Željko Sošić (http://www.imdb.com/name/nm1733012/" onclick="window.open(this.href);return false;) trenutno snima film u Crnoj Gori, možda se čuli iz medija, film se zove Mali Ljubavni bog (http://www.imdb.com/title/tt1629735/" onclick="window.open(this.href);return false;) – da, znam što svi mislite, film je o meni, ali ne volim o tome da pričam…
U filmu postoji par scena sa motorom (lik glavnog glumca vozi motor), tako da sam bio zamoljen da pomognem da se to realizuje.
Ovom prilikom se u moje ime, kao i u ime produkcijskog tima zahvaljujem našim forumašima:
Nico – aka. Bruce Willis
Gasho – aka Jim Belushi
Milan – aka Ron Jeremy
Blazo Milić – aka Liev Schrieber
Space director – aka Billy Zane
Kopljaš – aka Jason Statham
za korišćenje njihove opreme i motora prilikom snimanja, bez njihove pomoći ovo ne bi ispalo kako treba, svaka čast momci.
Prva klapa je bila u utorak, 5 aprila, nije tada bilo moto scena, već neki enterijeri u lokalu četiri vilenjaka.

Motor koji je trebao je BMW R1200 GS, tako da su se svi kontaktirani forumaši stavili na raspolaganje.
Sljedećeg dana je bilo snimanje na Kučkim koritima. Milan i ja smo otišli gore sa ekipom, baš je nešto hladnjikavo bilo, a okolo sve snijeg. Simpatično iskustvo

Glavni glumac došao na snimanje

I njegov nepristojni prijatelj

Ivan je kamerman, a inače i kolega bajker, vozi Versys-a

Sa filmskom ekipom

Kao da je puna zima, budući da smo došli ranu ujutro, oko 8h, još je i mali snijeg padao (više nanos)

Reditelj i direktor fotografije spremaju scenu

Glavni glumac dolazi na scenu

Vuci autobus, vuci……

Malo lijevo

Dobar!!!!

Ovako nekako je scena iz filma

Glavni glumac Nikola Ristanovski, jako kul lik, fino smo se družili

Objašnjavanje i spremanje scene

Postolje kamere sa kranom

Nikola nosi kolekciju Proljeće, ljeto od NLB fashion design tima – obučen je bio
Pantalone & rukavice – by Space Director
Jakna – by moj brat
Kaciga – by Kopljaš
I tako izgleda NLB-isani glavni glumac.

Svaka profesija je škola, kako sam to taj dan vidio. Zamolio me Nikola da mu pokažem kako se silazi sa motora, kako se zakopčava kaciga, kako da ostavi i kacigu kada ode sa motora, da bi to izgledalo uvjerljivo, jer čovjek to prije nije radio. Objasnio sam mu jedanput, saslušao me, i onda je bila snimana scena. Čovjek je to uradio kao da je bajker bar 20 godina!!! Nevjerovatno, Milan i ja smo se pretrnuli kako je to dobro izgledalo.

Jedna grupna slika pred kraj snimanja u utorak.
U srijedu je bilo snimanje na Velikoj plaži. Tu smo koristili Gashov bmw, budući da su identični (liše kofera, ali on je zamijenjen, tako da je sve isto bilo).
Taj dan je jako bio interesantan, u nekim od tih scena je glumio i Bane Popović.
U subotu je bio poslednji dan snimanja scena sa motorom. Snimanje je bilo u Podgorici, tako da je ponovo korišćen Milanov motor.
Tu je bila i jedna promjena, odlučeno je da se snima scena kako motor dolazi i parkira se. Budući da je slično građen, a i zna da vozi motor, Ivan (kamerman) je dublirao glavnog glumca u toj kratkoj sceni.
Velika hvala Milanu što je na ovaj način stavio motor na raspolaganje, iako prvobitno to nije zamišljano.
Ja nisam bio prisutan trećeg dana snimanja, a tokom drugog sam kratko ostao, tako da nemam slike sa tih snimanja, ako Gasho ili Milan ih imaju, slobodno neka ih stave.
Poslije toga se nastavilo snimanje, koje i još traje. Očekuje se da film bude prikazan krajem avgusta, ali su to samo prvi planovi.
Sve u svemu, naš forum se fino širi i učestvuje u interesantnim projektima.
Hvala još jednom svim forumašima.
Pozzzz