Yamaha Fazer 600

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Yamaha Fazer 600

Post by djetk0 »

2005 godište... 18 i nešto hiljada prešao.... dobro očuvan....

4000e ... slike imate u temi sta vozimo...
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Re: Yamaha Fazer 600

Post by djetk0 »

ne pitaj me ništa..... došlo je do promjene...vjerovatno cijelo ljeto necu biti ovdje...
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Post by djetk0 »

istekla registracija..i treba zadnja guma nova...tako da cijena može dolje ;)
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

a dje ispod 4000e,kao da je star 10 godina a ne nepune 4.ja nemogu da razumijem da ljudi placu motore 1997,1998,1999 po 3500e ili cak i 4000e,iako ti motori imaju i po 10 godina,nebitno koja je kubikaza.sami ljudi koji su kupili fazera 600,sami obaljuju cjenu fazera,koji objektivno valja vise.pa novi je sa registracijom oko 6700e.sto trba motor koji je star 4 godine dat za 3500e ili malo vise.ja samo pisem sto mislim,jer ako ti je motor ekstra ocuvan,mislim da je svaka cjena od ispod 4000e,smjesna.to je moje misljenje.ok,ako nedaj boze covjeku trebaju pare,pa nek ide,dace bog.i stvarno kad vidis cjene bas tog fazera 6s u tender oglase,neke cjene su totalno paradoksalne.pa,ljudi treba pogledati recimo cijene toga motora u okruzenju i ici na snizavanje cjene u odnosu na godine,pa ipak sa 6700e i starost od 4 godine panut na ispod 4000e je malo MNOGO.molim te nemoj djetko sto zamjerit,ali ja iskreno jer smatram da vozis motor koji uopste nije DJABE,vec je motor i koji kad je nov nije jeftin.nakraju,sto da se kupi za 3500e/4000e,motor star jedno desetak godina...kako da ne.sa ovim tekstom ne zelim nikoga da uvrijedim i niciju cjenu sto bi se narodski redklo da ,,podjebavam,,ali ne zelim ni da motori poput fazer6s i slicnih kojih ima dosta idu u bescjenje,a stari su po 3/4 godine,a na drugu stranu vidis hondu cbr900rr 1999 prodaje se 4000e...i da ne nabrajam,ima slicnih dosta po oglasima,i znam da se dosta i proda.koliko vidim jedini problem u oglase je realna cjena fazera.ovo nisam napisao zato sto ja vozim fazera.tebi djetko puno pozdrava,i ako ne moras nemoj ga prodavat.pozdrav svim ostalima :dance:
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Post by djetk0 »

u pravu si za sve... :)

prešao je 20,000 ...

i slažem se za cijene u okruženju i cijena novog i sve to..al kad trebaju pare.. :(
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Jedini razlog sto su Fazeri jeftini, to je zato sto ih ima dosta, jer je godinama bio najprodavaniji motor kod nas, a bogami i sire. Znaci, taj motor je prva liga, po svemu sto nudi za te pare za koje moguce kupiti novoga. Licno, ako kupim Fazera, necu ga sigurno prodavati dugo godina, vec cu ga na kraju ostaviti za sebe, neka stoji, a kupiti jos neki motor.
I kad stojim tesko me pratiti...
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

e direktore,evo ti prilika da od djetka kupis vrlo povoljno fazera.
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Post by djetk0 »

LION wrote:e direktore,evo ti prilika da od djetka kupis vrlo povoljno fazera.
njemu treba noviji i sa manje km :mrgreen: i boja mu se ne svidja itd itd jesam li u pravu? :clap: :dance:
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

djetk0 wrote:
LION wrote:e direktore,evo ti prilika da od djetka kupis vrlo povoljno fazera.
njemu treba noviji i sa manje km :mrgreen: i boja mu se ne svidja itd itd jesam li u pravu? :clap: :dance:

Nemam sta da dodam, covjek zna sta ja hocu! :))
I kad stojim tesko me pratiti...
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Post by djetk0 »

moguc dogovor oko cijene...trebaju gume da se mijenjaju i mozda jos par nekih sitnica..registrovan je... ako imate keš..javite se .. dogovoricemo se :mrgreen:
Post Reply