Vozim preko 30 godina, imao i vozio - SVAŠTA! No BMW mi je bio i ostao marka broj 1, tako da sada vozim drugu generaciju sport-tourera K 1200 RS iz 2002.-e. Član sam još nekih domaćih i stranih foruma, a zadovoljstvo mi je što sam sada član i jednog crnogorskog... jer Crna Gora mi je najveća neispunjena želja, spremam se u nju već nekoliko godina, u međuvremenu me svi "šopaju" sa prekrasnim slikama i iskustvima, očito namjerno da konačno puknem, sjednem i odem do Vas dolje... naravno da bih prvo morao posjetiti prijatelja i velikog gospodina Gashu (kojega za sada jedinog poznajem na ovom forumu i iz Crne Gore uopće!), no osim njega - znam da u Crnoj Gori ima još jako puno velikih i dobrih stvari za vidjeti i doživjeti, pa se nadam da ću učešćem na ovom forumu unaprijed obogatiti i svoj put u Crnu Goru (kada mi se jednom konačno poklope mnoge stvari, ali za sada to će biti tek iduće godine...).
Oni koji me znaju odnekud, znaju da sam policajac u Hrvatskoj, radim na granici, član sam IPA (International Police Association, najveće svjestke strukovne organizacije policije sa preko 320.000 članova u više od 60 zemalja svijeta) i bio sam 8 godina potpredsjednik iste za Grad Zagreb, a sada sam posvećen organizaciji IPA moto-klubova u Hrvatskoj, te njihovom povezivanju sa ostalim IPA moto-klubovima u svijetu. Prvi takav je stvoren i registriran u Zagrebu, punim imenom "Policijski moto-klub IPA Croatia - Zagreb", kraćeg LEMC IPA Zagreb, a imam čast biti njegovim prvim predsjednikom. U tijeku je stvaranje i registracija istih i za Rijeku i Osijek, a nadam se do iduće sezone da će biti barem desetak klubova u Hrvatskoj.
Uglavnom, nadam se novim prijateljstvima, ugodnom druženju i puno konstruktivne rasprave!!
Pozdrav iz Mraclina, malog sela na pola puta od Zagreba do Siska, tj. cca 22 kilometra od Zagreba...