ja i zena spremni za put
1.maj. 0630 polazak iz Pg. Dan kao stvoren za voznju. Prikljucuje nam se Space Director, i prati nas 20tak km, dalje nastavljamo. Plan je hrvatska obala, Venecija, preko Grossglocknera ka Ceskom Krumlovu, tamo se nalazimo sa porodicom Rogosic,. odakle bi po planu trebali proci cijelu Cesku (motorima)
strom prilicno natovaren

lagana voznja do Ploca, jadranskom magistralom dosta bikera i oko 6 popodne Opatija
smestaj u organizaciji kolege Jegerbd. Cafe Calypso. upoznajemo se sa nasim domacinima Igorom i Danijelom.

Iggi je predsjednik MK SEAHORSES. Polako dolaze drugi clanovi kluba i pocinje festa...
Na pomen imena Sase Vadjona, Vukana i drugih budvana pocinju prepricavanja proslogdisnje ture po Crnoj Gori, uspomene na beskrajno gostoprinstvo ekipe iz "Gardena"
Nezaboravno vece sa Iggijem, Danijelom, Sebastijanom, Antom, Brunom....

Antova konova "Kali" dobra klopa, puno pica
jos pica...

alkohola...

... uh....
Ujutru ispracaj...
Svim bikerima koji prolaze kroz opatiju moja topla preporuka Cafe "Calypso" i Konoba "Kali" neizostavno!
Siguran sam nici ce na bajkersku solidarnost i gostoprimstvo svih clanova MK Seahorses.
Poslije ispracaja odlazak ka Veneciji preko Slovenije, Trsta, Monfalcona dolazimo na odrediste
Venecija

Dva dana razgledanja, opadose mi noge, ali Marina je neumorna.
Vrijeme za put.
prvo razocarenje: Grossglockner zatvoren zbog nevremena. Nastavljamo ka Austriji preko Tarvisia.