Predlog voznje za ovaj vikend ili sledeci!

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Predlog voznje za ovaj vikend ili sledeci!

Post by Lavlje-Srce »

Znachi u pitanju je dogovor izmedju nas trojice-cetvorice da ovaj vikend, tachnije u Nedjelju ili sledecu Nedjelju opalimo za Skadar, Tiranu i to je bila ideja proj 1.
Medjutim, Ima par kolega problema sa papirima, tj. nemaju pasoshe itd, ideja 2 je da opalimo do Trebinja i iz Trebinja za Mostar.
Do Mostara i nazad ima oko 300 kilometara ukupno tako da bi to bila jedna lijepa jednodnevna tura...

Po nekim nashim predvidjanjima sa gorivom itd. treba nam ukupno po 50 eura (cak i manje, sve zavisi koliko kome motor trosi a opet tih 10-15 eura da se ponese u dzep) da napravimo taj izlet, znachi bez nekog foliranja i skupih ruchkova, nego onako sasvim korektno imamo i po sok da popijemo i da pojedemo neshto po domaci shto bi se reklo kao ovo sad shto smo na Zabljak bili da se druzimo u veselju i lijepoj voznji.

Sa sobom kao i uvjek obavezno ponijeti:

- Lijepo raspolozenje
- Osmijeh na licu

Ako ima zainteresovanih neka se javi i naravno ako ima ko kakve sugestije vezano za voznju koja od ove dvije ideje bi bila najbolja i koji od ova dva vikenda najvise odgovara svakome pa da utanachimo to definitivno.

Za sad su interesovanja da sigurno idemo (ekipa koja je bila na Zabljak):

Niko
Andrija
Igor
Sasa
Ivan
.........

Kao i uvjek dopisujemo sve koji zele da idu.

Pozdrav dobri moji ;)
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Re: Predlog voznje za ovaj vikend ili sledeci!

Post by sLowRider »

Ja bijah prosli vikend put Skadra i ne preporucujem da se ide tamo bez nekog enduro motora. Braca su se nakanila da naprave put sa njihove strane.
Jos sto bih ti htio rec je da ces tesko poc i do Trebinja bez pasosa, a bez zelenoga nemo ni kretat.
Srecno i zivjeli!!!
Hold your horses, man
Freeride
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

sLowRider wrote:Ja bijah prosli vikend put Skadra i ne preporucujem da se ide tamo bez nekog enduro motora. Braca su se nakanila da naprave put sa njihove strane.
Jos sto bih ti htio rec je da ces tesko poc i do Trebinja bez pasosa, a bez zelenoga nemo ni kretat.
Srecno i zivjeli!!!
Ma sto se mene tiche ja imam sve izuzev zelenog kartona koji cu uzet u roku od 10 minuta potpuno ispravan sa svim dokumentima,
tako da meni bukvalno sve odgovara nego se solidarisem sa kolegama, da bude svako na kraju zadovoljan...

Meni reche neko sa foruma da ne treba pasosh za Srpsku i Bosnu pa sad ne znam...
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

N-i-k-O wrote:
sLowRider wrote:Ja bijah prosli vikend put Skadra i ne preporucujem da se ide tamo bez nekog enduro motora. Braca su se nakanila da naprave put sa njihove strane.
Srecno i zivjeli!!!
Ma sto se mene tiche ja imam sve izuzev zelenog kartona koji cu uzet u roku od 10 minuta potpuno ispravan sa svim dokumentima,
tako da meni bukvalno sve odgovara nego se solidarisem sa kolegama, da bude svako na kraju zadovoljan...

Meni reche neko sa foruma da ne treba pasosh za Srpsku i Bosnu pa sad ne znam...
Meni su ga trazili uvijek, cak ovi nasi traze ovlascenje za mator.
Hold your horses, man
Freeride
wrong rider
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by wrong rider »

Za Bosnu i Srbiju ti treba isto : lična, zeleni karton i punomoć ako nije motor na tebe. Često sam na te dionice pa znam, kad izvadim pasoš pitaju imam li ličnu da ne udaraju pečate bez potrebe.
A za Albaniju ti traže sve na svijet npr. međunarodnu punomoć, međ. vozačku isl. al se sve riješi sa 5e + 2e koja ti naplate kao ulaznu taxu.
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Ja imam nova dokumenta, pasos, licnu i vozacku.
Od dokumenata za motor imam zeleni karton koji cu izvadit za 2 minuta, punomocje jer se ne vodi na mene (i to nije medjunarodno nego obicno). E sad ako mi treba i medjunarodna vozachka i medjunarodno punomocje nema shto no da idem da vadim ta sranja...
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Mislim da je medjunarodna vozacka oko 50-60e
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

nije, sve zajedno ispane oko 50-60 eura, mislim na medjunarodnu punomoc i medjunarodnu vozacku. Siguran sam da je m.punomoc 30 eura a m. vozacka ne znam tacno ali nije skuplja od punomoci. I naravno zeleni karton 15 eura.
I znam da m.punomoc vazi dok ti ne istekne registracija, znaci ako ti registracija istice za 2 mjeseca nemas srece jer ces prilikom registrovanja opet morati platiti m.punomoc 30 eura. Zato sam ja sve ovo povadio odma prilikom registracije jer se tako najvise isplati. A m. vozacka vazi 2-3 god. tako nesto, nisam siguran. ;)
Last edited by bokibd on 15 Sep 2010 08:15, edited 1 time in total.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

Ako su lagali mene, i ja lazem vas, ali:

Za Bosnu i Hercegovinu i Srbiju je dovoljna licna karta za prelazak granice. Takodje, za ove dvije zemlje NIJE potrebna medjunarodna vozacka. Medjutim, jeste potreban zeleni karton i (za slucaj da motor nije registrovan na vas) medjunarodno ovlastenje (koje najvjerovatnije nece traziti - zapravo, prije ce traziti ovi nasi kad budete izlazili).

Ipak, za sve zainteresovane, savjetujem da pozovete broj 020 234 999 - AMSCG, veoma ljubazni i uvijek sa pravim informacijama.
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

N-i-k-O wrote: Do Mostara i nazad ima oko 300 kilometara ukupno tako da bi to bila jedna lijepa jednodnevna tura...

Otici do Mostara, a ne nastaviti do Jablanice i ne odratiti krivine do Bradine (Zabranjeno Pusenje - Pisonja i Zuga-"...negdje na Bradini, oko 23 i 5, u autobusu je svirao bugi-vugi" - http://www.youtube.com/watch?v=zXCr2JW_7dI" onclick="window.open(this.href);return false;) a bogami i jagnjetinu Image na Jablanici (12-15e kilogram) pravo je svetogrdje :) :mrgreen:
I kad stojim tesko me pratiti...
Post Reply