P: Kawasaki KLE 500

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

P: Kawasaki KLE 500

Post by Hogar »

Na prodaju Kawasaki KLE 500, 2005. godiste. Presao cca. 20000km.
Aftermarket sic, vizir, nosaci bocnih kofera (Givi/Kappa), nov zadnji kofer 46l, grijane rucke, uticnica 12V, nove gume i magnetna tank torba srednjih dimenzija, pancirno (opleteno) kociono crijevo, nov volan (korman), u Dante Moto u Dubrovniku prije 140km odradjen kompletan servis, motor detaljno prekontrolisan - ocjenjen besprekoran. Registrovan do februara 2011. godine. Zadnje disk plocice nove, prednje nisu zamjenjene, ali nove dolaze u kompletu sa njim (Carbon Lorraine oba seta). Fotografije na topic-u:
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =16&t=2075" onclick="window.open(this.href);return false;
ili
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =16&t=2273" onclick="window.open(this.href);return false;

Pored toga, na prodaju malo koriscena oprema, kaciga AGV Longway XL, jakna IXS (Gore-Tex), rukavice, potkapa sa windstoper-om - oprema pase na malo krupnije momke, kao i jedna kaciga AGV Longway M, prakticno ne koristena, odgovarajuca za dame.

Sve navedeno je kupljeno od decembra 2009. na ovamo i placeno je preko 5200EUR. Sve zajedno se prodaje za 4500EUR (cijena za kesh). Moze i odvojeno motor i oprema, vise info na PM.

Interesuje me kesh, jer se zbog njega i prodaje motor. Eventualna kompenzacija samo uz vecu doplatu - u kom slucaju prodaja opreme otpada.
DUKA
Grijač guma
Grijač guma

Re: P: Kawasaki KLE 500

Post by DUKA »

:o
vidim da je frka za pare,
bas mi je zao...
a bas si ga skocka dobro.

momci ovo je odlicna trgovina...

srecna prodaja... :(
kako steee, kako ste svi ?!?!
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Iskreno, prodajem ga a da Helga ne zna za to... kao sto Duka precizno definisa... frka za pare. I meni je zao, al sto da se radi. Dogodine bice nesto vece :D
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

nesto se desava na ovaj forum.....prvo vidjeh da space prodaje pa ti ...pa .......sta se desdava. ili je u pitanju ova policijska represija na motoriste, pa da se o jadu ne zabavljate
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Za space-a ne znam, a sto se mene tice... kriza, sta reci?
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Nadam se da je kriza prolazna, jer odavno nisam vidio nekoga da sa toliko ljubavi govori o motoru i putovanjima...
Zelim brz oporavak...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Gasho wrote:Nadam se da je kriza prolazna, jer odavno nisam vidio nekoga da sa toliko ljubavi govori o motoru i putovanjima...
Zelim brz oporavak...
Vjerovatno nije mjesto ovdje na forumu, al cisto da razjasnim.... Navukose me zabari na tanak led (izvinjavam se sto se pripadnicima italijanske nacionalnosti obracam pezorativno, al sam im malo kivan). Radio sam projekat za koji sam trebao dobiti pristojne pare, pa u iscekivanju tih para odluchi da zadovoljim zudnju za motorom i putovanjima na njemu. Kupih motor, pa ulozi malo u ovo, malo u ono, ostalo mi jos da kupim bocne kufere i centralni stativ, al iako sam projekat zavrsio prije 2ipo mjeseca, pa cak i dobio potvrdu da je odradjen kako treba i da cu dobiti pare... para nema... a "povjerioci" za vratom :(

Ako ko ima kakav honorarni posao, rado cu zadrzati motor :D :D
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

E jbga, baš mi je žao poslije svega da baš mora... :( nego, biće motora, sad kad si zagazio u moto svijet, nema nazad :naughty:
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

E ne mogu da vjerujem :shock:

Takav zalet,toliko volje i ulaganja i ... :(

Sto kazu kolege,da si ti ziv i zdrav,a motora ce bit.Da se sto prije vratis na 2 tocka!
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Post by goku »

Ja se nadam da ces vec nekako prevazici tu krizu, da ne moras prodavati motor...
Steta, bas steta jer znam kako i koliko si se trudio oko njega.
Poz.
Locked